Slider

Mitä tehdä ilta-aikaan Karibian risteilijällä?

tiistai 14. tammikuuta 2014

Jos kokonaisia meripäiviä onkin Karibian risteilyllä vain yksi tai kaksi, niin iltoja laivalla on ihan jokaisena risteilypäivänä. Onneksi ilta-aikaankaan ei tarvitse tekemisenpuutteesta kärsiä. Usein käy jopa päin vastoin ja ohjelmatarjonnasta täytyy valita mihin haluaa osallistua. Meiltä jäi ainakin yksi stand up -esiintyjä näkemättä, kun valittiin illan cabaret-show.

Cabaret-esityksiä tarjonnassa on joka ilta eri teemalla. Tämänkertaisella risteilyllä oli esim. divat, lattarishow, joulushow ja kasari-show. Esiintyjät olivat erinomaisia tanssijoita, ja osa myös mielettömiä laulajia. Joulushowssa pääsivät esiintymään myös Carnivalin lasten klubiin viikon aikana osallistuneet lapset. Nuorempien lasten ryhmä lauloi ja vanhempien lasten ryhmä oli valmistellut tanssiesityksen. Suloista :)

Cabaret show kasari-teemalla.


Tämän lisäksi eri teemoisia pubeja on muutamia, joissa on livemusiikkia, pubivisailuja, sinkkutapaamisia, stand upia, karaokea ym. Kasino on myös koko päivän ja illan auki.

Red Frog -pubin kitaristin poseeraus kameralle.


Omat suosikkini olivat ehdottomasti stand up ja pianobaari. Stand up -koomikot olivat alan huippuja ja nauraa sai vedet silmissä esityksen alusta loppuun. Kielen ja kulttuurin takia pari juttua meni ohi, mutta se ei haitannut. Pianobaarissa pianistilta sai toivoa biisejä listan mukaan, ja listan ulkopuoleltakin pianisti teki parhaansa. Osa biiseistä sujui koko baarin yhteislauluna.

Allasosasto muuttuu iltaisin leffateatteriksi. Leffoissakin tarjonta meni teemoittain eri iltoina. Yksi leffa per ilta.

Allasosasto leffateatterina.
Yökerhokin olisi ollut joka ilta auki. Kävijöiden ikähaarukasta en osaa sanoa, koska mehän olimme jo siihen aikaan nukkumassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Testissä Amazonin suosituin uimapuku - paras uimapuku ikinä!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan