Slider

MINÄ

Olen 4-kymppinen helsinkiläinen, syntyperäinen keskisuomalainen, keväällä 2015 syntyneen pienen prinsessan äiti. Vietän lähestulkoon jokaisen lomani matkoilla.

Matkani suuntaavat minne milloinkin, useimmiten sinne, minne on sillä hetkellä edullisinta lentää. Suosikkikohteitani löytyy eniten Karibialta, mutta myös Galapagossaaret, Japani ja Thaimaan rannat ovat tehneet minuun vaikutuksen. Lisäksi olen saanut kokea unohtumattomia matkaelämyksiä myös lähempänä. Huonoa matkaa en ole koskaan kokenut, eikä yksikään kohde ole tuottanut pettymystä.

Suunnittelen usein matkani ennakkoon, joskaan en missään nimessä rakenna lomalle liian tarkkaa suunnitelmaa. Haluan vain tietää ennakkoon mitä missäkin tulisi nähdä ja tehdä, jotta en palaa kotiin toteamaan, että kohteessa olisikin ollut jotain ainutlaatuista.

Museot ja kirkot ovat vain harvoin matkasuunnitelmissani mukana, vaikka koti-Suomessa niissä tuleekin aika-ajoin vierailtua. Kiinnostuksen kohteisiin kuuluvat niiden sijaan upeat rannat, luonto, hyvä ruoka ja juoma sekä maan/kaupungin yleinen fiilis. Karibian risteilyihin olen täysin koukussa.

Minuun voi olla yhteydessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen teija.kohijoki@gmail.com.

Lue myös tämä

Mitä maksoi viikon Välimeren risteily kokonaisuudessaan?

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan