Slider

Vaatekaapin sisältö uusiksi Miamissa

sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Miamin ehdottomasti paras puoli on sen outletit, joissa saa uusittua koko vaatekaapin sisällön merkkivaatteilla puoli-ilmaiseksi. Ja koska olemme menossa Miamista Karibian risteilylle, on vaatekaapin sisältö uusittava ENNEN risteilyä. Jos vaatekaupoilla käy heti risteilyn jälkeen, tulee ostettua aivan liian isoja vaatteita risteilyllä kertyneiden lomakilojen vuoksi. Risteilykilojen hyvä puoli on nimittäin se, että ainakaan kaikki niistä ei jää pysyviksi kun palaa normaaliin ruokavalioon ja säännöllisen aktiiviseen elämään.

Emme ajatelleet shoppailla kuitenkaan ihan koko neljää päivää ennen risteilyä, joten teemme täsmäiskut kahteen outletiin

Dolphin Mall

Outlet sijaitsee Miamin lentokentän lähellä, ja sinne pääsee Miami Beachiltä auton lisäksi myös ostoskeskuksen järjestämällä kuljetuksella 20 dollarilla. Meitä kun on neljä, tulee auton vuokraaminen edullisemmaksi, emmekä ole sidottuja kyytien aikatauluihin.

Outletin sivustot kannattaa vilkaista ennen matkaa, koska siellä on listattuna tarjouskampanjat, ja nytkin bongasin sieltä Calvin Kleinin alennuskupongin. Kun säästämään lähdetään, niin säästetään kunnolla!

Sawgrass Mills

Tämä outlet on hieman kauempana, noin 45 minuutin ajomatkan päässä Miami Beachiltä, mutta ehdottomasti matkan arvoinen. Outlet on USA:n suurin ja siellä on yli 350 liikettä. Myös heidän sivuiltaan kannattaa tulostaa tarjouskuponkeja ennen ostoksille menoa.

Sawgrass Mills. Lähde: www.simon.com/mall/sawgrass-mills


Me yhdistämme tähän shoppailuretkeen NHL-matsin, koska jäähalli on ihan ostoskeskuksen lähellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Testissä Amazonin suosituin uimapuku - paras uimapuku ikinä!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan