Slider

Ruokamatkalla sillan toisella puolella

lauantai 1. helmikuuta 2014

Voisi kuvitella että jos herätyskello on soimassa lauantaiaamuna, päivästä ei voi tulla hyvä. Toisin kävi, päivä oli mitä erinomaisin. Kello herätti aamun treeneihin, ja sen jälkeen olikin aika keskittyä ruokaan - mieli täynnä energiaa, vatsa täysin tyhjänä ja valmiina vastaanottamaan tulevan päivän herkut.

Hyvästä ruoasta ja matkailusta nauttivan on helppo asua Lauttasaaressa, kun ruokamatkalle pääsee muutamassa minuutissa. Ei tarvitse kuin ylittää silta, ja on perillä. Täydellistä.

Olen jo kuukauden odotellut, että koska se Döner Kallio oikein aukeaa. No, juurihan se pari päivää sitten aukesi, mutta aukioloajat eivät ole (ainakaan vielä) lounastajille. Lisäksi jonot siellä eivät sovellu sellaiselle, joka on aamulla treenannut tyhjällä vatsalla ja sen jälkeen juonut pelkän palautusjuoman. Sen jälkeen nimittän kun pääsee syömään, syö niin paljon ettei koko loppupäivänä tarvitse ruokaan päin katsoa :)

Suurelle nälälle löytyy onneksi vaihtoehtoja - eikä pelkkiä epäterveellisiä vaihtoehtoja. Tänään valitsimme Cholon. Muutaman arkilounaan perusteella hieman pelkäsin, että kuinkahan kauan viikonloppulounaalla täytyy ruokaa odottaa, mutta jonoa ei onneksi ollut kuin muutaman ruokailijan verran. Pöydänkin saimme saman tien. Cholo on ehdottomasti yksi lempiravintoloistani Helsingissä. Miehenikin tokaisi ensimmäisenä sisään päästyämme, että tällaisia pitäisi olla Helsingissä enemmänkin. Niin pitäisi.Vatsat täpösen täynnä siirryimme seuraavaan ruokakohteeseen, Hietsun kauppahalliin. Jotenkin olen onnistunut välttämään siellä käynnin kokonaan. En tiedä miten, koska kauppahalli osuu myös työmatkalleni, ja KÄVELEN sen ohi muutaman kerran viikossa. Kai on todettava, että parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Soppakeittiön bouillabaisse tuoksui taivaalliselta ja Lihakauppa Roslundin grillissä valmistuvat pihvit ja burgerit näyttivät uskomattoman hyviltä. Cholon burriton jälkeen ei uusi ruokailu ollut ohjelmassa, vaan päädyimme herkkujen kimppuun. Kuvan lumiukkomarengit jätimme rauhaan, mutta kuva niistä oli otettava kun niin söötisti poseerasivat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan