Slider

Paratiisissa kaikki on niin ihanaa

perjantai 26. joulukuuta 2014

Juot upeaa viiniä palmujen reunustamassa rantabaarissa. Tämä viini on paras löydös ikinä. Viini on niin hyvää, että sitä tulee juotua lomalla useammankin kerran. Ostettua hotellihuoneen parvekkeellekin nautittavaksi. Lämmin tuuli puhaltaa, seura on mitä mainiointa, ei ole minnekään kiire. Sitten päätät ostaa samaa viiniä kotiin asti. Odotat sopivaa hetkeä, kutsut ystäviäkin sitä nauttimaan. Ja mitä ihmettä? Viinihän on täyttä kuraa.

Kuulostaako tutulta?Paratiisissa kaikki on aina niin ihanaa. Ja saa ollakin. Parisen viikkoa sitten, lomamme ensimmäisenä aamuna nyrpistin nenääni, kun eteeni kannettiin kannullinen Liptonin Yellow Label -teetä. Taas olin unohtanut ottaa omat teet matkalle mukaan, joten Liptoniin oli tyytyminen. Mutta mitä kävikään? Tee maistui todella hyvälle. Tunnistin kyllä Liptonin kitkerän maun. Tee siis oli täysin samaa kuin mitä Suomessa. Mutta fiilis ja miljöö, missä sitä join oli eri. Purskahdin nauruun ja join teeni nautiskellen viimeiseen pisaraan asti. Tilasin teetä myös seuraavina aamuina. Ja oi miten hyvää oli.Rento fiilis seuraa lomalla ihan kaikkeen muuhunkin. Ei haittaa vaikka hotellihuoneessa tavarat ovat hujan hajan. Mitä sitten vaikka hiekka kuorii jalkapohjia sandaalien välissä, ja on tarttunut aurinkorasvan ja hien sekaisiin pohkeisiin asti. Jos ravintolan ruoka ei ole sitä ihan kaikkein maukkainta, voi sen kääntää paikalliseksi makuelämykseksi. Ja taas maistuu.Tämän olotilan saa aina tuotua kotiin asti, mutta mitä ihmettä muutaman päivän kuluttua tapahtuu? Ei arjessakaan mitään vikaa nimittäin ole. Suomessa meitä pitäisi odottaa ihana luminen maa ja talven paukkuva pakkanen. Voiko parempaa kotiinpaluuta toivoa?

Tällä kertaa aion todella pyrkiä säilyttämään tämän tunteen. Tämän, kun kaikki maistuu, näyttää, kuulostaa ja tuntuu paremmalta kuin mikään koskaan.PS. Liptonin Yellow Label saa jäädä kaupan hyllylle – rajansa kaikella ;)

2 kommenttia:

  1. Ihana postaus! Allekirjoitan tämän täysin. Juuri parhaillaan roadtrippaillaan Floridassa ja etenkin Key Westissä kaikki oli nonstop aivan täydellistä. Siinä on kyllä haaste saada se sama tuotua kotiarkeen, katsotaan miten sulle ja meille aikanaan käy :)

    VastaaPoista
  2. Eikö? Ja vaikka ei kaikki olisikaan täydellistä, kaikki silti tuntuu täydelliseltä, eikä pienet vastoinkäymiset tunnu missään :)

    Mukavaa lomanjatkoa! Sitten kun arjessa sama rentous loppuu, niin täytyy vain varata uusi matka ;)

    VastaaPoista

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan