Slider

Kohta paistutaan Lefkaksen saarella

maanantai 7. heinäkuuta 2014

Ja taas me lähdetään. Tällä kertaa Kreikkaan, Lefkaksen saarelle.

Kuva: apollomatkat.fi


Mieheni kyllästyi pari viikkoa sitten Suomen viileään kesäsäähän ja päätti että varaamme lennot Kreikkaan. Mikäs siinä sitten. Ei siinä muu auttanut, lennothan sitä oli varattava, kun kerta päätöskin oli jo tehty.

Matkan odotusaika meni nopeaan, ja nyt jo odottelemme lentokenttätaksia. Muutaman tunnin päästä olemmekin sitten perillä. Aika ihanaa :)

Kuva: apollomatkat.fi


Jos lämpö oli se, mikä Lefkaksella kiinnosti, niin sitä tulemme saamaan varmasti riittämiin. Lämpötila ei ilmeisesti laske montaakaan astetta kolmenkymmenen alle edes öisin. Sääkartat eivät näytä pientäkään pilveä auringon edessä koko viikkoon.

Majoituksemme on lähellä leijasurffirantaa, joten tuultakin pitäisi olla. Jos se pienentäisi hieman paistumisastetta.

Kuva: apollomatkat.fi


Kuvat poimin Apollomatkojen sivuilta. Heidän kauttaan hankimme lomalennot Prevezaan, Lefkaksen lähimmälle lentokentälle. Hotellin varasimme Booking.com-sivustolta. Meitä on matkassa kolme aikuista, joten kahden makuuhuoneen huoneisto oli meille paras vaihtoehto.

Tarkoituksena on ainakin rentoutua ja nauttia auringosta, hyvästä ruuasta ja viineistä. Mieheni ottaa myös leijasurffivermeet mukaan, ja me kaksi muuta menemme kenties kokeilemaan purjelautailua. Lisäksi vuokrasimme auton, jotta pääsemme kiertämään saarta hieman tarkemmin. Paikallisbussejakin pitäisi hyvin mennä, mutta ne eivät vie ihan joka paikkaan. Kenties käymme myös jollain viereisellä saarella. Tekemistä ja suunnitelmia riittää, se jää nähtäväksi mitä kaikkea haluamme/viitsimme/jaksamme toteuttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Testissä Amazonin suosituin uimapuku - paras uimapuku ikinä!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan