Slider

Veneilijöiden Marathon

torstai 23. tammikuuta 2014

Viime joululoman Karibian risteilyn jälkeen meillä oli vielä neljä yötä vietettävänä Floridassa ennen paluulentoa. Miamissa ei ole juuri muuta tekemistä ravintoloiden ja shoppailun lisäksi, joten vuokrasimme auton ja lähdimme Keyseille. En ollut siellä ennen käynytkään, joten jo pelkkä ajomatka sinne oli kokemus. Pieniä saaria ja pitkiä siltoja oli melkoinen määrä, ja merta joka puolella.Key West on hotellien puolesta melko kallis kohde, joten majoituimme noin puolivälissä Miamista Key Westiin, pienessä kaupungissa nimeltä Marathon. Ystäväni varoitteli etukäteen, että saaret matkalla Key Westiin ovat kyllä hienoja, mutta huonon sään sattuessa niillä ei ole oikein mitään tekemistä. Meidän ei onneksi tarvinnut miettiä, mitä tekisimme sateella tai 10 asteen säässä, sillä lämmintä oli jatkuvasti noin 30 astetta ja aurinko paistoi lähes pilvettömältä taivaalta. Siispä suosittelen lämpimästi Marathonia.

Puistoa Sombrero Beachin luota, pari kilometriä hotelliltamme.


Hotelli on sitten taas toinen juttu. En oikein tiedä suosittelisinko sitä vai en. Majoituimme Sombrero Resort & Marina Hotellissa. Hotelli oli erittäin halpa, ja meillä oli tilava, joskin hieman homeinen, neljän hengen huoneisto. Hyvä hintaansa nähden. Keittiössä oli sen verran astioita, että aamiaisen lisäksi teimme siellä yhden illallisenkin. Allasalue oli mukava, joskin hienoja biitsejäkin Keysit on täynnä. Allasbaari on avoinna vain perjantaisin ja lauantaisin. Kuulostaa siis ihan suositeltavalta paikalta. Miksipäs ei. Mutta jos joku aikoo tässä hotellissa majoittua, kannattaa varautua ylimieliseen palveluun ja respahenkilökunnan vittuiluun ja silmien pyörittelyyn. En ole koskaan aikaisemmin törmännyt missään niin röyhkeään palveluun - jos sitä siis palveluksi voi kutsua. Onneksi sisäänkirjautumisen lisäksi meillä ei ollut muuta asiaa respaan.

Sombrero Resort & Marina allasalue


Sombrero Resort & Marina vuokraa myös venepaikkoja. Satama olikin täynnä ihan kiitettävän kokoisia veneitä. Ihan kuten koko Marathonin rannat. Yhden veneen omistaja kertoi toteuttaneensa unelmansa ja pakanneensa lapset ja koirat veneeseen ja lähtevänsä kiertämään Karibian saaria. Ei hassumpi unelma!

Sombrero Resort & Marina venepaikat


Hotelli oli hyvä myös sijainniltaan. Isoja ruokakauppoja ja muutamia ravintoloita oli parinsadanmetrin säteellä. Lauantai-iltana innostuimme katsastamaan paikalliset kuppilat. Hotellin allasbaariin emme aivan ehtineet, joten meille suositeltiin naapurin Dockside Tropical Cafeta. Siellä ehdimme juoda yhdet drinkit ennen kuin sekin meni kiinni. Siitä illanviettäjät siirtyivät Brass Monkey -baariin. Me myös. Livebändi soitti cover-biisejä Elviksestä Johnny Cashiin ja vähän kaikkea muutakin.

Dockside Tropical Cafen terassinäkymä. Useat tulivat baariin soutaen tai pienellä moottoriveneellä suoraan terassille.


Marathonissa oli kaikkiaan mukava rentoutua kiireettömässä ympäristössä risteilyn turistimassojen seassa olemisen jälkeen.

2 kommenttia:

  1. Me oltiin viisi vuotta sitten samaisessa "hotellissa" Marathonilla. Hieman jäi silloin jo huono maku, kun jäimme hissiin jumiin ja puolen tunnin pelastusoperaation jälkeen olin ihan paniikissa. Pakko oli saada yöpaikka, vaikkei paljon huvittanut sinne jäädä. Onneksi saatiin vähän alennusta huoneesta! Me oltiin miehen kanssa koko ajan menossa, niin ei tarvinnut kuin käydä syömässä ja nukkumasa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ollut tosiaan hotelli ihan priimakunnossa. Enkä missään tapauksessa olisi siihen hissiin halunnut jäädä jumiin. Voin kuvitella, että on ollut kamala kokemus. Pelkkään nukkumiseen tämä majoitus oli ihan omiaan, kun silloin ei halua hinnallisesti siihen panostaa.

      Poista

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan