Slider

Karibian risteilyn ja leijasurffimatkan risteytys - Barbados

torstai 27. helmikuuta 2014

Barbados. Siellä ei ainakaan tekemisen puutetta tarvitse potea. Saari yllätti minut positiivisesti. Koska emme halunneet ihan koko Barbados-päivää viettää leijarantoja koluten, valitsimme yhden leijarannoista: Silver Sandsin saaren etelärannalla.

Silver Sands, Barbados


Täällä tuuli oli niin kovaa, että rannalla kirjan kanssa makoilu oli yhtä taistelua. Hampaat hiekassa, hiukset hiekassa, korvat hiekassa, kirja hiekassa, pyyhe hautautuneena hiekkaan, aurinkolasit hiekassa ja niiden poistamisen jälkeen silmät hiekassa.Mutta eipä hätää. Ranta oli täynnä leijan lähettäjiä, joten minua ei tarvittu rannalla. Siirryin kuppilan puolelle. Auringon, rannan ja kirjan seuraan olut sopi erinomaisesti.Täällä ei siis ollut ongelmaa sen kanssa, onko ruokaa ja juomaa. Taksin tilaamista emme kokeilleet, vaan sovimme taksikuskin kanssa ajan, jolloin hän tuli noutamaan meidät takaisin laivaan.Leijasurffaajan näkökulmasta tällä rannalla on paljon aaltoja. Jos niistä pitää, hyvä niin, mutta jos toivoo flättiä alustaa, niin kannattaa valita jokin toinen ranta.

Leijasurffaajille on tarjolla viihdykettä myös itse surffauksen lisäksi. Mieheni nimittäin törmäsi merikilpikonnaan laudallaan. Molemmat ilmeisesti selvisivät säikähdyksellä kohtaamisesta.

4 kommenttia:

 1. Barbados on todella upea lomakohde! Miten yleensä valitsette minne aiotte matkustaa? Itse olen käyttänyt apuna eri matkailusivustoja ja vertaillut vaihtoehtoja. Ihan kelpo ratkaisu tähän on matkakohteita käsittelevä infosivusto. :) Mukavaa loman jatkoa sinne paratiisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Barbados oli kyllä hieno paikka. Sinne täytyisi päästä ihan ajan kanssa uudelleen.

   Hyvä kysymys. Siitä voisi kirjoittaa vaikka kokonaisen blogin, että miten milloinkin tulee valittua matkakohde. Lista paikoista, joissa haluaisin joskus käydä on todella pitkä. Sen lisäksi on vielä pidempi lista sellaisia paikkoja, missä en ole käynyt, ja mitä en ole vielä tullut ajatelleeksikaan. Pääsääntöisesti kaikki uudet paikat kiinnostavat.

   Lentotarjouksia putkahtelee sähköpostiin päivittäin, joten matkasuunnitteluaikaan tulee katsottua, minne on oman loman aikaan edullisinta/kätevintä lentää, tietenkin riippuen loman pituudesta, ja siitä haluaako kylmään vai lämpimään, vai jotain siltä väliltä. Olen myös todella helppo houkuteltava mukaan matkaan, eli kavereiden kanssa tulee lähdettyä sinne minne he haluavat.

   Sivustoja on vaikka miten paljon, joista selailen tietoja kustakin kohteesta. Tuo Matkakohteita blogi, johon pistit linkin, ei ehkä aivan sovellu minun tarkoitukseeni, kun en useinkaan hae matkaltani ”perusnähtävyyksiä”, vaan ennemminkin tunnelmaa, hyviä ravintoloita, cocktailbaareja ja luonnon ihmeitä ja sen tarjoamia mahdollisuuksia. Matkakohteitakin kyseisessä blogissa näyttäisi olevan melko suppeasti ainakin vielä.

   Poista
 2. Voi apua, näyttää ihanalta! Ja parin viikon päästä minä olenkin siellä <3. Matkakuume kasvaa. Pitää katsoa kaikki muutkin Barbados-juttusi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Barbados on juuri niin ihana ja rento, miltä se näyttääkin! :)

   Ihanaa matkaa!

   Poista

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan