Slider

Miami Beach, Barbados

sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Kuinkakohan monta Miami Beachiä maailmaan mahtuu?

Barbadoksella vastaan tuli meille kolmas Miami Beach. Ensimmäinen näkemämme Miami Beach on the Miami Beach Floridassa. Toiseen törmäsimme pari kesää sitten Montenegron Ulcinjissa. Siellä rannan nimi vielä jaksoi huvittaa, mutta tämä kolmas, Barbadoksen, tuttavuus tuntui jo samalta kuin Los Angeles kaupungin nimenä. Myös niitä on tullut vastaan tasaisin väliajoin.

Barbadoksen Miami Beach sijaitsee Oistinsissa, saaren etelärannikolla. Ranta on oikein viehättävä. Lyhyehkön rannan toisella puolella näkyy Oistinsin satama, toisella puolella saaren itäpuolelle tyypilliset kalliot. Päivän jälkeen rannalla voi ihastella kun aurinko uppoaa mereen.
Ihan yhtä pitkä tämä Miami Beach ei ole, kuin vastaavannimiset Floridassa ja Montenegrossa. Kaunis kylläkin, palmuineen kaikkineen. Aaltoja ja tuulta tällä rannalla ei ollut surffareille, mutta boogie boardit oli useammallakin matkassa.


Me olimme rantaa lumoutuneempia viereisistä kallioista. Aaltojen paiskautumista kallioita vasten olisi voinut katsella vaikka kuinka kauan. Odotin koko ajan niitä kaikkein suurimpia aaltoja, jotka kipusivat kallioiden päälle asti ja pärskähtivät takaisin mereen.Nämä isot aallot lähtivät tämän jälkeen takaisin merelle. Oli hurjan näköistä, kun aallot lähtevät rannasta merelle. Aina ennen olen katsellut vain aaltojen tulemista rantaa kohden. Parasta oli, kun suuri aalto lähti rannasta samaan aikaan kun mereltä oli tulossa toinen suuri aalto vastaan. Aallot törmäsivät upeasti muutaman metrin päässä rannasta tehden huikean vesitornin. Olin lumoutunut.Ei auttanut. Meillä oli pöytävaraus rannalla sijaitsevassa La Luna -ravintolassa. Myös aurinko oli jo laskemaan päin, joten aallot oli jätettävä ja annettava ruualle tilaa.

Ravintola oli niin hyvä, että se ansaitsee ihan oman postauksen. Siitä lisää myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Testissä Amazonin suosituin uimapuku - paras uimapuku ikinä!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan