Slider

KYLPYLÄLOMAT

Kylpylälomat ovat tulleet matkaohjelmaani vuosien tauon jälkeen parin viime vuoden aikana. Tähän suurimpana syynä - tai innostuksen lähteenä - on 5-vuotias tyttäreni, joka rakastaa uimista ja toivoisi asuvansa kylpylässä. Vierailimmekin vuoden 2019 aikana hänen kanssaan Holiday Club Saimaalla ja Ikaalisten kylpylässä. Tämän lisäksi kävin aikuisten seurassa Vantaan Flamingo Spassa ja Tallinnan Tallink Spassa.

Holiday Club Saimaa kokemuksia


Neljän kylpylän putki saa vuonna 2020 jatkoa, kun minut valittiin Holiday Clubin lomatestaajaksi. Tarkoituksena on, että vierailemme tyttäreni kanssa vuoden 2020 aikana viidessä eri Holiday Club -ketjun kylpylässä. Meidän oli tarkoitus aloittaa kylpylävierailumme jo keväällä, mutta korona muutti tätäkin suunnitelmaa. Vuoden 2020 ensimmäinen kylpyläloma on täten kesäkuussa Holiday Club Caribiassa.

Tässä on koottuna kokemukseni kylpylälomista eri puolilta Suomea ja Tallinnasta. Lisään tähän listaan kirjoitukset kustakin kylpylästä sekä niiden lähettyvillä olevista muista aktiviteeteista sekä ravintolatarjonnasta sitä mukaa, mitä niissä vierailemme.

HOLIDAY CLUB -KYLPYLÄT SUOMESSA


Kokemuksia Holiday Club Saimaa:


Holiday Club Saimaan kylpyläkokemus on 4-vuotiaan lapsen kanssa.

Kokemuksia Holiday Club Caribia:


Holiday Club Caribia Turussa on erinomainen kylpylä lasten kanssa. Altaita oli niin paljon, ettemme ehtineet juuri kylpylän ulkopuolelle kolmen lomapäivämme aikana.

Holiday Club Caribian yhteydessä on paljon muitakin aktiviteetteja. Koska kylpylä vei meillä niin paljon aikaa, ehdimme testaamaan vain hemmotteluhoidot ja minigolfin. Kirjoituksesta löydät kokemuksemme sekä muut kylpylän mahdolliset aktiviteetit:

Täältä linkistä löydät kokemuksemme Holiday Club Caribian yhteydessä olevista ravintoloista:

Holiday Club Caribian ulkoallasosastolta.

Kokemuksia Holiday Club Tampereen kylpylä:

Holiday Club Tampereen kylpylä oli erinomainen kohde virkistävälle viikonloppulomalle ystävien kesken. Allasosastolla on kyllä lastenallas, mutta ei yhtä laajaa valikoimaa altaita kuin Holiday Club Saimaalla ja Caribiassa. 

Sijainniltaan Holiday Club Tampereen kylpylä on erinomainen. Se sijaitsee Näsijärven rannalla, mutta vain muutaman minuutin päässä Tampereen keskustasta ja sen aktiviteettitarjonnasta.

Lue lisää kokemuksia Holiday Club Tampereen kylpylästä kirjoituksistani:

Holiday Club Tampereen kylpylästä on mahdollisuus vuokrata pyöriä, joilla pääsee kätevästi keskustaan. Me vuokrasimme pyörät ja kävimme Finlaysonin alueen kattokävelyllä. Lue lisää:

Kokemuksia Holiday Club Kuusamon Tropiikki:

Holiday Club Kuusamon Tropiikki oli erinomainen kohde 5-vuotiaan kanssa, ja uskoisin, että tämän kylpylän ympäristöstä löytyy tekemistä ihan jokaiselle seurueelle, on sitten liikenteessä aikusten kesken tai perhematkalla. 

Holiday Club Kuusamon Tropiikki sijaitsee Kuusamon lentokentän lähettyvillä, mutta on myös pohjoisimpaan Lappiin nähden siedettävämmän ajomatkan päässä myös Helsingistä. Kuusamon Tropiikin lähettyvillä on paljon aktiviteetteja, ja sen läheltä löytyy niin poro- ja huskytiloja kuin myös Rukan hiihtokeskus.

Lue lisää Holiday Club Kuusamon Tropiikin kylpylästä kirjoituksestani:

Lue myös lisää Holiday Club Kuusamon Tropiikin lähettyvillä olevista aktiviteeteista. Niitä riittää joka makuun niin aikuisille kuin lapsillekin.


Alennuskoodi Holiday Club -kylpylälomiin


Holiday Clubin lomatestaajana minulla on ilo ja kunnia tarjota seuraajilleni alennuskoodi kylpylälomiin:

-15 % alennus koodilla LAHDETAANTAAS Holiday Clubin verkkokauppaan. Tarjous on voimassa 30.6.2021 saakka ja koskee kaikkia lomia saatavuuden mukaan.

Varaa Holiday Clubin kylpyläloma alennuksella täältä.

IKAALISTEN KYLPYLÄ


Kokemuksia Ikaalisten kylpylä:

Ikaalisten kylpylässä vierailimme yhdessä tyttäreni, vanhempieni, siskoni ja hänen kolmen pojan kanssa.


KYLPYLÄLOMA TALLINNASSA


Kokemuksia Tallinnan kylpylästä Tallink Spa and Conference -hotellista:

Tallink Spa and Conference -kylpylähotellissa vierailin aikuisten kesen osallistuen Tallink Suomen pressimatkalle.


Seuraa matkoja myös somekanavissani:


Parhaiten pysyt perillä matkoissa, kun laitat somekanavani seurantaan. Instagram- ja Facebook Storiesin kautta päivitän reaaliaikaisesti matkani, ja molempien kanavien aikajanalle päivitän tiedot lisäksi siitä, kun uusia kirjoituksia on tullut blogiini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Testissä Amazonin suosituin uimapuku - paras uimapuku ikinä!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan