Slider

Holiday Club Caribian yhteydessä olevat ravintolat

keskiviikko 24. kesäkuuta 2020

Kaupallinen yhteistyö Holiday Club Resorts Oy:n kanssa.

Rakastan hyvää ruokaa. Niin paljon, että olen jopa matkustanut ravintolan perässä pitkiäkin matkoja. Vähintäänkin selvitän matkakohteen parhaat ravintolat, jotten päädy vahingossa huonon ruuan pariin.

Lapsen kanssa matkustaminen on tuonut ruokailuun uuden ulottuvuuden. Edelleenkään en halua syödä huonoa ruokaa, mutta ruokailun kätevyys on kaiken a ja o, etenkin juuri matkoilla. Jos matkan tarkoitus ei ole ruoka, täytyy ravintolan olla kätevällä etäisyydellä ja ruokavalikoiman lapsiystävällinen.

Holiday Club Caribian yhteydessä olevista ravintoloista voi ottaa ruuat myös huoneeseen mukaan.
Holiday Club Caribian yhteydessä olevista ravintoloista voi ottaa ruuat myös huoneeseen mukaan.


Holiday Club Caribian yhteydessä olevat ravintolat täyttävät juurikin nämä kriteerit. Harmillisesti meidän vierailun aikaan kesäkuun alussa kaikki ravintolat eivät vielä olleet avoinna koronarajoitusten takia, ja avoinna olivat vain Classic Pizza ja Hesburger. Tyttäreni ei pidä pizzasta (koska tomaattikastike), ja hampurilaisiakin hän oppi syömään vasta vuoden sisällä. O'Leareys -ravintola olisikin ollut ehdottomasti listallamme monipuolisen ruokavalikoiman takia, mutta juuri se oli vielä  kiinni arkipäivinä vierailumme aikana.


Päätin tämän vuoksi ennakkoon, että söisimme jonkun aterian jossain Aurajoen rannan ihanassa ravintolassa. Onhan sinne vain lyhyt kävelymatka, mutta kuinkas kävikään. Viihdyimme kylpylässä niin hyvin, ettemme ehtineet edes sinne Aurajoen rantaan asti. Söimmekin vuoronperään Hesburgerissa ja Classic Pizzassa - ihan kaikki ateriat. Onneksi myös näissä molemmissa on salaattivaihtoehdot, niin ei tullut syötyä pizzaa ja hampurilaisia koko kolmea päivää!

Holiday Club Caribian yhteydessä oleva Classic Pizza


Holiday Club Caribian yhteydessä oleva Classic Pizza toimi matkamme molempien iltojen illallisravintolana. Tai puolittain ainakin. Ensimmäisenä iltana söimme kyllä Classic Pizzan pöydässä, ja minulla oli pizza, mutta tyttärelle haimme viereisen Hesburgerin aterian Classic Pizzan puolelle. Tämä on ehkä yksi parhaista puolista, kun jokainen voi valita ruokansa kahdesta eri ravintolasta, ja silti kaikki voi ruokailla samaan aikaan samassa pöydässä.

Classic Pizzan ainoa huono puoli on sen liian laaja ruokalista ja liian monta hyvää valintaa. Listalla pitäisi olla lisäksi yllätyspizza, jonka voisivat valita tällaiset, jotka eivät osaa tehdä päätöksiä omista syömisistään. Tilaisin sen takuulla! :)Ruuat take awayna huoneeseen


Pitkän uintipäivän jälkeen oli myös ihanaa, että ruokaa ei ollut pakko syödä ravintolassa, vaan sen sai otettua mukaan huoneeseen aterimineen päivineen. Teimme tilauksen ennen altaille menoa, ja vain poimimme ruuat mukaan altailta lähdettyämme. Erityisen kätevää!

Ja kiitos vielä Classic Pizzan henkilökunnalle joustavuudesta! Tyttärenikin piti pizzasta, kun tilasimme sen pelkällä mozzarellalla valkoisena pizzana ilman tomaattikastiketta, vaikkei sellaista ollut listalla.

Holiday Club Caribian yhteydessä oleva Hesburger


Kylpylän yhteydessä oleva Hesburger - se Classic Pizzan vieressä oleva Hesburger on ihan tavallinen Hesburger muuten, mutta siitä saa tarjoilut kahteen suuntaan: sekä itse ravintolan puolelle että suoraan kylpylään.

Myös tämän olin suunnitellut ennakkoon niin, että olisimme käytännössä asuneet koko maanantain kylpylässä ja vain nousseet altaista syömään kylpytakeissamme allasosaston pöytiin, ja jatkaneet sen jälkeen uimista. Tämäkään suunnitelma ei toteutunut, kun lapsi halusi pitää uintitauon, ja kävimme syömässä lounaan varsinaisen ravintolan puolella.

Holiday Club Caribian yhteydessä olevat ravintolat
Hesburgerin jäätelöannokset on ihan vakuuttavia :)Holiday Clubin Lomatestaaja


Toimin tämän vuoden Holiday Clubin lomatestaajana, jonka ansiosta pääsemme käymään viidessä eri Holiday Clubin kylpylässä ympäri Suomen. Kannattaakin pistää somekanavani seurantaan, niin saat kätevästi tiedon, kun testailemme muitakin kylpylöitä.

Kokoan kaikki kylpyläloma-kokemukset myös blogin Kylpylälomat-alasivulle, jonne pääset tästä linkistä.

Minun lisäkseni meitä lomatestaajia on vielä kaksi. Kaikkien esittelyt löydät Holiday Clubin sivustolta tästä linkistä.

Pysy mukana matkassa:

4 kommenttia:

 1. Harmi, että O'Leareys ei ollut auki, se on ihan kiva. Samoin kuin Turun lukuisat ihanat ravintolat jokirannassa, niihin kannattaa tulla vaikka toisella reissulla erikseen �� Mutta olen samaa mieltä, että on hyvä, että lasten kanssa matkustaessa saa ruokaa kätevästi ja nopeasti läheltä. Caribian Hesburger on silloin hyvä vaihtoehto! ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä harmillista, että juuri OäLeareys oli kiinni. Turun ravintoloihin täytyisi kyllä tehdä aikuisten retki erikseen ja kiertää useampikin :)

   Poista
 2. Kyllä nuo pitsat ja hampparit varmasti pikkuväelle kelpaa:) Mahtavaa lasten kanssa on reissata ja silloin ruualla on väliä ja se pitää joskus saada älyttömän nopeasti eteen, kun se nälkä iskee. Ihanaa on varmasti käydä kylpylöissä. Mekin käytiin silloin, kun lapset oli pieniä ja lystiä oli:)

  VastaaPoista
 3. Classic Pizza on ollut ihan toimiva, välillä tullut niitä syötyä. O'Leary's - silloin kuin auki - on bostonilaisen penkkiurheilun ystävän kannalta paras mahdollinen rekvisiitaltaan.

  VastaaPoista

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan