Slider

Naisten kesken Pietariin

sunnuntai 3. elokuuta 2014

Aloimme naisten kesken pohtia matkakohdetta, jossa voisimme käydä (pitkällä)viikonloppumatkalla. Ideoita heiteltiin Turun ja New Yorkin väliltä, halpoja lentoja googleteltiin Veronaan ja Madridiin. Tai minne vaan minne olisi ollut hyvät ja edulliset yhteydet. Myös Vanajanlinnan majoitustarjonta oli tarkkailun alla.

Sitten ehdotin Pietarin risteilyä. Laiva lähtee perjantaina klo 18 ja palaa takaisin sunnuntaina klo 8. Kätevää. Kenenkään ei tarvitse edes anoa töistä vapaapäivää. Kesäloma oli juuri ideointihetkellä alkanut, joten kukaan ei tainnut ottaa risteilystä sen enempää selville. Pistettiin vain matka varaukseen. Kyllähän yksityiskohdat saa selville myöhemminkin.

Mitään halpishyttiä emme kuitenkaan ottaneet. Onhan kyseessä A-luokan matka A-luokan naisten kesken. Tai siis edes A-luokan hytti ei kelvannut meille, vaan otimme kaksi Commodore-hyttiä, johon kuuluu samppanja-kaviaari-aamiainen. Luksusreissu siis tiedossa - ainakin seuran suhteen. Samppanjahan saattaa olla venäläistä "samppanjaa", eikä se laivakaan ihan uusimmasta päästä ole. Pieniä yksityiskohtia, joita ei kannata sen enempää murehtia.

Nyt on jo selvillä se, mistä satamasta laiva lähtee, ja monelta satamassa tulee olla. Muu on vielä auki ja selvittämättä.

Mieluusti otamme siis kaikki kokemukset ja suositukset vastaan Pietarista ja Pietarin risteilyistä! :)

Lähde: newportjets.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan