Slider

Luksusta jouluun @ Hilton Bentley, Miami Beach

perjantai 27. joulukuuta 2013

Juuri päättyneen matkamme viimeisen yön, jouluyön, vietimme Miami Beachillä Hilton Bentley -hotellissa. Muuten ei varmaankaan oltaisi 300 euron sviittiä valittu, mutta meillä oli käyttämättä Hotels.comin parinsadan euron hotelliyö. Vajaa satanen Hiltonin sviitistä oli siis todella hyvä diili!

Palasimme Miami Beachille Keyseiltä jouluaattona aamutuimaan, pyörähdimme viime hetken jouluostoksilla Dolphin Mallissa ja makoilimme loppupäivän hotellin altailla. Hotellin taso näkyi mm. siinä, että kun luottokorttini ei toiminut allasbaarissa, soitin luottokuntaan ja kaikki oli kunnossa, ja kortti oli kuitenkin toiminut pari tuntia aiemmin, ei baarimikko viitsinyt kuluttaa aikaani yrittääkseen uudelleen kortin toimimista, vaan antoi ostokset meille joululahjaksi hotellilta. Aurinkorasvoja oli tarjolla altaalla hotellin puolesta, eikä matkalaukkuja tietenkään saanut itse kantaa huoneeseen.Ihanan isoon sviittiin oli myös mahdollista leväyttää neljän matkaajan neljä isoa matkalaukkua ja pakata vaatteet paluumatkaa varten uudelleen.

Ainoa huono kokemus hotellissa oli se, että lisävuode piti tehdä itse. Hotellin henkilökunta toi lisävuoteen petivaatteet soitosta, mutta pyysivät meitä itse tekemään pedin. 300 eurosta luulisi, että peti olisi valmiiksi tehty. No, muuten palvelu oli niin erinomaista - ja eihän me varsinaisesti kolmeasataa maksettu - joten hotelli saakoon anteeksi.Jouluateriaa ei sviitin keittiössä kokkailtu, vaikka keittiön välineistö olisi siihen taipunut erinomaisesti. Kerron myöhemmin joulun ravintolavalinnastamme, kuin myös muista Miami Beachin ravintoloista. Todella hyviä ravintoloita oli Miami Beachillä niin paljon, että ne todella ansaitsevat oman postauksensa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Testissä Amazonin suosituin uimapuku - paras uimapuku ikinä!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan