Slider

Hotel Calle Mayor - Hotellivinkki Logroñoon - viinien ja tapasten taivaaseen

sunnuntai 6. toukokuuta 2018

Logroño sijaitsee noin puolentoista tunnin päässä Bilbaosta. Sinne on siis helppo tehdä päiväretki Bilbaosta käsin, mutta en missään nimessä suosittele vain päiväretkeä. Logroñon parhautta on sen viinitilavisiitit ja tapaskatu Calle Laurel, eikä pelkän yhden päivän aikana ole mitään mahdollisuutta tutustua tähän kaikkeen. Logroñoon tulee ehdottomasti jäädä yöksi.Logroño on melko pieni kaupunki, ainakin Espanjan mittakaavassa. Kaupungin parhautta ovat sen vanhakaupunki ja jokivarsi. Pienissä kaupungeissa ja lyhyillä vierailuilla ei ole mitään järkeä käyttää aikaa ja vaivaa paikasta toiseen siirtymisiin, jonka vuoksi Logroñossa majoitus kannattaa valikoida sekä joen että vanhankaupungin lähettyviltä.Hotel Calle Mayor - sijainniltaan erinomainen


Me majoituimme Hotel Calle Mayorissa, ja sen sijainti oli suorastaan täydellinen. Hotelli sijaitsee aivan vanhankaupungin sydämestä, parin korttelin päästä joesta. Hotelli on lisäksi melko uusi ja rakennettu vanhaan rakennukseen talon historiaa kunnioittaen. Hotellin ulkopuolelta ei voisi kuvitellakaan, miten viehättävään hotelliin sitä päätyykään.
Hotel Calle Mayor - prinsessalinnamaisen tyylikkäät huoneet


Hotellihuoneet olivat ihastuttavan prinsessalinnamaisia modernilla tyylillä. Korkeat katot, joissa ruskeat parrut, ja koko huoneessa yksinkertaisen tyylikäs sisustus. Tietysti hotellissa viehätti sekin, että kaikki uusi näyttää aina hyvältä.

Sänky oli hyvä, tyynyjä oli useampi, mistä valita, vaatteille olisi ollut kaappitilaa vaikka ja kuinka.

Hotel Calle Mayor - hotelliaamiaisten parhaimmistoa


Huoneet ja sijainti olivat kuitenkin vasta alkua. Aamulla aamiaishuone huokui rauhaa, ja sama tyylikkään yksinkertainen linja jatkui niin sisustuksessa kuin ruokien esillepanossa. Kun olimme valinneet pöytämme ja hilpaisimme buffetpöytien äärelle, oli jokaisen paikalle ilmestynyt pieni hedelmälautanen. Voi, miten i-h-a-n-a-a! Juuri tällaiset pienet, hemmottelevat yllätykset saavat hyvän mielen ja hymyn huulille. Ja vielä heti aamusta.

Myös buffet-pöytien antimien määrä ja esillepano sai meidät kehumaan aamiaista kilpaa. Tarjottimien ja kulhojen ei tosiaan tarvitse olla äyräitään myöden täysiä. Vähempikin riittää, jolloin kattaus on tyylikkäämpi, ja silti tarjonta näyttää runsaalta.

Aloitettuamme meiltä käytiin vielä kysymässä, haluammeko vielä lisäksi lämmintä espanjalaista perunamunakasta. Tottahan toki haluamme! Nam!

Hotel Calle Mayorin ainoa huono puoli oli siinä, että yövyimme siellä vain yhden yön.

Lue myös: 


Campo Viejon viinitila - upeita viinejä ja arkkitehtuuria

Ruokamatkailijan unelma: 60 tapasravintolan Calle Laurel Logroñossa

Pysy matkassa mukana:

8 kommenttia:

 1. Kivan näköinen paikka - tosin ehkä sittenkin olisin valinnut päiväretken, sillä jotenkin yritän päästä sen verran hitaampaan matkustamiseen, että olisimme samassa paikassa mieluiten 3 yötä, joka jättää paikalle 2 kokonaista päivää. Ja jos tällä periaatteella haluaisi jokaisessa hyvässä paikassa olla yötä, niin reissulle tulisi jo pituutta.
  Mutta tietysti jotkut alueet saattavat olla parhaimmillaan roadtrippeinä, jolloin ollaan koko ajan tien päällä, mitä nyt se yksi yö yövytään milloin missäkin reitin varrella :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli kokonaisuudessaan vain kolme yötä aikaa, ja kun meidän piti ehtiä tuossa ajassa myös Bilbaoon syömään Josean Alijanin ravintolaan, niin Riojan alueelle ei jäänyt kuin yksi yö. Mutta sekin riitti hyvin, joskin pari yötä olisi kulunut sekin helposti. Välillä täytyy tinkiä, jos ei ole enempää aikaa käytettävissä.

   Poista
 2. Logroñon viinitilavisiitit ja Calle Laurel tapaskatu ovat niin upeita kohteita että todellakin jäisin yöksi - kiitos kivasta hotellivinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuonne kannattaakin aivan ehdottomasti jäädä yöksi, jos vaan yhtään viinit ja hyvä ruoka kiinnostavat. On varsinainen foodien taivas! :)

   Poista
 3. Jo pelkkä otsikko sai veden kielelle 💦 Paikka kuulostaa todelliselle aarteelle ja minun makuun sopivalle. Kiitos sinulle vihjeestä. Tämä näissä matkablogeissa on parasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viinit ja tapakset on kyllä Espanjan parhautta! <3 Mahtavaa, jos vinkki tulee käyttöön!

   Poista
 4. Espanjassa on paljon kaupunkeja, joista en tiedä yhtään mitään ja Logroño on yksi niistä. Kiitos tämän postauksen, olen taas vähän viisaampi :) Hotelli vaikuttaa myös tosi kivalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maailma on niin täynnä paikkoja, joista ei ole koskaan kuullutkaan. Itsekin törmään matkablogeissa jatkuvasti uusiin, hienoihin kohteisiin. Hyvä tapa löytää uusia kohteita itselle matkalistalle :)

   Poista

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan