Slider

Matkailijan aineettomat joululahjat

perjantai 6. joulukuuta 2013

Mitä hankkisin joululahjaksi miehelleni? Mieleen tulee parikin hyvää ideaa, mutta jokaisen idean kohdalla muistan, ettei lahja voi olla mitään tavaraa. Ei ainakaan mitään suurta. Tai oikeastaan vain pikkiriikkiset esineet käyvät. Mehän olemme matkalla joulun, joten mieluiten hankkisin jotain aineetonta. Turha tavaraa kun emme kaappeihimme kaipaa, on se sitten suurta, pientä tai ihan pikkiriikkistä.

Ilahduin kun huomasin, että Kepa on kerännyt sivustolleen toimijoita, joiden kautta voi ostaa kestävää kehitystä ja maailman köyhiä tukevia joululahjoja. Lahjoja löytyy ihan joka lähtöön. Kapua Shop ja Karma Shop olivat sellaisia mitkä täytyy muistaa myös muuten kuin joululahjojen osalta.

Joululahjat löysin listan sivustoilta vanhemmilleni, siskolleni ja siskoni miehelle. En kuitenkaan voi vielä paljastaa, mitä he tulevat saamaan. Jos vaikka sattuvat lukemaan tämän. Yllätyksiä ei saa pilata :)

Joulukortit hankin Käymäläseura Huussi Ry:ltä, joka tukee ympäristöystävällistä sanitaatiota. Jospa siis joku vaikka Afrikassa saisi ympäristöystävällisen käymälän meidän ansiostamme. Joskus muinoin askartelin joka vuosi joulukortit itse, mutta jälleen kerran aika loppui kesken. Onneksi löysin Huussi Ry:n kortit.Miehelleni en kuitenkaan löytänyt mitään sopivaa Kepan listaamilta sivuilta. Viime jouluna hän sai minulta lennot Riikaan, tämän vuoden syntymäpäivälahjaksi lennot Dubrovnikiin. Kolmannen kerran peräkkäin matka lahjaksi tuntuu jo tylsältä. Jotain muuta olisi keksittävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Vuoden 2024 matkasuunnitelmat ja -unelmat

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan