Slider

Tukholman herkkuja

tiistai 4. helmikuuta 2014

Tammikuun alussa piipahdin Tukholmassa töiden puolesta. Harmillisesti olimme siellä vain pari päivää, joten ravintolavierailut jäivät vähälle. Onneksi matkassamme oli paikallisopas, joten saimme kokea Tukholman parhaimmiston. Tai jos emme parhaimmistoa, niin en tiedä miten ja kuka voisi pistää paremmaksi.

Koko Tukholman reissun (ja piiitkään aikaan muutenkin) paras makuelämys löytyi nimittäin Svartengrens -ravintolasta, jossa kävimme aperitiivilla ennen varsinaista illallista. Rakastan yllätyksiä. Luulin saavani erinomaisen aperitiivicocktailin hyvässä cocktailbaarissa. Sain jotain vielä parempaa.

Svartengrensissä oli persoonallinen sisustus ja käsin askarrellut cocktaillistat. Mutta sitäkin parempaa oli aperitiivi. Ensin saimme eteemme kauniin punaisen punajuuricocktailin. Aah mikä tuoksu. Olisin ollut tyytyväinen jo tähän. Olinkin. Mutta sieltä se tuli. Se mieletön pikkiriikkisellä lautasella tarjoiltu, cocktailin mukaan kuuluva vuohenjuusto-saksanpähkinäannos. Wau mikä makuyhdistelmä - juomineen kaikkineen. Aperitiivi ei tästä parane.Illallisen söimme Tukholman Farangissa. Ravintola oli selkeästi suurempi kuin Helsingin samainen ravintola, ja ravintola oli viimeistä paikkaa myöden täysi - keskiviikkoiltana!! Ruoka oli hyvää, mutta makumaailma oli jo tuttua Helsingin ravintolasta. Ei siis yllätyksiä.

Iloisen yllättynyt olin ravintolan avec-vaunusta. Näitä en muista nähneeni kuin joskus lapsena. Kenties Ruotsin risteilyllä?? Sittemmin olen huomannut näitä olleen myös Helsingin ravintoloissa.Illallisen jälkeen poikkesimme vielä lasillisella Nosh & Chow -ravintolan baarissa. Jälleen kerran persoonallinen sisustus, hyvää juomaa. Parasta paikassa oli kuitenkin wc-tilat :)

Nosh & Chow:n wc


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Testissä Amazonin suosituin uimapuku - paras uimapuku ikinä!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan