Slider

Sikarinkäärintäkurssilla Bahamalla

sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Nassau Bahamasaarilla oli kolmas ja viimeinen viime joululoman risteilykohteistamme. Muuten minulla ei ollut suuria odotuksia Bahamasaarista, mutta ennakkoon varaamaamme sikarinkäärintäkurssia odotin innolla. Enkä turhaan. Kurssi oli todella hauska!

Jo ennen kurssia pääsimme ihmettelemään ihastuksesta, kun tavalliselta Nassaun kadulta astuimme sisälle hienostuneeseen Graygliff-hotelliin ja hienoista sisätiloista vieläkin upeampaan puutarhaan. Kadulta käsin ei todella olisi voinut uskoa millainen paratiisi meitä odotti. Wau!Sikarikurssi kesti puolisen tuntia. Ensin meille esiteltiin sikarinlehtien ja jo valmiiden sikareiden säilytystilat, jonka jälkeen pääsimme tositoimiin. Jokaisella meistä oli oma opettaja. Kaikki heistä työskentelivät Graycliff Cigar Companylla sikarinkäärijöinä, ja ilmeisesti kaikki olivat syntyperältään kuubalaisia. Opetuksen sai siis halutessaan englannin sijaan espanjaksi. Minähän tartuin tähän tilaisuuteen välittömästi! Tuskin olisin sikarisanastoa osannut englanniksi sen paremmin.Minun opettajallani oli kahdeksan vuoden kokemus pelkästään Graycliff Cigar Companyn palveluksessa. Ei ihme, että sikarinkäärintä näytti hänen toimestaan paljon helpommalta kuin se todellisuudessa oli. Sikareita kääriessäni opettaja näytti peukkua onnistumisen merkiksi, mutta purki kuitenkin sikarin ja kääri sen uudelleen. Hih, en taida ihan olla valmis sikarinkäärijä, vaikka kurssin jälkeen saatu plakaati niin väittääkin ;)Kurssi oli hieno kokemus ja 75 dollarin hinta oli sen arvoinen. Saimme mukaamme myös kolme sikaria, joista kaksi oli itse käärittyjä.

Onnistuneen kurssin jälkeen jäimme vielä Graycliff-hotellin altaalle nauttimaan lasilliset rommia.


3 kommenttia:

 1. Varasitteko kurssin siis laivalta? Ajattelin miestä ilahduttaa tuolla kurssilla, itse voisin lähteä vain katseluoppilaaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varasimme kurssin suoraan sikaritehtaalta. Kannattaa ehdottomasti kokeilla sikarinkäärintää myös itse. Minä en polta edes sikareita, mutta käärintää oli hauska päästä kokeilemaan!
   Graycliff Cigar Companyn sivuilla on ohjeet kuinka kurssin voi varata: http://www.graycliff.com/index.php?option=com_content&view=article&id=194&Itemid=294

   Ihanaa matkaa!

   Poista
 2. Meidän laivana allure of the seas eivätkä he tarjoa vastaavaa kurssia :/ Näittekö maissa että voisi osallistua vastaavalle?

  VastaaPoista

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Testissä Amazonin suosituin uimapuku - paras uimapuku ikinä!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan