Slider

Matkamme upein auringonlasku ja tyylikäs Perchel Beach Club Arguineguinissa Gran Canarialla

sunnuntai 19. helmikuuta 2023

Olimme tyttäreni kanssa viikon Gran Canarialla. Tyttäreni koulukaveri perheineen lomaili samalla saarella kanssamme samaan aikaan, ja kävimme vierailemassa heidän hotellillaan, Resort Cordial Santa Aguedalla Arguineguinin kylässä. 


Resort Cordial Santa Aguedan vieraille kuuluu sisäänpääsy viereiseen Perchel Beach Clubiin, ja koska kävimme paikalla juuri sulkemisaikaa ennen, pääsimme mekin veloituksetta pulahtamaan paikan altaissa ja ihastelemaan tätä upeaa auringonlaskua.

Perchel Beach Club on supertyylikäs paikka meren äärellä. Sijainti, uima-allas, ravintola ja baari. Mitä muuta sitä täydelliseen rantapäivään enää kaipaa? 

Tänne pääsee päivävierailulle myös ilman, että on naapuriresortin asukas. Hintaa en huomannut tosin kysyä, kun me päästiin paikalle auringonlaskun aikaan muiden siivellä.

En huomannut ottaa paikasta kuvia kuin tästä upeasta auringonlaskusta. Olin selvästi sen pauloissa. Mutta jos paikka kiinnostaa, kannattaa käydä katsomassa video TikTokin tai Instagramin puolelta.


Pysy matkassa mukana:

1 kommentti:

  1. Kieltämättä upea auringonlasku!

    Me ei aiemmin itse oikeastaan auringonlaskuja kuvailtukaan, mutta ollaan niistä, ja auringonnousuista, viimeaikoina innostuttu, ja niitä onkin tullut enemmissä määrin kuvailtua.

    VastaaPoista

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Testissä Amazonin suosituin uimapuku - paras uimapuku ikinä!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan