Slider

Pandan tehtaanmyymälä joka kesän vakiokohteena

sunnuntai 7. elokuuta 2022

Pandan tehtaanmyymälä Vaajakoskella on meidän lähes joka kesän vakiokohteena. En oikein tiedä miksi, sillä emme juuri koskaan osta sieltä mitään, mutta jos siitä tulee ajettua ohi, niin miksei siinä sitten samalla pistäytyisi.

Ehkä minua kaikkein eniten kiehtoopihassa seisova Panda, tai sitten maistiaiset, joita nyt ei kuitenkaan koronan jälkeen ole vielä tullut takaisin tarjolle. Yhtä kaikki, myös tänä kesänä kävimme katsastamassa Pandan tehtaanmyymälän tarjonnan. Ja kyllä, ostimme pienet herkut matkaan, vaikkei pitänyt.Pandan tehtaanmyymälä sijaitsee Vaajakoskella, kätevästi matkalla, kun ajaa Helsingistä Lahden kautta Jyväskylään. Koukkausta ei tule tehtaanmyymälän vuoksi kuin parisataa metriä. Tällä kertaa emme tulleet Jyväskylään autolla, mutta kävimme Vaajakoskella Naissaaren kahvilassa. Naissaari taas sijaitsee juuri Pandan tehtaanmyymälän naapurissa, joten olihan siellä nyt pakko piipahtaa.

Ja niin oli moni muukin piipahtamassa. Autoja tuli ja meni jatkuvasti parkkipaikalle, ja myös sisällä oli jatkuvasti pientä ruuhkaa. Kassa veti kuitenkin tosi hyvin, eikä siihen ehtinyt kerääntyä jonoa, vaikka ihmisiä tuli yhtä kiivaaseen tahtiin kuin niitä poistuikin. Ilmeisesti ihmiset sitten syövät karkkia, tai ovat itseni tavoin muuten vain innostuneita tehtaanmyymälöistä.

Voit katsoa videolta yleiskatsauksen Pandan tehtaanmyymälästä:


Mitä karkit maksavat Pandan tehtaanmyymälässä?

En osaa sanoa, miten paljon edullisempia karkit ja suklaat ovat Pandan tehtaanmyymälässä, sillä mehän ei oikein koskaan osteta karkkia kaupasta. Jonkin verran hyllyjen edessä näkyi tarjouksia, jos osti tietyn määrän, eli ehkä näiden avulla hinnat ovat edullisia. Mene ja tiedä. 

Toisaalta myös siitä päätellen, miten paljon ihmisiä oli kaupassa, ja miten jokainen lähti myymälästä jonkinlaisten ostosten kanssa, voisin kuvitella, että ehkä nämä erikoistarjoukset on vähintäänkin kannattavia. 

Tai sitten se on se tehtaanmyymälän viehätys. Eihän meidänkään pitänyt ostaa mitään, ja niin vaan lähdimme karkkiostosten kanssa pois myymälästä.
Mitä kaikkea Pandan tehtaanmyymälässä on myynnissä?

Pandan tehtaanmyymälässä on luonnollisesti myynnissä Pandan suklaita ja lakuja kaikissa muodoissaan. Täältä löytyi myös sellaisia suklaita, mitä itse muistan nähneeni vain lentokoneessa. Toki tämä voi hyvin olla vain sen johdosta, etten juurikaan käy kaupassa karkkihyllyllä.

Panda on osa Orklaa, jonka vuoksi Pandan tehtaanmyymälässä on myynnissä Pandan tuotteiden lisäksi myös mm. Taffelin sipsejä. Valikoima on siis oikeasti tosi laaja, ja suosittelen kyllä käyntiä Pandalla, jos satut ajamaan jossain sen lähettyvillä.

Käy nyt vähintään ottamassa kuva ulkona seisovan Pandan kanssa.

Pandan tehtaanmyymälän aukioloajat pääset näkemään Pandan tehtaanmyymälän nettisivustolta tästä linkistä.
Pysy matkassa mukana:

1 kommentti:

  1. Itse en ole tainnut koskaan tuolla käydä, mutta muistan kuulleeni kyllä paikasta. Sitä en olisi kyllä muistanut, että se sijaitsee Vaajakoskella. Ehkäpä siksi ei ole paikassa tullut käytyä, koska en karkkia syö. Olisi tuo varmasti siitä huolimatta mukava pysähdyspaikka, kun Jyväskylässä käy tai ajaa kaupungin ohi.

    VastaaPoista

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan