Slider

Puerto de Mogan – kuvankaunis satamakylä Gran Canarialla

keskiviikko 1. helmikuuta 2023

Muistan nähneeni vilauksia Puerto de Moganista Sanna Seven Seas -bloggaajan Instagramista. Sannan matkakohteet ovat aina superkauniita, ja näin ollen varatessani matkan Gran Canarialle tiesin haluavani käymään Puerto de Moganissa. 


Vierailumme Puerto de Moganissa ei ollut pitkä, sillä meillä oli käytännössä vain iltapäivä aikaa, ja kohteina meillä oli Puerto de Moganin lisäksi Amfi del Mar. Lisäksi edellisen illan kokemuksesta tiesin, että haluan ajaa takaisin hotellillemme Bahia Feliziin ennen auringonlaskua. Pimeässä ajaminen uudessa paikassa – jos missään – ei ole mukavaa.

Pysäköinti Puerto de Moganissa

Moni muu oli myös kuullut Puerto de Moganin kauneudesta, ja puolen päivän jälkeen paikka oli jo aivan täynnä ainakin autoja. Opasteet ohjasivat kahdelle maksulliselle parkkipaikalle, joista toinen oli jo täynnä. Ajaessamme vapaan parkkipaikan suuntaan, satuimme kuin ihmeen kaupalla saamaan ilmaisen parkkipaikan kadun varrelta. Paikkoja oli kyllä tyhjillään enemmänkin, mutta suurin osa niistä oli varattu paikallisille asukkaille.

Kukin koristeltuja kujia ja kaunis satama

Kyllä taas Sannan Instagramiin kannatti luottaa. Puerto de Mogan oli todella upea! Kävelimme satamaan kukkasin koristeltuja kujia pitkin, ja itse satama oli myös todella kaunis.

Matkassa minulla oli mukana kaksi 7-vuotiasta tyttöä, ja he olisivat viihtyneet vaikka kuinka pitkään satamassa tuijottamassa eri muotoisia ja värisiä kaloja. Toisaalta he myös nauttivat kaupoissa kiertelystä, enkä saanut vastalauseita, kun ehdotin jäätelöitä rannalla.

Lapsiystävällinen hiekkaranta

Puerto de Moganissa on myös kaunis, lapsiystävällinen ranta, mutta tällä kertaa me emme jääneet viettämään päivää tämän pidemmäs tänne, vaan jatkoimme rantailemaan parin poukaman päähän Amfi del Mariin.


Puerto de Mogan videolla

Jos Puerto de Moganin kuvankauniit maisemat kiinnostaa, kannattaa käydä kurkkaamassa video, minkä juuri latasin TikTokiin ja Instagramiin. Video kertoo paljon enemmän kuin nämä kuvat.

Pysy mukana matkassa:


2 kommenttia:

  1. Puerto de Moganissa olen käynyt joskus lapsena, mutta paikka on kyllä jäänyt mieleen. Muistan, että pidin siitä jo silloin. Ja todella miellyttävältähän paikka edelleen vaikuttaa!

    VastaaPoista
  2. Kävin vuodenvaihteessa ekaa kertaa Kanarialla. Kaksi käyntiä Moganissa, toinen veneellä ja toinen bussilla. Paikka on uskomattoman kaunis. 👍

    VastaaPoista

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Testissä Amazonin suosituin uimapuku - paras uimapuku ikinä!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan