Slider

Miami South Beachin ravintolat

sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Aina sitä kiittelee matkalla omaa aktiivisuuttaan, kun on ennen matkaa jaksanut googlettaa, selailla blogit ja Tripadvisorin hyvien ravintolalöydöksien toivossa. Miami South Beachiltä löytyi niin suuri valikoima hyviä vaihtoehtoja, että tiesin jo etukäteen ettemme millään ehdi jokaisessa syödä. Muutama suositus testattiin viime torstaina päättyneellä matkallamme, ja yksikään ravintola ei tuottanut pettymystä.

News Cafe

Ocean Drivella on vierivieressä ravintoloita, joista jokainen yrittää saada osansa ohikulkevista turisteista. News Cafen olin bongannut monien suositusten perusteella etukäteen, joten suuntasimme sinne.


Ei ollut ihme, että heidän terassinsa oli kaikkein täysin kaikista kadun ravintoloista. Ravintola oli hyvä! Suurin osa kadun ravintoloista mainostaa aamiaistarjoustaan, mutta tarjoushinnalla (4-6 dollarilla ravintolasta riippuen) saa joko munakokkelin, pekonia, hedelmiä tai muun YHDEN aamiaisvalinnan. News Cafella sen sijaan on aamiaispaketti, joka maksoin kympin verran, mutta siihen sisältyi koko aamiaissetti: munat, pekonit, hedelmät, mehu ja tee tai kahvi.


Aamiainen oli todella hyvä, ja sen lisäksi palvelu oli erinomaista!Risteilyllelähtöaamua juhlistimme menun mukaan samppanjalla - eli kalifornialaisella kuohuviinillä :)

Burger & Beer Joint

Monessa blogissa ja ravintolalistassa Burger & Beer Jointin kerrottiin tarjoavan South Beachin parhaita burgereita. Sinne siis! Kävely perille South Beachin itärannalta oli melko pitkä ja matkakumppanini alkoivat jossain vaiheessa jo epäillä suuntavaistoani. Vielä korttelin päässä minua epäiltiin, kun kulmat eivät näyttäneet siltä, että sieltä löytyisi alueen paras burgeripaikka. Oli vain luotettava karttaan ja marssittava eteenpäin. Eikä turhaan. Perille löydettiin, enää oli jäljellä epäilys, että onko tarjolla South Beachin parhaat burgerit.


Vai että oliko? Ei vain South Beachin parhaat burgerit, vaan parhaat burgerit mitä kukaan meistä oli koskaan eteensä saanut!Lista oli pitkä, mutta tarjoilija kertoi paikan suosituimmat burgerit, joista minä valitsin Hotel Californian. Nam!

Tongue & Cheek

Tähän ravintolaan eksyimme vahingossa. Olimme menossa paljon kehuttuun haitilaiseen Tap Tap -ravintolaan, mutta ravintola olikin joulutauolla. Olimme jo todella nälkäisiä, joten valitsimme lähistöltä kivannäköisen ravintolan, Tongue & Cheekin. Onni onnettomuudessa, Tongue & Cheek oli mieletön kokemus. Olimme paikalla ennen illalliskattausta, joten odottelimme baarissa aperitiivien kera.


Juomalistalta ei löytynyt Budweisereita ja Heinekeneitä - tämä jo lupaili hyvää!


Suomalaisina ruokailijoina olimme tietenkin ensimmäiset, mutta pian ravintola alkoi täyttyä. Alkuun tyhjässä ravintolasalissa saimmekin kaikkien tarjoilijoiden jakamattoman huomion :)

Ruuat olivat tarjoilijan kertoman mukaan leikkisän kokeilevasti tehtyjä, ja annoksiin on pyritty saamaan erikoisia, mutta erinomaisia yhdistelmiä. Kuulosti aina vaan paremmalta!Me tilasimme alkuun samppanjan, eli kalifornialaisen kuohuviinin ;) sekä kaksi koko seurueen kesken jaettavaksi tarkoitettua alkuupalalautasta: äyriäislajitelman (simpukoita, rapuja ja ostereita) ja aasialaistyyppisen lihalautasen. Wau mitä makuja! Pääruokavalintani oli lammasta, ja viiniksi valitsimme kalifornialaisen Syrahin. Jälkkäriksi - vaikka olin jo aivan täysi - otin vielä porkkana-kurpitsakakkua ja lasillisen ice winea.

Lasku oli vain noin 85 euron luokkaa per ruokailija. Melko edullisella päästiin laatuun ja myös määrään nähden.

Big Pink

Vielä viimeisenä aamuna ennen lentokentälle lähtöä kävimme syömässä jenkkimatkamme viimeiset burgerit, tämäkin ennakkoon bongattu ravintola Pig Pink. Muutkin olivat tietoisia ravintolan olemassaolosta. Pöytiä oli valtava määrä, ravintola oli aivan täysi, ja jonoa oli noin kymmenen seurueen verran jatkuvasti. Vaihtuvuus oli kuitenkin nopeaa, joten kannatti jäädä jonottamaan.


Lista oli mieletön. Kaikkea teki mieli, mutta kun katseli naapuripöytiin, ei annoksia kannattanut tilata kuin yksi. Ei, vaikka oli jo kaksi viikkoa venyttänyt vatsalaukkua jenkkiburgereilla ja Karibian risteilyn ruokavalikoimalla.


Burgeri oli hyvä, mutta ei kuitenkaan Burger & Beer Jointin veroinen. Annokseni oli myös hieman eri mitä olin odottanut. Chili Burgeri oli Chili con Carne -täytteinen burgeri, ei tulinen chili-burgeri. Hyvä se siis oli, mutta jos odottaa jotain eikä sitä saa, tulee aina pienoinen pettymys. Jos olisin ennalta tiennyt, olisin ehkä tilannut jotain muuta. Vaihtoehtoja löytyi :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Testissä Amazonin suosituin uimapuku - paras uimapuku ikinä!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan