Slider

Turistien kansoittama Key West

sunnuntai 26. tammikuuta 2014


Key Westissä kävimme joululomamatkallamme vain päiväseltään. Marathonista sinne oli vain noin 50 mailia, joten päiväretki sieltä oli nopeampi tehdä kuin esimerkiksi Miamista asti. Suunnitelmia meillä ei ollut. Tiedettiin etukäteen, että ainakin USA:n eteläisin kohta ja Hemingwayn kodista tehty museo sijaitsevat siellä.

Jono Hemingwayn Key Westin kodin edessä.

Ajoimmekin suoraan Hemingwayn talon eteen, mutta jono oli niin pitkä, että veimme auton parkkiin ja menimme Hemingwayn kodin sijaan vastapäisen Lighthouse Court Hotellin mojito-baariin. Ernest Hemingwayhän nautiskeli mojitoja Kuubassa, joten mojiton nauttiminen Hemingwayn Key Westin taloa vastapäätä oli mielestämme riittävän lähellä aitoa Hemingway-kokemusta :) Ja se myös sopi erinomaisesti hyvään ruokaan ja juomaan keskittyneeseen lomaamme.

Lighthouse Court Hotel ja sen mojito-baari


Turisteja näytti olevan koko Key West täynnä, ja myös USA:n eteläisintä kohtaa symboloivalle paalulle oli jonoa. Emme jääneet tähänkään jonottamaan. Kuvan sai paalusta lähes ilman muita turisteja ennen kuin jonon seuraavat turistit astuivat poseeraamaan paalun eteen. Se riitti meille.

USA:n eteläisin kohta, josta on vain 90 mailia Kuubaan.


Mitään erityisiä ruokaelämyksiä emme päässeet Key Westissä kokemaan, mutta ravintoloiden ja baarien sisustukseen siellä oli panostettu. Yksi hauskimmista oli baari, jonka katto ja jokainen paalu oli täynnä nimmarein varustettuja dollarin seteleitä.Mojitojen lisäksi parasta antia Key Westissä olikin käveleminen paikasta toiseen. Pyörä olisi varmasti ollut toinen hyvä vaihtoehto liikkumiseen. Auto oli parempi jättää parkkiin päiväksi. Parkkipaikkoja oli kyllä kadunvarret täynnä, mutta vapaita ei hevillä löytynyt.

Tämä ei valitettavasti ollut meidän vuokra-automme.


Kauniita taloja oli Key West pullollaan, ja erikoisia menopelejäkin näkyi muutamia. Kaunis ja ehdottomasti vierailun arvoinen kaupunki turistijoukoista huolimatta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Testissä Amazonin suosituin uimapuku - paras uimapuku ikinä!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan