Slider

Vai että Japaniin

perjantai 7. helmikuuta 2014

Ystäväni kysyi viime vuoden puolella, että haluanko lähteä Japaniin hänen kanssaan. No tottahan toki minä Japaniin haluan lähteä, ja vielä hyvässä seurassa. Nyt onkin sitten lentoliput Nagoyaan hankittuna. Muu matkasuunnittelu on vasta aivan alkutekijöissään.

Mielikuvani Japanista. Hmmm… Geishoja, outoja ravintoloita, hyvää ruokaa, kapselihotelleja, elektroniikkaa. Siinä ne mielikuvani sitten olivatkin. Voinette varmasti kuvitella, että tällä pohjatiedolla matkan suunnitteluun kuluu tovi jos toinen.

Kuvat: Japantravelinfo.com


Alkuvuodesta aloitin googlettamaan, mitä Japanissa kannattaa tehdä ja nähdä. Tokyo ja Kyoto, muutamia pienempiä kyliä, Mt. Fuji, kylpylöitä, temppeleitä, kuumia lähteitä apinoineen. Määrä on aivan valtava. Japanissahan on vaikka mitä. Sattumalta lomamme osuu lisäksi kirsikankukinta-aikaan.

Luulin alunperin, että odottaisin eniten Japanin ruokaa. Ei sillä, että innostus japanilaisia ravintoloita kohtaan olisi laantunut. Löysin jo Alice in Wonderland ja Alcatraz -teemaiset ravintolat. Joku tällainen olisi pakko ottaa matkaohjelmaan, kun ei kai muu maailma tällaista tarjoa. Mutta en odottanut löytäväni niin paljon kaikkea muutakin mielenkiintoista.


Kuvat: Japantravelinfo.com


Nyt jo muutaman viikon olen ollut ihan umpikujassa. Kaikkea on ihan liikaa ja meillä vain kahdeksan päivää aikaa. Lähtö on jo ensi kuussa, joten umpikujasta olisi päästävä ja pian. Reitti pitäisi nimittäin olla valmiina, jotta voisimme varata majoitukset. Muutama muukin on varmasti innolla odottamassa kirsikankukkia.

Ensi viikolla varaamme majoitukset. Sitä ennen ja sen jälkeen otan erittäin mielellään kaikki mahdolliset vinkit Japanista. Niin majoituksista, ruuasta ja ravintoloista kuin kaikesta muustakin mahdollisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Testissä Amazonin suosituin uimapuku - paras uimapuku ikinä!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan