Slider

Holiday Club Caribia - kokemuksia kylpylästä ja kylpylähotellista lapsen kanssa

lauantai 13. kesäkuuta 2020

Kaupallinen yhteistyö Holiday Club Resorts Oy:n kanssa.

Aloitimme Holiday Clubin Lomatestaajan pestimme tyttäreni kanssa Turun Holiday Club Caribiasta kesäkuun alussa. Lomatestaaja-pestimme ansiosta pääsemme tutustumaan yhteensä viiteen eri Holiday Clubin kylpylähotelliin vuoden aikana. Lisää Lomatestaaja-konseptista voit lukea aiemmasta kirjoituksestani täältä ja Holiday Clubin sivustolta täältä.

Holiday Club Caribia oli auennut koronakevään jäljiltä viikkoa aiemmin, ja valitsimme lomamme ajankohdaksi alkuviikon sunnuntaista tiistaihin, jotta saisimme lomailla ilman ruuhkaa. Toiveemme toteutui, ja kylpylässä oli rauhallista. Paikalla oli muitakin lomailijoita, mutta vain kourallinen.

Holiday Club Caribia ulkoallasosasto
Holiday Club Caribiassa on sekä sisä- että ulkoallasosasto


Alennuskoodi Holiday Clubin kylpylälomiin


Heti alkuun muistutan, että saan tarjota blogini lukijoille alennuskoodin:

-15 % alennus koodilla LAHDETAANTAAS Holiday Clubin verkkokauppaan. Tarjous on voimassa 30.4.2021 saakka ja koskee kaikkia lomia saatavuuden mukaan.

Loman pääset ostamaan täältä.

Holiday Club Caribia - monipuolinen allasosasto sisä- ja ulko-osastoilla


Katsoimme allasosaston kuvia ennakkoon, ja tyttäreni valitsi Turun Holiday Club Caribian sen useiden uima-altaiden ja merirosvolaivan perusteella. Usein käy niin päin, että paikka kuin paikka on todellisuudessa pienempi mitä kuvista näyttää. Täällä kävi toisin päin. Teinkin ratkaisevan virheen jo saapumispäivänä, kun päätimme käväistä altailla pikaisesti ennen päivällistä. Neljä aikuisten allasta, lastenallas ja useat porealtaat ei noin vain ollutkaan käväistävissä pikaisesti. Mutta miten ihanaa olikaan tietää, että seuraavan päivän voisimme käytännössä asua altailla ja sitäkin seuraavana aamuna ehtisimme vielä pariksi tunniksi uimaan. Lapsi oli riemuissaan, mutta mikä parasta, täällä viihdyin itsekin!


Allasosasto aukeaisi normaalisti jo kahdeksalta hotellivieraille, mutta nyt poikkeusolojen aikaan tämä aikataulu ei ollut käytössä, vaan altaat aukesivat kaikille yhtä aikaa klo 10. Poikkeusolojen vuoksi altaille täytyi hipsiä kylpytakissa huoneesta altaille ravintoloiden läpi, mikä ensin tuntui kiusalliselta, mutta ensimmäisen kerran jälkeen jo normaalilta. Olimmehan me kylpylähotellissa. Ja olihan tälle mieluisa selitys. Kylpylässä nimittäin tarkkaillaan nyt erityisen hyvin kävijämäärää, ettei sinne vaan pääse liikaa ihmisiä kerralla.

Holiday Club Caribiassa ei ole rajoitusta siitä, miten kauan altaalla saa viettää aikaa. Me vietimme altailla kerrallaan tunnista kolmeen tuntiin, mutta ehdimme piipahtaa altailla yhteensä viisi kertaa.


Holiday Club Caribia allasosasto

Holiday Club Caribia allasosasto lastenallas

Holiday Club Caribia allasosasto

Holiday Club Caribia allasosasto

Holiday Club Caribia allasosasto


Ulkoaltaat ja aurinkotuolit - kuin ulkomailla


Holiday Club Caribian uima-allasosasto ei rajoittunut vain sisätiloihin, vaan myös ulkona on yksi isompi allas sekä kaksi pienempää. Myös ulkoallasosasto on hieno! Ensimmäiset pari päivää olivat hieman sateisia, ja pääsääntöisesti pysyttelimme sisäaltailla. Mikä ei tietysti kylpylälomalla haittaa, ja se kylpylälomailussa parasta onkin, kun se on kivaa säällä kuin säällä. Kävimme kuitenkin tämän tunnelin läpi ulko-osaston isoimmassa altaassa uimassa useaankin otteeseen.

Holiday Club Caribia allasosasto


Ulos ja pois vedestä uskaltauduimme vasta viimeisenä päivänä, kun aurinko lämmitti jo aamutunteina ihanasti. Olipa ulkona jo ensimmäinen auringonottajakin paikalla.

Täytyy sanoa, että jos jo aiemmin olimme ihanissa lomafiiliksissä, niin ulkoallasosastolla tuntui, että olisimme kauempanakin lomailemassa.

Holiday Club Caribia allasosasto ulkona

Holiday Club Caribia allasosasto ulkona

Holiday Club Caribia allasosasto ulkona

Holiday Club Caribia allasosasto ulkonaLiukumäet hurjapäille, matka-allas kuntouimareille


Holiday Club Caribiassa olisi ollut vielä näiden kaikkien lisäksi vesiliukumäkiä. Sellaisia kiemurtelevia rengasmäkiä sekä nopealta näyttävä liukumäki. Liukumäkien ikärajaksi suositellaan yhdeksää vuotta, ja me ei niitä näin 5-vuotiaan kanssa testattu ollenkaan. Muutamia pienempiä näytti kyllä testaavan niitä riemusta kiljuen, mutta minä olin tyytyväinen, ettei tyttäreni halunnut mäkeen edes muiden esimerkkiä katsoessaan.

Mäkien lisäksi meiltä jäi testaamatta kuntouimareille (ja kenties vesijumppiin) tarkoitettu allas. Meinasimme kyllä mennä, mutta vesi oli paljon kylmempää kuin muissa altaissa, joten jätimme välistä.

Holiday Club Caribia allasosastoHesburgerin lounaat ja välipalat suoraan allasosastolle


Kuten useimmissa kylpylöissä, myös täällä lounaan ja välipalat saa ostettua suoraan allasosastolle. Täällä toimii Hesburger, mistä saa tietysti hampurilaisia, ranskalaisia ja muuta pikaruokaa, mutta myös terveellisempään nälkään salaatteja ja smoothieita.

Olin suunnitellut meidänkin kokonaisen kylpyläpäivän niin, että olisimme käytännössä asuneet allasosastolla, mutta tytär päätti toisin, ja menimme varsinaisen ravintolan puolelle syömään.

Allasosaston yhteydessä on tämä hieno The Captain Hook -ravintola, mutta se oli meidän lomaillessa vielä kiinni, sillä koronarajoituksia oltiin vasta purkamassa.
Rajoitettu aamiainen kokin tarjoilemana


Hotellilomassa tietysti yksi parhaita puolia on aamiainen, mitä ei tarvitse itse valmistaa. Meidän lomalla Holiday Club Caribiassa oli tarjolla tiivistetty aamiaismenu, ja se tarjoiltiin kokin toimesta.

Ainoa, mikä minun makuuni jäi puuttumaan, oli puuroon laitettavat marjat. Marjojen sijaan tarjolla oli banaania, ja toisena aamuna tajusin smoothien sopivan erinomaisesti puurooni. Valikoimaa siis kotiaamiaiseen nähden oli kovinkin reilusti ja ainakin me olimme tyytyväisiä.

Holiday Club Caribia aamiainen


Holiday Club Caribia aamiainen


Upea perhehuone omalla saunalla


Mutta sitten se meidän huone! Luulin, että olemme menossa tavalliseen kahden hengen hotellihuoneeseen, mutta mitä vielä. Meitä odotti upeaakin upeampi kahden huoneen perhehuone, jossa meillä oli oma sauna!

Huoneesta löytyi siis parisänky, levitettävä, oikean sängyn kokoinen vuodesohva, ja molemmat omissa huoneissaan. Huoneiden välissä oli jopa suljettavat haitariovet. Kylppäriä koristi kaksi allaspaikkaa, mikä neljän hengen perheessä on varmasti tarpeellinen lisä. Lukuisista pyyhekoukuista myös iso plussa, sillä jostain syystä ne puuttuvat useista hotelleista, tai niitä on tasan yksi. Täällä oli pyyhekoukku jopa matalammalla, jotta lapselle sai käsipyyhkeen omalle korkeudelleen, ja useampia uikkareiden kuivatteluun. Mahtavaa yksityiskohtiin panostamista!

Huoneessa oli valmiina myös kylpytakit ja -tossut, sekä ihania ekologisia pesuaineita.

Kyllä olisi kelvannut pidempikin lomapätkä tässä huoneessa!

Holiday Club Caribia perhehuone sauna

Holiday Club Caribia perhehuone

Holiday Club Caribia perhehuone

Holiday Club Caribia perhehuone

Holiday Club Caribia perhehuone

Holiday Club Caribia perhehuone kylpytakit
Lapsille on lasten kokoiset kylpytakit

Holiday Club Caribia perhehuone


Holiday Club Caribian korona-ajan poikkeustoimet 


Kuten jo aiemmin olen todennut, olen kovin turvallisuushakuinen korona-asioissa. Holiday Clubin korona-ajan poikkeustoimet riittivät vakuuttamaan minut siitä, että kylpylälomailu on turvallista.

Puhtauteen ja siivoukseen hotelleissa tietysti keskitytään entistä enemmän, mutta myös kaikessa muussa on otettu huomioon jo tätä nykyä normaaleilta tuntuvat turvatoimet, kuten turvavälit, käsidesiautomaatit, pankkikorttien suosimiset käteisen sijaan, suojapleksit ynnä muut.

Lisäksi kylpylän asiakasmäärää on rajoitettu niin, että turvaetäisyyksiä on mahdollista toteuttaa, ja käytössä on vain joka toinen pukukaappi. Hotellin asukkaina meidän oli tietysti mahdollista, ja suositeltavaakin vaihtaa uikkarit jo huoneessa ja hipsiä kylpytakeissa suoraan kylpylään.

Holiday Club Caribia pysäköinti


Holiday Club Caribian pihassa on iso pysäköintialue, mutta se on maksullinen myös hotellin asukkaille. Vuorokausimaksu on 13 euroa. Yhden tunnin maksu olisi ollut muistaakseni euron.

Vastaanotosta muistivat kysyä, onko parkki maksettuna.

Holiday Club Caribian ravintolatarjonta ja muut aktiviteetit


Meidän lomailu ei rajoittunut vain ja ainoastaan kylpylään, vaan testasimme tietysti Holiday Club Caribian yhteydessä olevat ravintolat ja muita aktiviteetteja ja palveluita.

Niistä kuulette tuossa tuokiossa lisää. Kannattaakin laittaa some-kanavani seurantaan, jos kylpylälomat kiinnostavat. Pysykäähän linjoilla!

PS. Meitä lomatestaajia on yhteensä kolme. Löydät meidän kaikkien esittelyt sekä linkit blogeihin ja some-kanaviimme täältä.

Pysy matkassa mukana:

21 kommenttia:

 1. Mekin tykätään kovin Caribiasta, mutta koska asutaan Turussa niin ei ole täällä tarvetta yöpymiselle. Meillä on Caribian allasosastolle tosin sarjakortit niin käydään aika usein tuolla polskimassa.

  Sviitit ovat hienoja. Hääyönä oltiin kyllä tuolla! <3

  https://www.kotonajakaupungilla.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä on kyllä kätevää tuo Caribian läheisyys! Mekin takuulla viihdyttäisiin tuolla useamminkin :)

   Oi, sviitti olisi perhehuonettakin parempi! Ihanaa!

   Poista
 2. Oli kiinnostavaa lukea, miten näin poikkeusaikana järjestelyt toimivat kylpylöissä. Itsekin kun perheellisenä miettii, milloin taas arvaa kylpylälomalle lähteä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti toi jotain helpotusta teidän lomasuunnitelmiinne tämä kirjoitus! Nuo erityistoimet kyllä oli minullakin ensimmäisenä selvittelylistalla.

   Poista
 3. Caribia on kyllä niin selkeästi lasten mieleen, tuo merirosvolaiva on heidän mielestä varmasti aina ihan huikea! Harmi, ettei ravintola ollut auki. Mutta kiva kuulla, että turvallisuus oli otettu siellä hyvin huomioon. Tosi ihana tuo teidän huone, kahden makuuhuoneen huone olisi kyllä aina kiva lasten kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuollaiset rekvisiitat kylpylässä tuovat tunnelmaa kivasti! Ihanaa, kun niihin on panostettu!
   Tuo perhehuone oli kyllä ihan huippu! Siellä olisi viihtynyt pidemmänkin pätkän ihan helposti.

   Poista
 4. Kivoja muistoja tulee mieleen! Kuten vaikka, että sukulaislasten lievän painostuksen myötä on joskus ollut pakko tulla alas noista liukumäistäkin :-)
  Ja, vähemmän kivana ehkä, että vaikka Hese onkin tietysti tarpeen, että välillä saa välipalaa, niin ainakin aikuisena siinä tuli kyllä aika paljon märässä uimapuvussa hytistyä altaan laidalla syödessä - lapsia asia ei tietenkään haitannut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, minäkin menen liukumäkiin vain painostuksen alla. Olin ihan tyytyväinen, ettei tytär nyt halunnut niihin. Viime kesänä Mallorcalla jouduin liukumäkiin sarjatulella, kun tytär halusi uudelleen ja uudelleen. Eivät sentään olleet liian hurjia :D

   Meillä oli huoneesta kylpytakit mukana, joten jos oltaisiin syöty allasosastolla, oltaisiin haettu kylpytakit päälle.

   Poista
 5. Caribia on kiva ja siellä tuli käytyä vuosia sitten kun lapset olivat pienempiä. Liukumäkeä piti kokeilla, vaikka se olikin liian jännittävä minulle :) Vietimme Caribiassa myös ystävämme syntymäpäiviä. En ole siellä koskaan yöpynyt, vaan ollaan tehty päiväreissu. Huone näyttää tosi kivalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en ole liukumäkien suurin fani. Enää. Joskus nuorena tietysti tuli niissä mentyä, mutta nyt vain pakon alla :D
   Synttärijuhlintaa meilläkin on suunnitteilla loppuvuoteen kylpyläteemalla :)

   Poista
 6. Hyvin on osattu ottaa korona huomioon kylpylöissä niin ettei matkailukokemus ”vesity”. Kiva loma teillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli tosi kiva loma, ja oli kyllä mukavaa nähdä, miten hyvin korona oli otettu huomioon, niin oli miellyttävää.

   Poista
 7. Seurasin teidän reissua Instastoorin kautta ja näytti kyllä tosi kivalta matkalta. Me ei vielä olla kylpylöistä innostuttu suuremmin, mitä nyt muutaman kerran käyty Flamingo Spa:ssa. Ei välttämättä ollenkaan pöllömpi reissumuoto tuokaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen löytänyt kylpylälomat nyt täysin uudelleen. Monen vuoden tauko oli jostain syystä, ja nyt lapsen myötä olemme olleet kylpylässä lapsilomalla, mutta myös aikuisten kesken. Kylpylät on ihania!

   Poista
 8. Kylpylöissä on tullut etenkin Saksassa käytyä. Kotimaassakin, mutta viime vuosina vähemmän, koska pojat ovat jo aikuisia. Pari vuotta sitten viimeksi oltiin Saksassa jossain kylpylässä, missä oli kauhean vaarallisen näköisiä vesiliukumäkiä. Onneksi ipanat oli sen ikäisiä, että saivat mennä suurinpaan osaan itsenäisesti. Muutama oli K-18, mutta ei tullut kyllä mieleenikään kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on taas ulkomaiset kylpylät Tallinnaa ja Japania lukuunottamatta jääneet kokonaan välistä.

   Huh! K18-liukumäki kuulostaa jäätävältä! En menisi minäkään!

   Poista
 9. Caribia on kyllä kiva! Etenkin näillä ihanilla kesäkeleillä on mukava, kun voi olla myös ulkona. Turkulaisena ollaan käyty useasti, etenkin lasten ollessa pieniä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ulko-osasto oli kyllä tosi kiva näin kesäaikaan! Tuli ihan ulkomaafiilis :)

   Poista
 10. Täytyy sanoa, että kumpikaan meistä ei ole koskaan käynyt Suomessa missään kylpylässä tai edes käyttänyt hotellin kylpyläpalveluita. Olikin hauska lukea millaista tarjontaa noilla käytännössä on.

  Mukavaa kesää! Harmi ettemme voi hyödyntää tuota koodia täältä Thaimaasta käsin :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva, että pääsin esittelemään teille jotain uutta :)

   Minullekin kelpaisi nyt Thaimaa!

   Poista
 11. Caribiassa on tullut paljon käytyä kun asuimme Turussa. Nyt suunnitellaan Flamingossa käyntiä ja yöpymistä.

  VastaaPoista

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Testissä Amazonin suosituin uimapuku - paras uimapuku ikinä!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan