Slider

Täydellisyyttä hipova aamiainen @Marriott's Mai Khao Beach

keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Rakastan aamuja. Vielä enemmän rakastan aamiaisia. Ja jos nyt vielä pistetään yksi pykälä rakkautta lisää, niin hidas, jonkun toisen laittama aamiainen menee vieläkin paremmaksi. No hei, nyt kun päästiin vauhtiin, niin laitetaan pykälät kaakkoon. En ole nimittäin elämässäni ollut niin upealla aamiaisella kuin mitä Marriott's Mai Khao Beach -resort tarjoili. Olen monen monta aamiaista elämässäni syönyt, mutta toista niin upeaa en koskaan. En missään.

Tämä ihana aamiaiskokemus alkoi jo heti ovesta sisään astuttaessa. Pari tarjoilijaa oli heti suurensuurin hymyin vastaanottamassa seuruettamme. Viikon kuluessa meitä osattiin jo odottaa. Kun tarjoilijat huomasivat meidät, asettelivat he jo syöttötuoleja pöytäryhmän päihin ja kaatoivat kahvit ja teet oikeisiin kuppeihin.




Tunnelma aamiaisella oli juuri oikeanlainen. Hidas ja rauhallinen. Sisustus, musiikki, tarjoilijoiden käytös, ruokien esillepano. Ihan kaikki oli ajateltu viimeistä pilkkua myöden. Tällä aamiaisella sielu lepäsi. Kyllä, myös kahden noin 1-vuotiaan kanssa. Tasainen vesimelonitarjoilu sekä lapsia jatkuvasti viihdyttävät tarjoilijat takasivat lasten viihtymisen. Ja täten myös meidän aikuisten viihtymisen.




Ja se itse aamiainen. Kaikki oli niin kaunista ja niin maukasta. Kaikkea, mitä kuvitella saattaa oli tarjolla. Jos toivot terveellistä ja tuoretta aamiaista, sen saat. Jos mieli tekeekin pekonia ja munia (vaikka viidellä eri tapaa), ei onglemaa. Ja aasialaisittain tietysti nuudelit, paistetut riisit ynnä muut ovat tarjolla, jopa räätälöidysti tehtynä. Ihan kuten me munakkaat ja uppomunatkin. Ja ne useat erilaiset tuoremehut niin kauniissa pulloissa. Vastapaistettuja pannukakkuja ja herkkupöytää unohtamatta. Voih.

Mitäs laitettaisiin munakkaan väliin?






Tässä hipoiltiin jo täydellisyyden rajaa.

Kallishan tämä Thaimaan hintatasoon nähden oli. Vaikka saimme 30 prosenttia alennusta, jäi aamiaisen hinnaksi yli kymmenen euroa. Mutta voin kertoa. Oli ihan jokaisen euron arvoinen, ja vielä vähän enemmänkin.

Tiedättekö sen tunteen, kun haluaisi syödä enemmän, mutta ei pysty? Vatsa on jo piukea kuin vesimeloni. Tämän aamiaisen jälkeen oli juuri se tunne. Eikö jotain vielä? Ei. Yhtään ei enää mahdu. Onneksi aamuja oli kuusi. Ei tarvinnut tyytyä yhteen ainoaan kertaan.

Pysy matkassa mukana:

20 kommenttia:

  1. Wow, superherkullisen näköistä! Olisin mennyt ihan pähkinöiksi viimeistään leivonnaisten kohdalla... Paras aamiainen on tosiaan ehdottomasti se, jonka joku muu laittaa tarjolle ja siivoaa myös pois jälkikäteen - itse saa vain vyöryä vatsansa kanssa ovesta ulos. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, se onkin muuten muiden tekemissä aamiaisissa myös parasta, että ne muut myös siivoaa jäljet. Enpä muistanutkaan sitä ihanuutta :)

      Poista
  2. Mulla on varmaan samoin sanoin alkavia postauksia blogissa, aamiainen ja aamut on vaan niin supermahtava juttu <3 Ja aika ihanalta näyttää tämä vaihtoehto, hitsi kun on vähän kaukana :D Rakastan hotelliaamiaisia, joissa esillepanoon on käytetty hieman vaivaa - kuten tässä. Jo silmillään saa vatsansa pullolleen ja tulee syötyä määräänsä enemmän kun kaikki vaan näyttää niin hitsin hyvältä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo ravintola saisi todella olla lähempänä - tai toisaalta parempi ettei ole. Pysyypä itsellä linjat paremmin kuosissa ja toisaalta spesiaali ei tule arkiseksi, kun sitä ei ole tarjolla koko ajan :)

      Poista
  3. Joo, uskon, että on aivan mahtava aamiainen. Kuvat ja kuvailu kyllä näyttävät/kuulostavat hyviltä. Hyvin näyttää olevan myös kasvisruokailijalle vaihtoehtoja. Täytyy googlata missäpäin Thaimaata paikka on. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äh, kylläpä olen taas huolimattomassti kirjoittanut, kun en ole Phuketia muistanut mainita. Mutta Phuketin pohjoisosassa on tämä Mai Khao Beach ja Marriott.
      Tuolla oli todella paljon kasvisruokailijalle vaihtoehtoja. Ei tainnut minunkaan lautasella montaa lihapalaa löytyä tuolla, vaikka olenkin kaikkiruokainen.

      Poista
  4. Ihanan näköistä! Mä en ole suuri aamufani, mutta jonkun muun tekemä, runsas aamupala kyllä vähän parantaa sitä. Ihanan paljon tuoreita hedelmiä ja mehuja, mä olisin ollut niistä niin innoissani. En nyt muista missä hotellissa Tukholmassa oli mun makuun ihan kunnon aamiaisbuffet. Kaikkea hyvää piti vähän maistella, mutta sitä kaikkea oli niin paljon, että aamupalan jälkeen oli pakko vetäytyä ruokalevolle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh :) Tuollaisen superaamiaisen jälkeen ruokalepo on kyllä usein paikallaan :D Onneksi kotona ei tule syötyä ihan noin paljon, niin ei mene päivät ihan hukkaan lepäillessä. Lomalla asiaan kuuluu pienet päikkärit :)

      Poista
  5. Mulla on lähes aina ulkona syödessä toi tunne, et haluaa syödä enemmän, mut ei enää vaan jaksa. Varsinkin buffetaamiaisilla se on tuttua :D Näyttää kyllä mielettömältä toi aamupala ja vitsi mikä palvelu, jos kahvin ja teen juojatkin opittiin jo ulkoa ja lisäksi seurueen lapsia viihdytettiin. Mä en oo kyllä koskaan ollu millään luksusaamupalalla - pitäis varmaan etsiä joku superbrunssi, mutta piheys iskee vastaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Palvelu oli kyllä erinomaista. Se lasten viihdyttäminen oli kyllä tosi kätevää, kun sai itse viettää rauhaisan aamiaisen!


      Minä olen joissain asioissa tosi pihi, mutta matkailun lisäksi ruokaan osaan laittaa rahaa. Hyvä ruoka on vaan niin parasta!

      Poista
  6. Täällä myös yksi joka rajastaa aamuja, rauhallisia aamuja ja aamiaisia! Näyttää todella upealta! Kaikki on laitettu esille tosi kauniisti, nuo tuoremehupullot tosi kiva ratkaisu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoremehut oli kyllä laitettu todella kauniisti esille. Pullot, etiketit ja astia oli kauniita kaikki!

      Poista
  7. Onpas herkullisen näköinen! Itse olen syönyt parhaan hotelliaamiaisen vuosi takaperin Tallinnan Swisshotellissa. Se oli jotain käsittämättömän upeeta ja ihastuin erityisesti tuoreeseen kiivi-minttumehuun ja tietenkin aamiaispaikalta aukeavaan näköalaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näköala ravintolasta on myös usein mieleenpainuvaa. Tuolla ei ollut mitään erityistä näkymää, mutta kaikki itse ravintolassa oli onneksi itsessään jo kaunista.

      Poista
  8. Olen niin samaa mieltä kanssasi! Olen kanssa aamiaisihminen, päivä lähtee käyntiin kunnon aamiaisella ja mikä todella on parasta kun siihen on aikaa eikä sitä tarvitse itse tehdä! Tuo oli varmasti jokaisen euron arvoinen, niin hyvältä se näytti, nälkä yltyi kun luin tämän postauksen ennen lounasta, ei kun tähteitä napaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo todella oli sen reilun kympin arvoinen. Jos vertaa Suomen hintaan, niin mistään ei taida saada kunnollista aamiaista sillä hintaa.

      Poista
  9. On kyllä herkullisen näköinen! Hostelleissa yöpyessä on se huono puoli, että aamiainen ei välttämättä kuulu hintaan. Ja jos kuuluu, se koostuu leivästä ja hedelmästä. Parhaan hotelliaamisen söin tammikuussa Helsingin Radisson Blu hotellissa, tarjolla oli vaikka mitä hyvää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla aamiainen ei kuulunut meille hintaan, mutta toisaalta, maksoimme niin minimaalisen summan hotellista, että sen puoleen oli ihan ok maksaa aamiainen itse. Ennakkoon olimme ajatelleet, ettei ihan joka aamu käydä hotellin aamiaista syömässä, mutta kuinkas kävikään. Aamiainen oli liian hyvä, että sitä olisi voinut jättää välistä :)

      Poista
  10. Täällä toinen joka rakastaa aamiaisia. Mikäs sen ihanampaa kun nälkäisenä istua valmiiseen pöytään ja nauttia ihania herkkuja. Täällä USA:ssa on aika suosittuja aamiaisravintolat joita mekin usein käytetään lomamatkoilla. Monessa hotellissa täällä ei tarjoilla kunnon aamiaista. Mutta tuo teidän aamiaispöytä näyttää kyllä aika hyvälle... ja nuo ihanat mehut.. nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me juuri palattiin Lontoosta, ja siellä myös näyttää olevan tosi suosittua ravintoloiden aamiaiskattaukset. Onneksi näin on myös täällä Helsingissä. Muualla Suomessahan aamiaisravintoloita ei juuri ole. Niissä täytyy tukeutua sitten niihin hotelleihin.

      Poista

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Vuoden 2024 matkasuunnitelmat ja -unelmat

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan