Slider

Karibian risteilyn ja leijasurffimatkan risteytys - St. Thomas, Neitsytsaaret

sunnuntai 23. helmikuuta 2014

St. Thomasilla, Yhdysvaltain Neitsytsaarilla keskityimme ihan koko päivän leijasurffaukseen. Se ei ollut vaikea valinta, sillä saari on kyllä kaunis, mutta ei siellä erityisemmin tekemistä ole. Olin erittäin tyytyväinen, että sain istahtaa palmun alle kirjan kanssa kaikessa rauhassa. Rauhaakaan ei tarvinnut hakea, sillä rannalla kävi meidän lisäksi yksi lenkkeilevä pariskunta. Ei muita.

Muller Bay, St. Thomas


St. Thomasilla meille kävi juurikin niin, että jouduimme turvautumaan taksikuskin apuun siinä, minne rannalle kannattaa leijasurffin perässä mennä. Olimme katsoneet valmiiksi hyvän leijarannan, mutta kun pääsimme perille, oli ranta kaikkea muuta, mutta ei leijaranta. En valitettavasti ole kirjannut tätä rantaa minnekään. En siis yhtään muista minne ensin virheellisten vinkkien perusteella menimme.

Taksikuski oli onneksi nähnyt leijasurffaajia aiemminkin, käänti nokan kohti saaren itärannikkoa ja vei meidät Muller Baylle. Vähän aikaa ihmettelimme syrjäistä parkkipaikkaa, mutta kyllä sieltä oksien ja palmujen lomasta pilkotti leijasurffaukseen sopiva ranta.

Muller Bay, St. Thomas


Täällä me tajusimme myös sen, että vettä olisi pitänyt ottaa ihan koko päiväksi mukaan jo laivasta. Onneksi parkkipaikan luona olevasta piestä kuppilasta löytyi henkilökuntaa, ja saimme vesipullot vaikkei paikka ollutkaan auki.

Muutaman tunnin jälkeen jatkoimme matkaa rannalta eteenpäin vähän etelämpään, missä taksikuski kertoi olevan hotellialue. Taas vähän ihmettelimme, että olemmeko menossa oikeaan suuntaan, mutta upean polun päätteeksi pääsimme poukaman toiselle puolelle Ritz Carltonin rannalle.

Polku Muller Bayltä Ritz Carlton -resortin rannalle.


Allasbaarista meille kerrottiin, että myös heidän rannallaan voi leijasurffata, mutta auringonottajia siellä oli niin paljon, että turvallisuussyistä se ei kannattanut. Pyysimmekin portinvartijaa tilaamaan meille taksin ja menimme sataman timanttikaupoille loppupäiväksi. Ei, timantteja emme ostaneet.

Ritz Carlton, St. Thomas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Testissä Amazonin suosituin uimapuku - paras uimapuku ikinä!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan