Slider

Delfiinejä vai rommia ja sikareita Bahamasaarilla?

keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Bahamasaaret tulee olemaan viimeinen risteilykohteistamme. Nassau onneksi sijaitsee sen verran pienellä New Providencen saarella Grand Turkin tapaan, että yhteen päivään saa mahdutettua kaiken minkä haluaakin paikassa nähdä ja tehdä. Koska en vielä Bahamasaarilla ole käynyt, lainaan kuvia Carnivalilta, joka meidät saarelle tulee viemään.

Kaikennäköistä saarelta löytyi, tässä listaa asioista mistä itse olisin kiinnostunut. Näistä pitäisi valikoida parhaat päältä:

Delfiinien kanssa uimaan
Muistelen, että matkaseurastamme yksi haaveili delfiinien kanssa uimisesta. Blue Lagoon Island olisi paikka, jossa niin pääsisi tekemään. Halpaa huvia se ei ole. He veloittavat delfiinien kanssa uinnista 185 dollaria. Itse olen käynyt uimassa delfiinien kanssa Kuubassa niin monta vuotta sitten, että jos joku muu seurueestamme tuonne haluaa, voin mieluusti lähteä mukaan uimaan asti. Välttämätöntä se ei kuitenkaan ole.

Blue Lagoon Island Dolphin Encounter - Lähde: Carnival.com

Panoraamamaisemaa saaren korkeimmalta kohdalta
Fort Fincastle on kymmenen minuutin kävelyn päästä satamasta. Muuten paikka ei arvosteluiden mukaan ole kovinkaan kummoinen, mutta maisemien pitäisi olla hienot. Korkeammalle tällä saarella ei pääse. Vieressä on myös Queen’s Staircase, jota on kehuttu. Kenties sen voi vilkaista samalla jos tuonne päädytään.

Sikareita ja rommia 
Graycliff Cigar Company sijaitsee aivan Nassaun keskustassa. Bongasin juuri heidän sivuiltaan sikari-rommi-tastingin, missä saisi myös itse kääriä oman sikarin. Kuulostaa hyvältä. Kurssi kestää puolitoista tuntia ja niitä järjestetään pyynnöstä. Ilmeisesti Bahamalla ei rommia valmisteta, koska maistettavana on rommeja muualta Karibialta. Sehän ei haittaa. Täytyykin kysellä josko muut matkaseurueesta innostuisi.

Biisillä lekotellen
Biitsejähän Nassaun lähellä on myös paljon. Lonely Planet suosittelee Cable Beachiä, joka on kolmen mailin pituinen ja sieltä saa vuokrattua rantatuolin rannan hotelleilta, jolloin saa käyttää myös muita hotellin palveluja. Juncanoo Beach on lähempänä keskustaa ja ilmeisesti ilman palveluita. Googlen kuvahaku näyttää, että ranta on melko lähellä satamaa, jolloin voisi kuvitella, että ranta on melko täysi muista risteilymatkustajista.

Kaupungilla lorvimista
Myös Nassau lienee kaupunki, jonka kaduilla voi lorvia ja piipahtaa kuppiloissa. Rakennusten pitäisi olla sööttejä ja myös historiallisesti hienoja. 

Nassau, Bahamasaaret - Lähde: Carnival.com

Veneretkiä ja snorklaamista
Ihan jokaiselta Karibian saarelta pääsee veneretkelle ja snorklaamaan. Jos kuitenkin snorklausveneretken teemme jo Grand Turkilla, jättäisin sen Bahamalla välistä. 

No niin, matkakumppanit: Mitäs tehdään, vai tehdäänkö ihan kaikkea?

Ja kaikki Bahamasaarilla jo vierailleet: mitä muuta suosittelette Nassaun huudeilla tehtävän? 

3 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Voi vitsit, kun aiheuttaa pohdintaa tuo Nassau. Meillä siis huhtikuun alussa seuraava Karibian risteily ja itäinen reitti sisältää myös Bahaman. Tämä postaus olikin hyvä löytö.

  Meillä on nyt pari ipanaa mukana, eli suositteletko sitä Paradise Islandia lapsiperheelle, missä tekin kävitte?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me kävimme siellä Paradise Islandilla vain rannalla. Ei menty vesipuistoon. Se vesipuisto on ilmeisesti hyvä, mutta pääsymaksu sen verran tyyris, että siellä kannattaa sitten viettää koko päivä, jotta saa rahoille vastinetta.

   Sikarinkäärintäkurssi oli kyllä tosi hieno, mutta ehkei se ihan lasten näkökulmasta ole kovin kiinnostava.

   Poista

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Testissä Amazonin suosituin uimapuku - paras uimapuku ikinä!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan