Slider

Pala Kuubaa Kellohallilla

lauantai 2. elokuuta 2014

Kävin eilen Kuubassa. Melkein :) Siltä se ainakin tuntui, kuulosti ja maistui.

Kellohallilla tunnelma oli lämmin, eikä vain sään puolesta. Ilta kuulosti salsalta, chacha'lta, reggaetonilta. Ja se ennen kaikkea maistui rommilta, limeltä ja mintulta = mojitolta.

Omatekemä Cuban Mojito - nam!


Täydellinen mojito on helppo tehdä itse. Kellohallilla mojiton sai tehdä itse baarimestereiden opastuksella, tai jättää drinkinteko ammattilaisten hoiviin ja vain nauttia tuotoksesta. Minä päädyin molempiin vaihtoehtoihin. Olihan tietenkin vertailtava, kuka saa sen parhaan mojiton aikaan ;) Hyviä olivat kaikki. Kun raaka-aineet on tuoreita ja edes jossain määrin noudattaa ohjeistusta, ei voi tulla kuin hyvää - tai siis täydellistä!Pari hyvää vinkkiä:
Älä raiskaa limeä tai minttua. Molemmista saa aikaan kitkerän lopputuloksen liian rajulla käsittelyllä - limestä halutaan vain herkullinen mehu (ei karvaista kuorta). Minttuakaan ei kannata kuin hieman läpsiä. Kovakourainen runtelu tuo mintunkin kohdalla kitkerän lopputuloksen. Läpsiminen tosin kannattaa (hellästi kättä vasten), sillä silloin mintusta tulee esille sen raikkaus, jota mojito kaipaa.

Vielä tänään on mahdollisuus täydelliseen omatekoiseen mojitoon Kellohallilla klo 15 lähtien.Ai niin, saa sieltä ruokaakin ;)

Maulito on yksi World Bites -ruokafestarin ruokakojuvaihtoehdoista - erittäin hyvä vaihtoehto!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Testissä Amazonin suosituin uimapuku - paras uimapuku ikinä!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan