Slider

Hotelli Ercilla - hotelli Bilbaon parhaalla paikalla

keskiviikko 16. toukokuuta 2018

Yhteistyössä: Ercilla Hotels

Vietimme pitkän viikonlopun Bilbaossa ja Riojassa. Bilbaon osuuden yövyimme aivan Bilbaon sydämessä, neljän tähden Hotelli Ercillassa. Valinta osui nappiin monestakin eri syystä, mutta parhaiten minulle jäi mieleen hotellin sijainnin lisäksi hotellin trendikäs kattoterassi, hotellin vasta kunnostetut huoneet, erilaiset aamiaistamisvaihtoehdot sekä huoneemme hintaan kuuluneet alkoholittomat juomat ja iltapäiväteetarjoiluherkut.Tässä siis erinomainen hotellivinkki Bilbaoon: Hotelli Ercilla!

Hotelli Ercillan täydellinen sijainti lyhyelle viikonloppulomalle


Pitkän viikonlopun aikana hotellin sijainti on äärimmäisen tärkeä. Halusimme tutustua Bilbaoon kävellen, jonka vuoksi hotellinkin tuli sijaita kävelymatkan päässä kaikkialta. Eivätkä kävelymatkat todella saa olla pitkiä silloin kun aikaa on vähän. Hotelli Ercillan sijainti olikin loistava. Se sijaitsee noin viiden minuutin kävelymatkan päässä Guggenheimista ja sen upeista ravintoloista sekä Nerviónjoesta. Hotellin ympäristö oli lisäksi täynnä ravintoloita ja pieniä putiikkeja sekä pari El Corte Inglesin tavarataloa.

Hotelli Ercilla ja trendikäs kattoterassi


Ensikosketuksemme Hotelli Ercillaan oli tietysti sen kattoterassilla - missäs muuallakaan. Kun neljä naista saa tietää cocktaileista kattoterassin upeissa maisemissa, kesäisessä auringonpaisteessa, niin suunta on sanomattakin selvä. Hissi ylimpään kerrokseen ja cocktailtilaukset sisään.

No, aivan näin yksinkertaista ei tämä valitettavasti ollut. Terassin upeus on selkeästi tiedossa myös paikallisilla, ja saimme odottaa jonkin aikaa vapautuvaa pöytää. Myös tarjoilu oli harmillisen hidasta. Toki osittain täpötäyden asiakasmäärän vuoksi, mutta osittain myös hitaan henkilökunnan takia. Hymymme eivät silti hyytyneet, kun eteemme kannettiin cocktailit ja aurinko paistoi täydeltä taivaalta.

Kattoterassin ravintolasta superior-huoneemme hintaan kuului veloituksetta kaikki alkoholittomat juomat, ja saimme hakea sieltä vedet veloituksetta myös huoneeseen. Lisäksi huoneemme hintaan kuului ihana afternoon tea -tarjoilu näin upeiden herkkujen kera!

Hotellihuoneet


Hotelli on hyvin vanha, mutta se on parhaillaan käymässä läpi muodonmuutosta. Huoneita ainakin on selkeästi uudistettu ja myös esimerkiksi aamiaishuone oli väliaikaisessa tilassa remontin vuoksi. Huone oli perushyvä huone, ja sen ihanana ekstrana oli muhkeat kylpytakit ja tossut.Jazzia ja viiniä ennen dinneriä


Hotelli Ercillan alakerran baarissa oli ainakin lauantaisin jazzia livenä. Mehän toki istahdimme kuuntelemaan musiikit aperitiiviviineinemme ennen Guggenheimin Michelin-ravintola Neruaan lähtöämme. Alabaarin ja kattoterassin asiakaskunta oli silminnähden erilaista. Jos kattoterassi oli nuorekkaan trendikäs, oli alakerran jazzkansa jo iäkkäämpää - meitä tietysti lukuunottamatta, heh. Täytyy sanoa, että valtavan hyvin hotelli osaa palvella montaa eri asiakaskuntaa sulassa sovussa.


Kaksi eri vaihtoehtoa aamiaiselle


Hotellin parhautta oli myös se, että superior-huoneeseen kuuluu kaksi vaihtoehtoa aamiaiselle. Joko perinteinen buffa-aamiainen leipineen, leikkeleineen, munakkaineen, pekoneineen sekä zurroineen, donitseineen ja croisantteineen, tai à la carte -aamiainen valmiiksi mietittyinä kokonaisuuksina. Tämän à la carte -aamiaisen voisin niin nähdä nauttivani suoraan sängyssä sinne asti tarjoiltuna! Matkailun pieniä, mutta ah, niin suuria iloja.
Miltä kuulostaa? Voisitko sinä kuvitella valitsevasi Hotelli Ercillan Bilbaon matkallesi?

Pysy matkassa mukana:

4 kommenttia:

 1. Onpa ollut mieletön tarjonta hotellilla aamiaisjutuissa ja sitten vielä afternoon teen parissa. Hienoa, että näitä hotelleja löytyy, jotka panostaa johonkin ekstraan. Pitääkinkin käydä katsomassa mitä yö tuolla maksaa!

  VastaaPoista
 2. Vau - aivan ihana hotelli ja mitä herkullista hemmottelua! Kattoterassi ja huoneet näyttävät oikein viihtyisiltä myös. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 3. Näyttää olleen fasiliteetit kohdallaan! Ja ihana iltapäivätee. Churrot kuuluvat meillä aina Espanjan reissujen "vakio-ohjelmaan" ja Bilbaossa muistan nauttineemme ne vanhan keskustan aukion aidalla aurinkoisessa kelissä. Bilbao on kyllä kiva kohde Euroopassa, sekin.

  VastaaPoista
 4. Kivan oloinen hotelli ja kivoja nuo pienet ekstrajutut. Aamiainenkin näytti houkuttelevalta. Ei ehkä kuitenkaan ihan ykkösvaihtoehto lasten kanssa matkaaville.

  VastaaPoista

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Testissä Amazonin suosituin uimapuku - paras uimapuku ikinä!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan