Slider

Showta, ruokaa ja vähän NHL-peliäkin @ Pantherland

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

NHL-peli, tai siis -show. Kumpi vaan, hauska oli käydä. Vastakkain pelasivat Florida Panthers ja Washington Capitals. Oheisohjelmaa oli vähintäänkin yhtä paljon kuin peliä, jos ei jopa enemmän.



Väliajan ohjelmassa oli mm. Kiss Cam, jossa kuvattiin pariskuntia, ja jos näki itsensä ruudulta, piti suudella. Lady Panthersit (cheerleaderit) tietenkin tanssivat, yleisöön heiteltiin t-paitoja, katsojat pääsivät osallistumaan hodarinteko- ym. kilpailuihin ja visailuihin jne. Pitserian pieni ilmalaiva kävi myös väliajalla tiputtamassa yleisöön pitsalahjakortteja.



Ihan parasta Pantherlandissa oli kuitenkin ruoka. Pohdin hodarin ja pulled pork -burgerin välillä. Päädyin pulled porkiin, ja ajattelin, että hodarinhan voi syödä sitten erätauolla. Se jäi vain haaveeksi. Burgeri oli niin valtavan kokoinen, että koko iltana ei muuta tarvinnutkaan. Mukana tulleet sipsit ja osa coleslaw-salaatista ja muista lisukkeista jäi syömättä. Myös hodari näytti olevan vähintäänkin neljä kertaa normaalin (Suomen normaalin) hodarin kokoinen :)

Jos ei siis NHL kiinnosta, kannattaa käydä matsissa vaikka ihan vain ruuan takia ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Testissä Amazonin suosituin uimapuku - paras uimapuku ikinä!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan