Slider

Luolaan rakennettu baari Cova d'en Xoroi

sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Baari luolassa. No käydään nyt sitten. Ei kuulostanut mitenkään erityisen houkuttelevalta, mutta jos nyt joka paikassa baaria kehutaan, niin kai siellä on käytävä. Olemmehan baarin kanssa samassa kylässä. Näillä fiiliksillä lähdimme käymään luolaan rakennetussa baarissa Cova d'en Xoroissa Cala en Porterissa Menorcalla.

Pääsymaksu baariin oli 12,50 euroa auringonlaskun aikaan. (Päivällä baariin pääsee 8,50 euron hintaan, livemusailtoina hinta on noin 25 euroa.) Aivan ylihinnoiteltu fiilikseeni nähden. Sentään lipun hintaan kuului joko olut, lasi viiniä tai virvoitusjuoma. Lipputiskiltä jatkoimme matkaamme kohti baaria, eli kallion reunaa, josta oli suora tiputus mereen. Näkymät on hienot, kuten oli luvattukin.Baaritiski lounge-tiloineen tuli vastaan. Viihtyisää.


Vasta kun käytävä kaartui takaisin luolan sisään, tajusin, minne olimme tulleet. Cova d'en Xoroi on sijaintiinsa nähden valtavan suuri baari-/yökerhokompleksi, joka on louhittu suoraan kallion sisään. Ei olettamani pieni terassi meren päällä. Ensimmäisenä vastaan tulleiden kahden meren päällä olleiden loungealueiden lisäksi kallion sisällä oli muutama eri alue juomien nauttimiseen ja hengailuun. Näköalaa merelle pystyi ihailemaan loungejen lisäksi pystybaarista käsin. Ei ihme, että pääsumaksu ylipäätään veloitetaan. Tällaisessa jo pelkät rakennuskustannukset ovat mahtaneet olla melkoiset. Ja onhan tämä aika huikea nähtävyys.
Rahastus ei loppunut pääsymaksuun. Loungetilan voisi vuokrata oman seurueen käyttöön sadalla eurolla. Tähän hintaan kuuluu pullollinen cavaa. Meidän kahdesta aikuisesta ja yhdestä 1-vuotiaasta koostuvan seurueen ei olisi ollut järkeä sijoittaa loungeen. Jos olisimme olleet liikkeellä aikuisten kesken, olisi luolabaarin tunnelma saattanut viedä mennessään, ja voin hyvin nähdä sieluni silmin meidät nauttimassa cavastamme privaatilla loungealueella.

Haaveet siskseen. Meidän käyntimme kesti yksien juomien verran. Sitten olikin jo pienen neidin iltapuuron aika.


Pysy matkassa mukana:

4 kommenttia:

  1. Aika upea! Tuonne täytyy joskus mennä! Oliko vaikea löytää tai mennä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo oli upea! Paikka täytyy kyllä tietää, siitä ei tule mitenkään päin vahingossa käveltyä ohi. Sijainti on ihan tuon Cala en Porterin kylän laidalla, ja baarista seuraavana on meri, kuten kuvista näkyy :) Kyllä sen sitten löytää helposti, kun vaan tietää, että tuo on olemassa. Suosittelen kyllä vierailua, jos tuolla suunnalla olet.

      Poista

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Testissä Amazonin suosituin uimapuku - paras uimapuku ikinä!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan