Slider

MINÄ

Olen 3-kymppinen helsinkiläinen, syntyperäinen keskisuomalainen, keväällä 2015 syntyneen pienen prinsessan äiti. Vietän lähestulkoon jokaisen lomani matkoilla. Useimmiten lähdemme matkaan mieheni ja Islan kanssa kolmestaan, mutta joskus matkoille liittyy seuraamme myös hyviä ystäviä. Silloin tällöin matkoilta jätetään perhe kotiin ja vietetään aikaa naisseurassa.

Matkani suuntaavat minne milloinkin, useimmiten sinne, minne on sillä hetkellä edullisinta lentää. Suosikkikohteeni löytyvät lähes poikkeuksetta Karibialta, mutta lähempääkin on löytynyt upeita kokemuksia. Huonoa matkaa en ole koskaan kokenut, eikä yksikään kohde ole tuottanut pettymystä.

Suunnittelen matkani todella tarkasti ennakkoon, ja matkalaukustani löytyykin usein Lonely Planet ja tietokoneen sivuhistoriasta Tripadvisor ja kasa suosituksia sisältäviä blogeja. En kuitenkaan ole riippuvainen minuuttiaikatauluista. Haluan vain tietää ennakkoon mitä missäkin tulisi nähdä ja tehdä, jotta en palaa kotiin toteamaan, että kohteessa olisikin ollut jotain ainutlaatuista.

Museot ja kirkot eivät ole juuri koskaan matkasuunnitelmissani mukana. Kiinnostuksen kohteisiin kuuluvat niiden sijaan luonto, hyvä ruoka ja juoma sekä maan/kaupungin yleinen fiilis.

Työskentelyni Pernod Ricard Finlandin palveluksessa määrittelee osittain juomavalintojani viinien ja väkevien alkoholijuomien osalta, ja niitä tässä blogissakin silloin tällöin vilahtelee. Firmassa työskentely on opettanut minulle myös sen, että laadusta ei kannata tinkiä. Blogi on kuitenkin henkilökohtainen blogi, ja niin juomista kuin muustakin kirjoitan omasta näkökulmastani, en yrityksen edustajana.

Minuun voi olla yhteydessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen teija.kohijoki(a)gmail.com.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan