Slider

Honeymoonista Babymooniksi

tiistai 16. joulukuuta 2014

Niinhän siinä sitten kävi, että elokuussa joulun matkavaihtoehtoja puntaroidessamme raskaustestiin ilmestyi kaksi viivaa. Häämatka ei enää jouluna olisi vain häämatka. Honeymoonista tulikin Babymoon. Eipä se mitään. Ihan kaikki hyvät syyt matkustaa kelpaavat kyllä minulle :)

Matkavaihtoehdot puntariin
Olin niin päättänyt, että häämatkalle lähdemme jonnekin todellakin kauas pois. Jonnekin, minne muutoin ei kenties tule mentyä. Haaveilin täällä blogissakin Bora Borasta ja Tikehaun pikkiriikkisestä saaresta keskellä eteläistä Tyyntämerta - vielä silloinkin kun jo tiesimme saavamme keväällä perheenlisäystä. Kaksi viivaa tikussa ei saanut äidinvaistojani heräämään ja luopumaan matkahaaveestani keskellä valtamerta, omassa pienessä bungalowissa meren päällä.Onneksi mieheni on minua järkevämpi. Ei. Raskaana ei voi mennä keskelle ei mitään helikopterilentojen päähän lähimmästä lääkäristä - sairaalasta puhumattakaan. Oli siis tyydyttävä lähempään ja turvallisempaan kohteeseen.

Kuulostaa varmaan typerältä, että "tyydyin" Barbadokseen, mutta siltä se silloin tuntui. Olenhan käynyt Karibialla jo vaikka kuinka monta kertaa. Halusin Tikehaulle.

Enää ei tunnu matka Barbadokselle tyytymiseltä. Nyt se tuntuu maailman parhaalta idealta. Kun vatsa on kasvanut ja pieni prinsessamme aloittanut tanssiharjoitukset vatsassani, ei minua keskelle Tyyntämerta enää saisi. Kuka hullu sellaisia on suunnitellut? Raskaana? Ehei, en minä ainakaan ;)On matkustaminen aina riski. Mutta niin on kotiin jääminenkin. Vaihtoehdoistamme Barbados kuulosti parhaalta. Google kertoi sen olevan Brittien ja Jenkkien ehdoton suosikki Babymoon-kohteista (en olisi tällaista termiä muuten tiennytkään). Hygieniataso on kohdillaan, siellä ei ole malariaa, suora lento Lontoosta on vain kahdeksan tuntia ja hyviä sairaaloita on useampikin.


Turkoosi vesi, aurinko ja lämpö - ne nyt eivät ainakaan huononna kohdetta. Loma, olet niin tervetullut!

10 kommenttia:

 1. onnea <3 onnea <3 onnea <3 ja ei, Barbados ei kuulosta YHTÄÄN pöllömmältä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei. Barbados ei todellakaan kuulosta huonolta :)

   Poista
 2. Oi, ihanaa ja suunnattomasti onnea!!

  VastaaPoista
 3. Onnea, ihana uutinen! Ja kuolen muuten kateudesta - viime vuoden honeymoon Karibialla kummittelee mielessä: olisipa taas tiedossa aurinkoa, merta ja lököttelyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt olisin itsekin kateellinen jos en olisi lähdössä :) Alkaa olla energiat tälle vuodelle käytettynä.

   Poista
 4. Onnittelut! Huomasin, että tämä postaus ja sitä myötä nämä uutiset olivat jääneet minulta välistä. Barbados on varmastikin ihan mahtava paikka babymoonille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On ollut kyllä erinomainen valinta. Ensimmäistä kertaa ikinä eniten lomalla kaipaamani asiat ovat olleet varjo, uima-allas, ilmastointi ja löhöily :)

   Poista
 5. Ihana kohde! Tässä raskaana ollessa itsellä samat haaveet joululomalle, nyt asiaa vaikeuttaa vaan se että Karibialla on zika-virus ja toki myös nämä hirmumyrskyt :( eli yhä vaikeampi miettiä mihin lämpöön pääsisimme reissuun...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Barbados oli täydellinen babymoonille. Zika-virus kyllä vaikeutti huomattavasti raskaana olevien matkustamista. Harmillista :(

   Poista

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Testissä Amazonin suosituin uimapuku - paras uimapuku ikinä!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan