Slider

Vuoden 2016 luetuimmat blogipostaukset - top 5

sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Hyvää uutta vuotta!

Ennen uuden vuoden aloittamista, palataan vielä hetkeksi viime vuoden puolelle. Kirjoittelin juuri vuoden vähiten luetuista postauksista, joten on kai syytä kertoa myös ne postaukset, jotka ovat olleet vuoden aikana kaikkein suosituimpia.

Google-hauilla blogiini päädytään sankoin joukoin lukemaan vinkkejä Karibian risteilyn varaamiseen, raskaana matkustavan matkavakuutuksista, vuokra-autoilusta Toscanassa sekä 80 euroa maksaneesta Kobe-härkälounaasta. Vaikka ne koko vuoden tilastoissa ovatkin kärkikahinoissa luetuimpien postausten joukossa, listaan tähän vain vuoden 2016 aikana kirjoittamiani postauksia.

Viidenneksi luetuin blogipostaus:
Thaimaahan vauvan kanssa - ota nämä huomioon ennen matkaa

Thaimaa on hurjan helppo kohde matkustaa vauvan kanssa. Olen todella iloinen, että postaus on ollut näin suosittu. Sehän nimittäin vain tarkoittaa sitä, että monet ovat suunnitelleet ja toivottavasti myös toteuttaneet matkan Thaimaahan pienten lasten kanssa.Neljänneksi luetuin blogipostaus:
Kahden tähden hotelli - mitä oikein ajattelimme?

Tämä blogipostaus herätti hyvin paljon tunteita - niin positiivisia kuin negatiivisiakin, ja kipusi yhdeksi luetuimmista postauksista. Moni samastui ajatuksiini siitä, että iän, matkakokemusten ja myös lasten myötä hotellilta vaatii enemmän kuin ennen. Moni kuitenkin myös loukkaantui postauksesta, ja sain ihmettelyitä siitä, olenko tosissani, ja huomautuksia, ettei ole hotellin vika, etten viihtynyt. Hotellia mielipiteistäni en kuitenkaan syyttänyt, vaan hotelli on varsin hyvä kahden tähden hotelliksi. Minua varten se ei kuitenkaan enää ole. Arvioni hotellista ei ollut syytös hotellia khotaan, vaan kirjoitus oli täysin oma mielipiteeni hotellista ripauksella itseironiaa. Melkoiseksi kermapepuksi kun sitä on vuosien saatossa päässyt muuttumaan.Kolmanneksi luetuin blogipostaus:
Vauvaystävällinen, mutta ei imetysmyönteinen Kööpenhamina

Tällä postauksella sain aikaan lähes imetys-gaten Kööpenhaminan suomalaisten äitien keskuudessa. Kööpenhaminan imetyskokemukseni olivat harvinaisen epäonnistuneita - tällaisia kokemuksia ei muilla kaupungissa ole ollut. Ei edes siellä asuvilla. Minulle sattui vain todella huonoa tuuria.

Toiseksi luetuin blogipostaus:
Ei julki-imettämistä Dubaissa

Imetys kiinnostaa ja puhuttaa, ja myös Dubain imetyspostaukseni sai paljon keskustelua aikaiseksi ja säilyi koko vuoden toiseksi suosituimpana blogipostauksena. Dubain imetysmyönteisyydestä on myös paljon erilaisia mielipiteitä ja kokemuksia, ja mikä ilahduttavaa, positiivisia kokemuksia kohteesta tuli esille paljon enemmän kuin negatiivisia.Vuoden suosituin blogipostaus:
Pitkä lento vauvan kanssa - näin selviydyt kunnialla

Tämän postauksen ykköspaikasta olen todella innoissani. Uskon ja toivon, että tämä tarkoittaa sitä, että monet pikkulapsiperheet uskaltautuvat lasten kanssa myös kaukokohteisiin. Vauvan kanssa lentäminen on vaivalloisempaa kuin ilman lapsia, mutta se ei tarkoita siitä, että se olisi ylitsepääsemättömän hankalaa. Päin vastoin. Hyvillä vinkeillä matkan saa sujumaan vähintäänkin kohtuullisesti.

Vinkit on ilmeisesti koettu hyödyllisiksi, sillä lukijat jakavat postausta tasaisin väliajoin, ja se hyppääkin aika-ajoin kuukauden luetuimpien postausten joukkoon, vaikka sen kirjoittamisesta onkin useita kuukausia.Yllättikö kärkiviisikko? Muistatko sinä lukeneesi näitä postauksia?

Pysy matkassa mukana:

22 kommenttia:

 1. Mahtavia postauksia, kunnon infopaketteja! :) Vauvan kanssa matkustavien kannattaa kahlata nämä todellakin läpi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohon kerääntyi tosiaankin infopaketit. Näitä asioita sitä itsekin googlettelin ennen ensimmäisiä matkoja vauvan kanssa :)

   Poista
 2. Ite muistan lukeneeni moneen kertaan ainakin sinun vinkit pitkään lentoon vauvan kanssa. Nyt kun se on itellekin ajankohtainen. :) Niin hyviä vinkkejä oli, että juttu löytyy vieläkin tallennettuna kirjanmerkkeihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau! Todella mukavaa kuulla, että vinkit on olleet noin kiinnostavia! :)

   Poista
 3. Siinäpä kunnon tietopaketteja vauvan kanssa matkaaville! Itsellä vauva-aika on jo mennyttä, tuollaisia infoja olisin aikoinaan tarvinnut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoreena äitinä kaikki vinkit matkalle olivat kyllä tosi tarpeellisia. Ihanaa päästä jakamaan hyviksi koetut vinkit muille :)

   Poista
 4. Vauvaperheetkin selvästi matkustavat - ja lukevat matkablogeja :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näköjään! Hyvä, että nykyään ei enää yleisenä käsityksenä ole se, että sitten kun on lapsia, ei voisi enää matkustaa. On aina yhtä mahtavaa päästä rohkaisemaan muitakin vauvaperheitä matkalle :)

   Poista
 5. Infopaketti vauvan kanssa matkustamisesta pitkällä lennolla on varmasti monelle hyödyllinen, moni varmaan jännittää pitkää matkaa jo muutenkin, saati vauva kainalossa. Kovin vauvavoittoisia nämä kaikki suosituimmat jutut! Tai ehkä se on niin, että kerrot joka jutussa jotain vauvaperheen näkökulmasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on varmasti sellaisia listoja, että niitä halutaan jakaa, mikä taas kasvattaa lukijamäärää. On kyllä kovin vauvapainotteinen lista, mutta sitähän se meidän viime vuosi pullollaan olikin, eikä oikein mitään muuta.

   Poista
 6. Tässä on kyllä itselleni varsin paljon ajankohtaista kahlattavaa. Kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, että postaus toimii myös koosteena vauvaperhematkaajille :) Olepa hyvä :)

   Poista
 7. Muistan kyllä lukeneeni nuo kaikki kärkipostaukset. :-) Selviytymisoppaat tuntuvat tosiaan olevan aika suosittuja monessa blogissa. No ymmärtäähän sen, kun sopivat niin moneen matkaan yhden kohteen kuvauksen sijaan. :-) Onnea uudelle reissuvuodelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita ajatuksia halusin juurikin sen takia koota, että itse kahlasin tuota tietoa ennen matkojamme. Voisin kuvitella monen muun olevan asioista yhtä pihalla kuin minä ennen ensimmäisiä vauvamatkoja :)
   Kiitos, samoin sinulle onnea uudelle reissuvuodelle!

   Poista
 8. No vauvastahan saa revittyä näköjään vaikka mitä materiaalia suosittuihin blogipostauksiin! ;) Melkein jää Teri Niitti kakkoseksi? Ei vaan, hauska lukea aina suosituimmista postauksista kussakin blogissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah :D Taitaa Teri Niitti edelleen pysyä "suositumpana" :D

   Poista
 9. Hyvä,että innostat ja rohkaiset vinkeilläsi vauvaperheitä matkailemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä kovasti koitan tehdä :) Ja toivottavasti olen onnistunut siinä :)

   Poista
 10. Tämä kuvaa hyvin sitä, mikä reissaavia perheitä kiinnostaa ja mistä on hankala löytää tietoa. Olen juuri Thaimaassa kahden vauvaperheen kanssa, ja molemmat suurella todennäköisyydellä ovat sinunkin blogissa seikkailleet :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, hauskaa aina kuulla, että joku on käynyt lukemassa vinkkejäni :) Jotenkin sitä kirjoittelee blogia niin lukijoista eristyksissä, ettei se ole välillä lainkaan konkreettista, että näitä juttuja myös luetaan, vaikka kuinka olisi googlen tilastot näkyvillä.

   Ihanaa Thaimaan matkan jatkoa!

   Poista
 11. Olen lukenut melkein kaikki nämä postaukset ja kyllähän ne aiheiltaan ovat sellaisia että varmasti keräävät suurta yleisöä blogiin! Hyvä niin! Joskus kyllä, kun itse tutkii omia suosituimpia tekstejään ei voi kuin ihmetellä, että ai tämä..ja tämäkin näin suosittu, mutta tuo josta itse kovasti odotin ennakkosuosikkia, ei kiinnostanut ketään! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus jutut menevät tosiaan ihan ristiin. Kun luulee kirjoittaneensa huippujutun ja onkin lähes yksin oman innostuksensa kanssa, niin kyllähän se ihmetyttää :)

   Poista

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Testissä Amazonin suosituin uimapuku - paras uimapuku ikinä!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan