Slider

Suunta saariston rengastielle

torstai 17. heinäkuuta 2014

Vasta ehdimme Kreikasta kotiutua, kun jo olemme lähdössä seuraavalle retkelle. Pian starttaamme auton ja ajamme Naantaliin. Auton pistämme siellä parkkiin ja jatkamme matkaa pyöräillen, reittinä saariston rengastie.

Naantalista olisi tänään tarkoitus polkea Iniöön ja yöpyä siellä ensimmäinen yö. Huomenna jatkamme matkaa Korppooseen ja sieltä poljemme takaisin Naantaliin. Jos kahden yön taktiikka ei toimikaan, olemme vielä Nauvossa yhden yön. Lauttayhteydet pitäisi olla suotuisat tälle suunnitelmalle, mutta jos fiilis sanoo yhden lisäyön, niin sitä on varmasti toteltava. Se jää nähtäväksi.

Matkojen suunnittelu on ihanaa. Mutta vähintäänkin yhtä ihanaa on se, että joku muu suunnittelee matkan puolestani. En ole koskaan pyöräillyt useamman päivän matkaa, eivätkä retkikeittimet, retkimuonat ym. ole minulle lainkaan tuttuja. Miehelleni ne ovat. Minä olen siis saanut vain katsella sivusta kun mieheni on ostellut pyörän varaosia, vaihtanut pyöräni renkaat uusiin, hankkinut retkieväät, suunnitellut reitin, varannut majoitukset.Ja niin on reissu valmiina reissattavaksi, vaikken tehnyt asian eteen juuri mitään. Kenties lähdemme useamminkin pyöräilyreissuille, kun se on näin helppoa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Testissä Amazonin suosituin uimapuku - paras uimapuku ikinä!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan