Slider

Tahtoisin Tahitille

torstai 14. elokuuta 2014

Keksin vihdoin satojen vaihtoehtojen joukosta minne haluan häämatkalle! Haluan Tahitille. Enää tarvitsee kuin puhua mieheni ympäri - hintalappu ei nimittäin ole kaikkein edullisimmasta päästä.

Olen aina ollut sitä mieltä, että jos haluaa jonnekin, voi sinne vain mennä. Matka varaukseen, laukut valmiiksi ja menoksi. Tahitin ja muiden Ranskan Polynesian saarten olen aina ajatellut olevan jotenkin saavuttamattomissa. Ne ovat vain maailmanympäri matkaaville. Ei niin pitkälle kannata parin viikon takia lentää. Ihan liian kallista minun budjetilleni.

Mitä ihmettä olen oikein ajatellut? Miten niin muka joku osa maapallosta olisi saavuttamattomissa?? Ei todellakaan ole. (Paitsi etelämanner, joka merisairauteni vuoksi taitaa oikeasti olla)

Löysin Papeetelle kohteeseen nähden edulliset lennot joulun pyhiksi, ja vain yhdellä vaihdolla. Kuulitte oikein. Vain yhdellä vaihdolla. Matka-aika on reilut 27 tuntia suuntaansa, mutta on sitä ennenkin pitkiä pätkiä lennetty.

Majoituksia näyttäisi Tahitilla, Mo'orealla ja Bora Boralla olevan joka lähtöön. Edullisimmat vain muutaman kympin per yö. Mutta voin kertoa. Ei kelpaa. Ei häätmatkalla. Jos lähden toiselle puolelle maapalloa paratiisiin, ottaisin tämän:

Moorea Pearl Resort & Spa. Lähde: http://blog.iwannagothere.com


Oma bungalow meren päällä. Lattia osittain lasia, joten ei tarvitse mennä edes ulos asti, jotta näemme korallit ja värikkäät kalat. Ja jos sattuu käymään niin, että bungalowissa oleminen kyllästyttää, voimme napata sub-laudat tai kajakin, pakata snorklausvermeet mukaan ja meloa parikymmentä metriä paremmille apajille.

Tätä kutsutaan häämatkaksi!

Kannattaako Bora Borasta maksaa?
Se tosin epäilyttää, että kannattaako Bora Boralle mennä, vai riittäisikö Tahiti ja Mo'orea? Mo'orealle pääsee lautalla Tahitilta, mutta Bora Boralle täytyy lentää, ja lennot maksavat 350 euroa per pää. Myös majoitus on hieman tyyriimpää, joten matkabudjetti kasvaisi noin 1500 eurolla kolmen yön Bora Boran vierailusta. Onko se sen arvoista?
Toisaalta, sen kerran kun olemme niin lähellä Bora Boraa, niin olisi tyhmää olla käymättä siellä. Ranskan Polynesia kuuluu varmasti niiden kohteiden joukkoon, joihin ei tule mentyä toista kertaa. Jäisikö Bora Bora kaivelemaan?

Tästä kuulisin todella mielelläni kokemuksia!


Ei sillä että matkaakaan olisi vielä varattu. Mutta jos emme tällä kertaa lähde Ranskan Polynesiaan asti, niin nyt olen siitä varma, että joskus sinne tulen menemään. Ei se niin kaukana ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Testissä Amazonin suosituin uimapuku - paras uimapuku ikinä!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan