Slider

Linnanjuhlissa

sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Suomi on yllätyksiä täynnä, ja niin on rakkaat ystävämmekin.

Pari viikonloppua sitten oli tiedossa häät, mutta hääpaikka oli salaisuus viimemetreille asti. Hyvä niin, sillä uskon kaikkien odottavan jotain tavanomaisempaa juhlatilaa - ei upeaa keskiaikaista linnaa.

Me saimme tietää juhlapaikan hieman muita aiemmin, kun emme majoittuneet hotellissa ja hyödyntäneet sieltä tulevaa yhteiskuljetusta. Raaseporin linnan rauniot kuulostivat jo ennakkoon todella hienolta, mutta en tiennyt että paikka olisi vielä upeampi. Ja vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Uskomatonta, että tällainen Suomen aarre on pysynyt minulta piilossa.


Suuri kiitos hääparille ihanista juhlista!

4 kommenttia:

 1. Näyttääpä tosi hienolta paikalta! Hauskaa, kun häät jää mieleen jo paikankin puolesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mahtava paikka häille. Tuolla voisi hyvin käydä päiväretkellä muutenkin. Linnan ympäristökin vaikutti mielenkiintoiselta, mutta muuhun kuin itse linnaan emme ehtineet luonnollisesti tutustua.

   Poista
 2. Hei, entä häätanssi ja ruuat, drinkit jne ;)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No häätanssihan oli ihan parhaimmistoa ikinä! Parempaa ei olla nähty, eikä yhtään vähempää oltais teiltä odotettukaan ;) Ja ruoat, viinit ja drinkit myös. Ihan täydellisesti paikkaan sopivia. Vatitarjoiluakaan harvoin enää näkee. Nam!
   Oli niin hyvät juhlat, että aika hujahti ihan liian nopeaan :)

   Poista

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Testissä Amazonin suosituin uimapuku - paras uimapuku ikinä!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan