Slider

Karibian risteilyloma paketoituna - matkaohjelma & kustannukset

keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Huhhuh, joulumatkan päättymisestä on jo yli kuukausi aikaa ja vasta nyt olen saanut purettua koko matkan, kuvineen ja muistoineen. Kuvia tuli otettua kahden viikon aikana monta sataa, ja maapisteitäkin kertyi kolme uutta. Tässä vihdoin vihoviimeinen postaus tämän matkan osalta.

Aikataulujen puolesta onnistuimme mielestäni suunnittelemaan lomamme erinomaisesti. Ennen risteilyä meillä oli aikaa koluta outletit läpi ja totuttautua aikaeroon. Ensimmäiset illat olimme valmiita nukkumaan jo ennen kahdeksaa, ja sisäinen kello herätti viimeistään kolmelta eikä uni meinannut enää tulla. NHL-peli olikin hyvä tapa pakottautua valvomaan hieman myöhempään. Risteilyn jälkeen Marathon oli täydellinen kohde, koska turistivilinästä oli ihana päästä rauhaisaan paikkaan lekottelemaan ja nauttimaan lomasta.


Tässä on lyhykäisyydessään matkasuunnitelmamme:

4 yötä Miami South Beachillä:
- 1. päivä: rentoa oleilua Miami South Beachillä
- 2. päivä: vuokra-auto alle, shoppailua Sawgrass Mills -outletissa ja ilta NHL-pelissä
- 3. päivä: shoppailua Dolphin Mall -outletissa ja illalla Miami Beachin parhaat burgerit Burger & Beer Jointissa
- 4. päivä: kuohuviiniaamiainen News Cafessa ja puolilta päivin laivaan

6 yötä Karibian risteilyllä Carnival Breezellä:
- Miami – Fun Day at Sea – Grand Turk – Ocho Rios, Jamaika – Fun Day at Sea – Nassau, Bahamasaaret – Miami

3 yötä Floridan Keyseillä:
- vuokra-auto taas alle, majoitus Marathonissa, päiväretki Key Westiin.

Viimeinen yö Miami South Beachillä.
- löhöilyä uima-altaalla, upea jouluillallinen Tongue & Cheekissä
- viimeisen aamun brunssi Big Pinkissä.

Grand Turk Carnival Breezen kannelta.

Kustannuksia syntyi seuraavasti henkilöä kohden:
- lennot 540 euroa
- risteily 420 euroa
- vuokra-autot 100 euroa
- hotellit Miami Beachillä ja Marathonissa 170 euroa
- sikarinkäärintäkurssi Bahamalla 55 euroa
- snorklausretki Grand Turkilla 57 euroa
- NHL-lippu 32 euroa

Yhteensä maksoimme matkasta oheisohjelmineen ja retkineen 1 374 euroa per pää.

Käyttörahaakaan ei suuria summia kulunut, kun viikoksihan oli jo ruuatkin kustannettu risteilyn puolesta. Outletien vaateostoksiin käytetty raha oli pelkkää plussaa, ja niistä tulleen säästön perusteella voisi laskea, että koko matka on ollut ilmainen ;)

8 kommenttia:

 1. Edullisesti olette kyllä reissuun päässeet :) Tosi kiva tämä yhteenveto! Onko seuraava matka jo suunnitteilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että pidit yhteenvedosta. Edullisella kyllä pääsee jos vain jaksaa nähdä vaivaa ja vertailla eri vaihtoehtoja.
   Talvilomalle maalis-huhtikuun vaihteeseen on varattuna lennot Japaniin. Saa nähdä ehtiikö sitä ennen tehdä jotain viikonloppumatkaa jonnekin lähelle.

   Poista
 2. Suuret kiitokset näistä ihanista jutuista.
  Meillä on nyt sitten vihdoin risteily varattuna ja kolme yötä Miamissa. Ihan noin halvalla ei matkaa saatu, kun lennot oli kalliit johtuen hiihtolomasta. Blogistasi oli kyllä suuresti apua, kun tätä omaa matkaa suunniteltiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että olette saaneet matkan varattua! Itsekin voisin jo hyvin taas lähteä lämpimään :) Lennot on tosiaan sellainen kohta, missä pystyy säästämään. Mutta silloin ei oikein voi olla tarkkaa määränpäätä valittuna. Meillä oli muutama kohde vaihtoehtoina, ja Miami valittiin koska sinne oli sillä hetkellä edullisimmat lennot. Silloin kun haluaa tiettyyn kohteeseen, niin mielellään sen ekstran siitä silloin maksaa. Oikein ihanaa matkaa! Toivottavasti nautitte risteilystä yhtä paljon kuin minä :)

   Poista
 3. Hei, kiitos todella hyvistä vinkeistä ensikertalaiselle Karibian risteilijälle! Emme ole vielä varanneet reissua mutta kovasti sitä suunnitellaan :) Pystyisitkö vinkkaamaan hyviä (ja miel. edullisia) hotelleja Miamista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva kuulla, että näin moni suunnittelee Karibian risteilyä! Ja hyvä että vinkit tulevat käyttöön.
   Miami on haastava hyvien ja edullisten hotellien puolesta. Hyviä on vaikka kuinka paljon, mutta hintataso ei ole edullinen. Me olimme viime matkalla neljä yötä Berkeley Shore Hotellissa. Sijainti oli hyvä ja hinta oli edullinen, mutta taso ei ollut hyvä. Hintaansa nähden se oli ok, ja me kävimme siellä vain nukkumassa, joten oli tarkoitukseen sopiva. Edellisellä Miamin reissulla majoituimme Clevelanderissa. Sen sai ihan ok hintaan priceline.com-sivuston kautta ja se oli hyvä hotelli. Valitettavasti tämän enempää en ole vaihtoehtoja Miamista testannut.
   Lisäksi me halusimme olla Miami South Beachillä, jotta taksimatkoihin ei kulunut aikaa eikä rahaa. North Beachiltä majoituksia saa edullisemmalla. Ainakin nyt joulun aikoihin parhaimmat tarjoukset löysin Booking.com-sivustolta.

   Poista
 4. Millä lentoyhtiöllä lensitte? Ja minkä kautta? Edulliset liput olitte saaneet. Miten paljon aikaisemmin varasitte lennot ja risteilyn? Kiva blogi, kiitos

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! :)
   Me otettiin lennot suoraan Finnailta, ja lennettiin Miamiin Milanon kautta. Milanosta Miamiin lennon operoi American Airlines. En suosittele! Heidän koneensa on todella vanhoja, eikä lähes 10 tunnin lennolla ollut edes omaa screeniä. Toinen vaihtoehto samalla hinnalla olisi ollut New Yorkin kautta, mutta sitä halusimme välttää, koska Jenkeissä välilaskun aikana täytyy noutaa matkatavarat ja tsekata ne itse seuraavalle lennolle. Muutenkin heidän turvatarkastuksensa ovat niin hitaita, ettemme siellä halunneet vaihtaa konetta. Jälkikäteen ajateltuna se olisi ollut parempi vaihtoehto, kun pitkän lennon olisi operoinut Finnair itse.
   Lennot ja risteilyn varasimme syyskuun alkupuolella, eli kolmisen kuukautta ennen lähtöä.

   Poista

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan