Slider

MINÄ

Olen 3-kymppinen helsinkiläinen, syntyperäinen keskisuomalainen, keväällä 2015 syntyneen pienen prinsessan äiti. Vietän lähestulkoon jokaisen lomani matkoilla.

Matkani suuntaavat minne milloinkin, useimmiten sinne, minne on sillä hetkellä edullisinta lentää. Suosikkikohteitani löytyy eniten Karibialta, mutta myös Galapagossaaret, Japani ja Thaimaan rannat ovat tehneet minuun vaikutuksen. Lisäksi olen saanut kokea unohtumattomia matkaelämyksiä myös lähempänä. Huonoa matkaa en ole koskaan kokenut, eikä yksikään kohde ole tuottanut pettymystä.

Ennen suunnittelen matkani todella tarkasti ennakkoon, ja matkalaukustani löytyikin usein Lonely Planet ja tietokoneen sivuhistoriasta Tripadvisor ja kasa suosituksia sisältäviä blogeja. Tätä nykyä suunnittelen, jos ehdin, koska lapsi. Suunnittelin tai en, en missään nimessä rakenna lomalle liian tarkkaa suunnitelmaa. Haluan vain tietää ennakkoon mitä missäkin tulisi nähdä ja tehdä, jotta en palaa kotiin toteamaan, että kohteessa olisikin ollut jotain ainutlaatuista.

Museot ja kirkot eivät ole juuri koskaan matkasuunnitelmissani mukana. Kiinnostuksen kohteisiin kuuluvat niiden sijaan upeat rannat, luonto, hyvä ruoka ja juoma sekä maan/kaupungin yleinen fiilis. Karibian risteilyihin olen täysin koukussa.

Työskentelyni Pernod Ricard Finlandin palveluksessa määrittelee osittain juomavalintojani viinien ja väkevien alkoholijuomien osalta, ja niitä tässä blogissakin silloin tällöin vilahtelee, vähintäänkin viinitila- ja tislaamovierailuiden muodossa. Firmassa työskentely on opettanut minulle myös sen, että laadusta ei kannata tinkiä. Blogi on kuitenkin henkilökohtainen blogi, ja niin juomista kuin muustakin kirjoitan omasta näkökulmastani, en yrityksen edustajana.

Minuun voi olla yhteydessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen teija.kohijoki(a)gmail.com.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan