Slider

Silversund Café & Terrace - kesäterassi Mustikkamaalla meren äärellä

maanantai 29. elokuuta 2022

Parisen viikkoa sitten kävimme tyttäreni kanssa Mustikkamaan Seikkailupuisto Korkeessa. Emme olleet suunnitelleet ruokailua retkemme yhteyteen, mutta lopulta innostuimme kiipeilemään niin kauan, että oli järkevää miettiä ruokailua Mustikkamaalla tai ainakin lähistöllä. Innostuimme Korkeen pizzatarjonnasta, mutta koska haluamamme pizza oli myyty loppuun, lähdimme etsimään ravintolatarjontaa muualta.

Muistin Mustikkamaan sillan kupeesta Silversundin mainoksen, ja pikainen googletus kertoi tarjolla olevan ainakin burgereita. Sinne siis!


Videolta voit katsoa yleiskatsauksen Silversund Café & Terrace -ravintolasta:


Ihana kesäterassi veden äärellä

Tämä valinta kannatti. Silversund Café & Terrace oli täydellinen valinta kuuman kesäpäivän terassiksi. Terassi sijaitsee veden äärellä - ei aivan rantaviivassa, mutta terassilla istuessa näkyy käytännössä vain vettä, eikä terassin ja veden välissä olevaa parkkipaikkaa. Kiitos ravintolan ja veden pinnan korkeuseron.

Harmillisesti reunapöytiä ei ollut tarjolla, mutta onneksi terassi oli muutenkin kaunis.  


Listalla burgereita, salaatteja, pihvejä - myös erillinen lasten lista

Silversund Café & Terracen lista oli sopivan suppea, mutta juuri hyvän monipuolinen. Listalla oli burgereiden lisäksi ainakin salaatti, pihvi ja toast skagen ja muistaakseni pari muutakin annosta. Lasten listaa ei näkynyt nettisivuilla, mutta sekin onneksi löytyi. Vaihtoehdot oli siinä tosi perinteisiä lasten listalaisia.

Meillä oli kiipeilyn jäljiltä huutava nälkä, joten valitsimme molemmat burgerit. Burgerit olivat tosi hyviä, joskin omastani olisi voitu jättää pekoni pois. Tapani mukaan söin pekoninikin, kun se nyt oli annoksessa mukana, vaikkei se suosikkeihini kuulukaan. Lapsi taasen kaivoi ei-toivotut täytteet omastaan pois, ja salaatit ja suolakurkut saivat kyytiä. Tälle terassille olisi ollut tosi helppo jäädä viettämään pidempääkin iltaa, mutta koska olimme olleet Mustikkamaalla lähes koko päivän, lähdimme pian ruokailun jälkeen takaisin omalle kotisaarelle.

Olipa kuitenkin tosi kiva päästä testaamaan itselle uusi Helsingin rantaravintola.

Pysy matkassa mukana:

1 kommentti:

  1. Näyttääpä paikan burgerit maukkailta. Ja muutenkin miellyttävän näköinen ympäristö. Itsekään en yleensä pekonista välttämättä burgerissa niin välitä, mutta syötyä tosiaan kyllä tulee.

    VastaaPoista

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Testissä Amazonin suosituin uimapuku - paras uimapuku ikinä!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan