Slider

Luksusbrunssi Dubain palmusaarella @Kempinski Palm Jumeirah

keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Eihän Dubaissa koskaan sada. Emme piitanneet vesipisaroista sääennusteessa ja varasimme Dubain matkallamme perjantaibrunssin Dubain palmusaarella olevaan viiden tähden luksushotelli Kempinski Palm Jumeirahiin. Brunssin yhteydessä saisimme käyttää paikan uima-allasta ja yksityisrantaa.

Perjantaiaamu valkeni milläs muulla kuin vesisateella. Äh. Dubaissa siis voi sataa. Vesisade sinänsä oli tervetullut. Matkamme alkupäivät oli niin sumuista hiekkapölyn takia, että ilman raikastuminen oli parempi kuin hyvä. Mutta että juuri sinä päivänä, kun me olimme menossa rannalle uima-altaan äärelle. Ei auttanut kuin keskittää ajatukset itse brunssiin.

Pienoismalli Kempinski Palm Jumeirahista hotellin aulassa.


Kempinski Palm Jumeirah oli hotellina ihana. Sellainen Pretty Woman -ihana. Ovelle oli parkkeerattu Porsche (sellainen, jolla Richard Gere veisi Pretty Womanissa Julia Robertsin treffeille), hotellin aulassa oli koruliikkeitä (sellaisia Pretty Woman -koruliikkeitä), ja mikä parasta, hotellin henkilökunta oli sellaista Pretty Woman -henkilökuntaa. Etsiessäni wc:tä kurkkasin vahingossa väärän oven taakse. Ovimies huomasi ja ymmärsi heti, mitä etsin. Hän sitten sormella vinkkasi, sillä tavalla Pretty Womanin vähäeleisesti, missä päin etsimäni wc on. Hih :) Varmasti jokainen hotellin asiakas tuntee itsensä yhtä tärkeäksi kuin minä tunsin itseni. Eikä pidä käsittää väärin. Hotelli ei ollut liian hienosteleva. Se oli ihana.  




Me otimme brunssin Grouponin diilin kautta, ja hinta oli normaaliin 96 euron hintaan nähden kohtuullinen. Alkoholittomien juomien kera me maksoimme brunssista 69 euroa. Myös puitteisiin ja ruokiin nähden hinta oli oikeutettu. Jos olisimme olleet matkassa ilman lasta, olisimme varmasti ostaneet brunssin yhteydessä rajattoman alkoholitarjoilun (normaalihinta 140 €, Groupon-hinta 103 €). Nyt ostimme vain yhdet lasilliset kuohuvaa. Tarkan markan naisena laskin, että lasillisia olisi pitänyt juoda enemmän kuin kolme, jotta rajattoman alkoholitarjoilun maksaminen olisi kannattanut. Meidän ei siis olisi kannattanut.

Ruokia oli paljon erilaisia. Niin paljon, että kehotan jokaista kiinnostunutta käymään kurkkaamassa Matkakuume.net -blogista, mitä brunssilla on tarjolla. Siellä kaikki on esitelty ja kuvattu erinomaisesti :) Tässä kuitenkin pari kuvaa buffan antimista.




Itse olen selkeä alkupalaihminen. Tässäkään buffassa en juuri pääruokia maistellut, sillä salaatit, juustot, kylmät kalat ja äyriäiset saivat vatsani aivan täyteen. Tai sen verran täyteen, että tilaa oli vielä jälkiruuille. Niitä nimittäin riitti myös. Kempinskissä oltiin varmaan osattu odottaa minua, sillä jälkiruokavalikoima oli juuri minun makuuni tehty. Jos muuten olen melko kaikkiruokainen, niin jälkiruuissa olen aika nirso. Tuolla söin jälkiruokia enemmän kuin mieheni, ja se on paljon se.





Brunssin jälkeen sade lakkasi sen verran, että teimme kierroksen hotellin altailla ja rannassa. Aurinko ei kuitenkaan tullut esille, ja päätimme jättää rantaleikit tällä erää kokonaan välistä. Puitteet rantalomailulle olisivat olleet kohdillaan. Voisi tuolla lomailla pidempäänkin - silloin kun ei sada, eli lähes aina.






Pihalle oli rakennettu lapsille leikkipaikka. Tarjoilijamme kävi muutaman kerran kysymässä Islalta, olisiko hän lähtenyt ruokailun jälkeen tarjoilijan kanssa pelaamaan jalkapalloa. Valitettavasti sää ei tätä tällä kertaa sallinut. Isla olisi kyllä ollut suuri pallojen ystävä :)



Hotellialueen kierroksella näimme muutaman villan. HUH HUH! Pikainen googlettelu kertoo, että villat ovat vaatimattomasti 761 neliön kokoisia ja niissä on viisi makuuhuonetta. Hotellin aulassa olleesta hotellin pienoismallista näki, että villoilla on omat autotallit ja kattoterasseilla uima-altaat. Viikoksi tuollaisen saisi juuri alle 50 000 eurolla. Hinta ei sisällä vielä aamiaista, jonka voisi lunastaa 33 euron hintaan. Anyone? No, jokuhan noissakin majoittuu. Ei niitä muuten olisi rakennettu.





Dubai on tupaten täynnä perjantaibrunssipaikkoja. Me selasimme Matkakuume.net-blogin vinkistä Grouponin diilit (kiitos siis vinkistä), joista valikoimme Kempinskin. Halusimme käydä palmusaarella, ja elättelimme toiveita rantapäivästä. Brunssi Kempinskissä oli sateesta huolimatta hieno kokemus.

Pysy mukana matkassa:

13 kommenttia:

  1. Tuota brunssia ihailin ja ihmettelin jo mainitussa Matkakuume-blogissakin. Maistuis :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo oli kyllä hieno kokemus, vaikka ihan pelkästään tuosta ruuasta en ihan noin paljon maksaisikaan. Kannatti kuitenkin kokonaisuutena maksaa!

      Poista
  2. Olimme joulukuussa Dubaissa ja meille suositeltiin samppanjabrunssia. Hinnat uuden vuoden korvilla olivat kuitenkin niin katossa, etta paatettiin passata. Hienolta kylla nayttaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo brunssien hinnat oli kyllä aika huikeita. Me sentään säästettiin hieman ostamalla diili, vaikkei sitä siltikään mikään edullinen tullut :)

      Poista
  3. On kyllä hyvännäköinen brunssi, hyvin voisin tuolla täyttää vatsani :)

    VastaaPoista
  4. Ahh, ihanalta näyttää! Mulla vaan saattais käydä niin, että söisin enemmän silmilläni, eikä vatsa jaksaisi vetää juuri mitään. Hyvä pointti, että kuohuvaa pitäisi juoda aika paljon, että free flow tulisi kannattavaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuollaisessa ei kyllä jaksa koskaan niin paljon kuin haluaisi. Ihan liikaa hyviä vaihtoehtoja.
      Vauvan kanssa tuo free flow ei tosiaan olisi kannattanut. Tyhjästä olisimme maksaneet.

      Poista
  5. Siis eipä tosiaan olisi tullut mieleen käyttää tuolla Grouponin diilejä, ja että niillä saisi vielä tällaiseen paikkaan edun! Mieletöntä! Näyttää ihanalta, ja voin niin kuvitella sen harkitunvähäeleisen vinkkauksen, jolla sinut vessaan ohjattiin. Ihana Pretty Woman -hetki. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkään en juuri koskaan muista Grouponin diilejä. Tässäkin tapauksessa luin siitä kyllä matkakuume.net-blogista, mutta itse ehdin sen jo unohtaa. Mieheni sitten onneksi sen muisti.

      Tuolla pääsi kyllä hyvin Pretty Woman -fiilikseen :)

      Poista
  6. Mä kuolasin tämän paikan perään jo Gian postausta lukiessa, eikä tää varsinaisesti helpottanut :D Sovittiin tuon italiaanon kanssa, että seuraavan kerran kun lennetään Aasiaan niin otetaan Emiratesilta Stop over, ja käydään esim tällä brunssilla (näytin kuvat:D).. pientä hemmottelua ja tulisi Dubai nähtyä samalla :) Tietysti kun vauvan kanssa reissataan niin tuskin free flow shampanjaa tulisi otettua, muuten kyllä. Vaikka sen seuraavan päivän päänsäryn uhalla sitten haha.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä kokeilemaan jotain Dubain ökybrunssia. Hauska kokemuksena!

      Tuo free flow ei tosiaan vauvan kanssa oikein onnistu, mutta muuten olisin minäkin sen ottanut, ja nauttinut päivästä pitkän kaavan mukaan.

      Poista
  7. Voi että, mä olen myös aivan heikkona brunsseihin! Tosin tuo on jo aika suolaisen hintainen - oliko teistä tuo hintansa väärti? Ja huh minkä hintaisia villoja tosiaan! En uskalla edes laskea kuinka monta kuukausivuokraa voisin maksaa samalla rahalla, jonka viikko tuolla kustanaa... Vähän olen saanut käsityksen, ettei Dubai tule olemaan mun lompakolle sopiva matkakohde vielä pitkään aikaan :D

    VastaaPoista
  8. Amazing blog! Thank you for sharing and I hope keep post more articles.

    VastaaPoista

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Vuoden 2024 matkasuunnitelmat ja -unelmat

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan