Slider

Illallista auringonlaskussa, kuun loisteessa

torstai 22. tammikuuta 2015

Ruoka ei ole yleensä Karibian valttikortti. Se joka matkustaa Karibialle ruuan perässä, on saapunut väärään paikkaan. Poikkeuksiakin näyttäisi olevan. Yksi niistä Barbados. Toki Barbadoksellakin riisiä ja papuja saa, eikä niissä mitään vikaa ole, mutta myös paljon muuta on tarjolla.

Joulun ravintolaksi valitsimme Cafe Luna -ravintolan saaren etelärannalta Miami Beach -rannalta. Emme tosin tehneet pöytävarausta riittävän ajoissa, jonka vuoksi nautimme jouluaterian aatonaattona. Cafe Lunan illalliskattaus alkaa kuudelta illalla. Kiiruhdimme paikalle hyvissä ajoin ennen sitä, jotta ehdimme ihastella rannan aaltoja ja nähdä ravintolan terassilta mereen uppoavan auringon.
Suurin osa pöydistä (kuin myös meidän pöytä) oli terassilla tähtitaivaan alla. Reunapöydistä oli suora näkymä merelle.
Puitteet olivat kunnossa, ja niin oli ruokakin. Luna käyttää mahdollisimman paljon lähiruokaa ja luomua. Myös raaka-aineiden laatuun oli panostettu. Loppulaskumme oli reilun satasen euroissa, kun tilasimme alkudrinkit, kolme ruokalajia per pää, pullovettä sekä miehelleni lasillisen viiniä. Ihan oli joka euron arvoinen.

Muut annokset tuli näköjään hotkaistua ilman että kameraa ehti ottaa esille, mutta jälkiruoat sentään saivat poseerata kameralle.Ilmeisesti Lunaan kannattaa tehdä pöytävaraus muulloinkin kuin jouluna. Ravintola on suhteellisen pieni ja pöydät ovat ilmeisesti useimmiten täyteen varattuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan