Slider

Anfi del Mar – turkoosin veden rantaunelma Gran Canarialla

perjantai 24. helmikuuta 2023

Olimme tyttäreni kanssa viikon Gran Canarialla tammikuussa. Vuokrasimme auton pariksi päiväksi, ja lähdimme tutkimaan saaren eteläistä osaa. Ajoimme ensin Puerto de Moganiin, mistä jatkoimme Anfi del Mariin. Saimme vinkin paikasta tyttäreni koulukaverin vanhemmilta, jotka lomailivat meidän kanssa yhtä aikaa samalla saarella, ja poimimmekin tyttäreni ystävän mukaamme retkelle tänne.

Jo suositukset ja Googlen esittelemät kuvat kertoivat kyseessä olevan hyvin hoidettu rantaparatiisi turkoosin veden kera. Kelpaa meille koska vaan!

Pysäköinti Anfi del Marissa

Auton pysäköimme Anfi del Marissa paikan isoimman hotellin parkkihalliin aivan rannan edustalle. Paikalla on kyllä rivistö kadunvarsiparkkeja, mutta puolen päivän jälkeen saavuttaessa ne oli jo aivan täynnä. Tavallaan hyvä niin, sillä parkkihallista pääsee suoraan hissillä muutaman askeleen päähän rannasta. Piti vaan olla tarkkana, mihin jätimme auton, sillä hallin alueita ei oltu merkitty numeroin tai kirjaimin, joten teimme omat muistisääntömme. Hissejä rannalta lähti ainakin kaksi, ehkä kolmaskin, ja me huomasimme matkaavamme pyöreällä hissillä, kun seuraava hissi oli kulmikas. 

Pysäköinti maksoi reilut kuusi euroa muutamalta tunnilta ja oli todella sen arvoinen. Ilmaisista parkkipaikoista (jos siellä olisi ollut tilaa), olisi ollut muutaman sadan metrin kävelymatka rannalle, ja ainakaan lasten kanssa ja vielä ainoana aikuisena en välttämättä tähän rumbaan lähtisi. 

Tämä hissi tuo parkkihallista lähes suoraan rannalle.

Turkoosi ranta täydellinen lapsille

Amfi del Marin ranta oli täydellinen lapsille. Poukamaan ei ainakaan meidän päivänämme osunut tuulta yhtään, eikä näin myöskään aaltoja. Ranta on loiva, ja minä pystyin loikoilemaan viltillä veden äärellä, kun lapset metsästivät kissoilleen pikkukaloja sangon ja lapion kanssa. Saalista ei tullut, mutta kivaa oli silti. Eikä ne kissatkaan tainneet ihan oikeita kissoja olla.

Rannalla oli vuokralla myös polkuveneitä, missä on pieni liukumäki lapsille. Ainoana aikuisena en tähänkään leikkiin lähtenyt, ja toisaalta pelkässä rannassakin lapsilla riitti puuhaa.


Sydämenmuotoinen saari – ravintola ja rantalounge

Anfi del Marin edustalle on rakennettu kaunis, superhyvin hoidettu sydämenmuotoinen saari. Saari on äärimmäisen kaunis ja sinne vie tietysti romanttinen kaarisilta. Saarella on ravintola sekä  rantatuoleja ja muuta rantaloungealuetta. Jos Anfi del Marin ranta oli ihanteellinen lapsille, oli tämä täydellinen aikuisille. Paikka oli tyylikäs, ja myös täältä pääsi uimaan aidattuun merivesialtaaseen. 

Me kävimme tyttöjen kanssa syömässä, eli myös lapset ovat kyllä tervetulleita, joskaan en usko lasten viihtyvän täällä tuntikausia vain loikoilemassa ja nauttimassa auringosta, kun vieressä on ihana rantakin. Kauppoja, ravintoloita, hotelleja – täällä viihtyisi vaikka koko viikon

Anfi del Marissa on kaikki mahdolliset palvelut pienellä alueella. Täällä oli paljon kauppoja, ravintoloita ja hotelleja. Voisin hyvin kuvitella viihtyväni täällä vaikka koko viikon. 

Katso videot Anfi del Marin rannasta ja sydänsaaresta

Jos paikat kiinnostavat, käy katsomassa myös tekemäni videot paikoista. Anfi del Marin rannasta löydät videon TikTokista tästä linkistä ja Instagramista tästä linkistä. Sydänsaaresta löydät videon TikTokista tästä linkistä ja Instagramista tästä linkistä.

Pysy matkassa mukana:

2 kommenttia:

  1. Anfi del Mar olikin itselleni aivan tuntematon paikka, mutta kivalta kuulostaa ja näyttää. Erityisen hienolta näyttää tuo ensimmäinen kuva, todella kauniin väristä vettä.

    VastaaPoista
  2. Anfi del Mar! Parasta kanariaa, palaan sinne vielä uudestaan. Hotellialue oli hyvin hoidettu ja rauhallinen, satuimme paikalle näkemään jopa kun kilpikonna🐢 oli juuri muninut rauhalliseen paikkaan hotellin alueella ja peitteli juuri aikaan saannostaan. Hotellin suomea puhuva 👍virkailija kertoi tämän tapahtuvan joka vuosi alkukesästä.💛

    VastaaPoista

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Testissä Amazonin suosituin uimapuku - paras uimapuku ikinä!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan