Slider

Holiday Club Caribia - kokemuksia kylpylän aktiviteeteista

keskiviikko 17. kesäkuuta 2020

Kaupallinen yhteistyö Holiday Club Resorts Oy:n kanssa.

Vietimme Turun Holiday Club Caribiassa tyttäreni kanssa kolme päivää, kaksi yötä heti kesäkuun alussa. Vierailu oli osa Lomatestaajan pestiämme. Ennakkoon ajattelin, että osa ajastamme vierähtäisi kylpylässä, mutta suurimman ajan tutkisimme kylpylän ympäristöä ja kokeilisimme muita aktiviteetteja.

Katsoin jo ennakkoon, että Holiday Club Caribian ympäristössä olisi ollut paljon leikkipuistoja, ja olimme myös aivan Aurajoen lähellä. En voinut kuvitellakaan, miten hieno, iso ja monipuolinen lopulta Holiday Club Caribian kylpyläosasto olikaan. Ehdimme kyllä testata muitakin aktiviteetteja, mutta Posanka noin 200 metrin päästä kylpylän ovilta oli kauimpana, missä ehdimme käydä tuon kolmen päivän aikana.Tämän parempaa ongelmaa ei voisikaan olla lapsen kanssa kahdestaan lomaillessa. Täällä ei tekeminen loppunut kesken eikä ainakaan tullut tylsää!

Tässä kokemuksia Holiday Club Caribian yhteydessä olevista aktiviteeteista, joita ehdimme testaamaan kylpylän lisäksi kolmen päivän aikana.


Holiday Club Caribia -kylpylästä löydät kokemuksiamme aiemmasta kirjoituksestani tästä linkistä.

Alennuskoodi Holiday Clubin kylpylälomiin


Taas muistutan, että minulla on ilo ja kunnia tarjota blogin lukijoille alennuskoodi kylpylälomiin:

-15 % alennus koodilla LAHDETAANTAAS Holiday Clubin verkkokauppaan. Tarjous on voimassa 31.12.2020 saakka ja koskee kaikkia lomia saatavuuden mukaan.

Matkan pääset varaamaan täältä.

Minigolf-rata aivan Holiday Club Caribian edessä


5-vuotias tyttäreni hihkui jo saapuessamme Holiday Club Caribian pihaan, sillä hän ei ole koskaan aiemmin pelannut minigolfia, ja rata komeilee heti sisäänkäynnin yhteydessä. Hän on kuulemma aina halunnut pelata, joskaan tämä viesti ei aivan minulle asti ollut aiemmin tullut. Mutta hyvä niin, sillä nyt meidän oli tarkoitus testata lajia.

Tyttäreni oli hurjan sinnikäs pelaaja. Ja itseasiassa aika taitavakin ensikertalaiseksi. Maila oli hänelle hieman liian pitkä, enkä minä toki ole mikään oikeaoppinen opettajakaan, ja näin oikean otteen opettaminen oli mahdotonta. Mutta tämä ei haitannut menoa, ja saimme kunnon pelin aikaiseksi. Lapsi jaksoi sinnikkäästi yrittää vaikeimpiakin ratoja. Sinnikkäämmin kuin minä. Tämän ei olisi pitänyt tulla minulle yllätyksenä, mutta onhan se ainakin hieman hassua, että lapsi jaksaa yrittää pidempään kuin itse.

Parin radan kohdalla jouduimme luovuttamaan, mutta muuten saimme erinomaisesti pelin aikaiseksi. Jos kylpylä ei olisi ollut niin iso ja monipuolinen, olisimme varmasti tulleet pelaamaan toisenkin kierroksen. No, toisella kerralla sitten!
Posanka kylpylän ulkopuolella - poikaset kylpylän sisällä


Kylpylän lähettyvillä - vain parinsadan metrin päässä ovilta - komeilee hieno, jättisuuri Posanka. Onnistuimme ajamaan kylpylään tuijottaen vain kylpylän kylttejä, huomaamatta tien vieressä olevaa jättimäistä possun ja ankan yhdistelmää. Onneksi meillä oli ensimmäisenä iltana Juuli iltaviihdyttäjänä, ja pääsimme tutustumaan Posankaan varsinaisen paikallisoppaan matkassa.

Meillä oli huoneessa tuliaisena odottamassa pienempi Posanka, ja näitä pikku-Posankoja olikin myynnissä myös kylpylässä. Hesburgerin lastenaterian mukana saatu heittokiekko toimikin erinomaisena pikku-Posankan pesänä.

Tästä Posankasta meillä puhutaan edelleen kotona, ja vauva-posankaa hoidetaan intensiivisesti.
Äiti-tytär -kauneushoitolakokemus - jalkahoitoa ja kynsien lakkausta


Oheisaktiviteeteista minun mielestäni paras oli kauneushoitola. Tähän asti en ole voinut käydä hemmotteluhoidoissa kahdestaan lapsen kanssa matkustaessani (paitsi viime kesänä Espanjassa, kun veimme ystäväni kanssa molempien lapset hieronnan ajaksi lapsiparkkiin). Yksin tyttäreni tuskin kuitenkaan jäisi lapsiparkkeihin, eikä ainakaan nyt korona-aikaan lapsiparkkia ollut edes tarjolla Holiday Club Caribiassa.

5-vuotta näyttäisi olevan kuitenkin jo hieno ikä aloittaa hemmotteluhoidot, ja niinpä varasimme yhteisen puolen tunnin ajan Holiday Club Caribian yhteydessä olevaan Harmony Spahan.

Tämä ei kuulunut Lomatestaukseen, vaan kävimme hemmottelemassa itseämme omalla rahalla. Maksoimme 49 euroa reilun puolen tunnin ajasta, jossa minä sain jalkahieronnan ja tyttäreni kynsien lakkauksen sekä lakkapullon omaksi.

Holiday Club Caribian yhteydessä oleva Super Park vielä suljettuna


Holiday Club Caribian yhteydessä on myös Super Park, ja sinnekin sisäänkäynti on erinomaisen kätevästi sisäkautta suoraan kylpylähotellin tiloista. Tämä oli kuitenkin vielä koronakevään vuoksi suljettuna. Ja totta puhuen olisimme tarvinneet vielä ainakin yhden päivän, jotta olisimme ehtineet testata tämänkin, jos se siis olisi ollut auki.

Lomatestaajana viiteen eri Holiday Clubin kylpylään


Matka oli ensimmäinen osa Holiday Club Lomatestaajan pestiäni, jonka ansiosta pääsemme vuoden aikana tutustumaan viiteen eri Holiday Clubin kylpyläään ympäri Suomen. Kylpylälomat -alasivulle tulen kokoamaan kaikkien kylpylälomien kokemuksia.

Kannattaa lisäksi laittaa some-kanavani seurantaan, niin saat ensikädessä tiedon uusista kylpyläkokemuksistamme kuin myös muistakin tulevista matkoistamme.

Meitä lomatestaajia on minun lisäkseni kaksi, ja kaikkien meidän esittelyt löydät Holiday Clubin sivuilta tästä linkistä.

Pysy matkassamme mukana seuraamalla some-kanaviamme:

4 kommenttia:

 1. Super Park on tosi kiva paikka lapsiperheille, onneksi avautui nyt taas! Hieman sivussa itse kaupungista on majoitus, mutta kylpyläpalvelut kompensoivat kivasti sitä. Kivan loman olitte viettäneet, onnea uuteen pestiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Super Park olisi varmasti ollut myös meidän mieleen, mutta toisaalta meillä olisi tullut liian kiire kylpylän kanssa tai vähintään olisi pitänyt ottaa ekstrayö :) Näin oli juuri hyvä, ja ehkä seuraavalla Caribian lomalla sitten Super Park ja vähemmän kylpylää!

   Poista
 2. Ihanaa hemmottelua! Caribiassa ei olekaan koskaan tullut käytyä mutta näyttää kivalle. Ylipäätänsä suomalaiset kylpyläthän on kyllä hyvin ylläpidettyjä ja tasokkaita. Mukavaa lomatestaajan pestiä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo hemmotteluhoito oli kyllä ihan parasta! Ihanaa, että tytär on jo niin vanha, että voidaan tehdä tuollaisia yhdessä :)

   Minulla ei ollut ennakkoon näin hienoa kuvaa Caribiasta. Tiesin, että sitä on kehuttu, mutta oli ihanaa päästä yllättymään positiivisesti sen monipuolisuudesta!

   Poista

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan