Slider

Bahaman paratiisisaari

tiistai 21. tammikuuta 2014


Tämä on se näkymä, mistä Nassaun Paradise Island on tunnettu:

Atlantis-hotelli


Kuvan Atlantis-hotelli ei ole pelkkä perinteinen beach resort. Hotellin yhteydessä on lisäksi casino, vesipuisto, ostoskeskus ja akvaario/delfinaario. Carnivalin kautta resortin palveluista olisi päässyt nauttimaan koko päiväksi 99 dollarin hintaan. Ei sisältynyt meidän matkasuunnitelmaan.

Päätimme kuitenkin sikarinkäärintäkurssin jälkeen mennä Paradise Islandin rannalle. Rantaviivaa kun on paljon enemmän kuin vain Atlantiksen ranta. Nassaun sataman tuntumaan ei olisi missään tapauksessa kannattanut jäädä. Nassau on todella suosittu risteilysatama, ja meidän kanssa samaan aikaan satamassa oli kuusi eri risteilyalusta - eli tuhansia ja tuhansia risteilyturisteja kaikkien muiden turistien lisäksi.

Nassaun satama risteilyaluksineen.

Paradise Islandilla taksikuski jätti meidät Cabbage Beachille, josta jatkoimme vielä kävellen jonkun matkaa eteenpäin turistimassoja välttääksemme.

Cabbage Beach

Päädyimme rauhalliselle One&Only Ocean Clubin terassille. Tässä vaiheessa emme vielä tienneet, että hotelli on överikalliin Paradise Islandin se kaikkein elitistisin. Mutta olisihan se pitänyt arvata, kun ruohokin näytti kynsileikkureilla tasoitetulta. Muuten mitään vikaa paikassa ei ollut, muuta kuin että olutpullo maksoi totutun viiden dollarin sijaan 11 dollaria. Joimme vain yhdet.

One & Only Ocean Club
Saarelle pääsee sekä taksilla että lautalla. Molemmat maksavat neljä dollaria per pää. Taksin etu oli se, että se vei saaren pohjoisosan biitsille asti. Takaisin Nassauhun palasimme lautalla, ja satamaan kävellessä näimme muutakin saarta kuin vain rannat. Pienessä lammessa saaren keskellä asusteli mm. pieniä kilpikonnia. Niitä emme olisi taksin kyydistä huomanneet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Testissä Amazonin suosituin uimapuku - paras uimapuku ikinä!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan