Slider

Testissä kotimainen eko-aurinkorasva - MuruMuru SPF 30 luonnollinen aurinkovoide

torstai 23. kesäkuuta 2022

*tuotteet saatu

Aurinkorasvan valinta osaa olla vaikeaa. Olen pitkään suosinut fysikaalisen suojan antavaa aurinkovoidetta, tarkoittaen siis sitä, että aurinkovoide muodostaa iholle kalvon, joka ei läpäise auringonvaloa. Näissä kuitenkin usein varjopuolena on usein se, että kalvo jää iholle valkoiseksi. 

Huomasin uutuuden, MuruMuru SPF 30 aurinkovoiteen, ja kysyin tuotetta testiin. Innostuin tuotteesta erityisesti sen takia, että se on kotimaista luonnonkosmetiikkaa. Tuotteesta lupailtiin hyvin levittyvää, eikä se jättäisi ihoa kalpean valkoiseksi. Tämä kiinnosti erittäin paljon!


MuruMuru Sunny Day SPF 30 luonnollinen aurinkovoide kokemuksia

Olen nyt käyttänyt tätä MuruMuru SPF 30 aurinkovoidetta pari viikkoa, ja tästä on muodostunut ehdoton lemppari aurinkorasva. Ja voin kertoa, olen vuosien varrella testaillut aurinkorasvan jos toisenkin. 

MuruMuru -aurinkorasvan koostumus on todella miellyttävä, ja se tosiaan levittyy todella hyvin siihen nähden, että kyseessä on suojakerroin SPF 30 ja fysikaalinen suoja, ja kaiken lisäksi voide, eikä spray. Olen laittanut aurinkorasvaa päivittäin kasvoihin CC-voiteen alle, ja iho ei kalpene yhtään, kuten niin monien muiden fysikaalisten aurinkorasvojen kanssa tapahtuu. 

Yleensä fysikaalisen aurinkorasvan kanssa iho myös kuivaa, mutta tämä päin vastoin kosteuttaa ihoa, eikä tosiaan kuivata sitä.

Lisäksi pakkaus on tosi kätevän mallinen, ja se sujahtaa helposti laukkuun.

Toivottavasti ensi kesäksi saataisiin Muru murulta uusi, lapsille parempi suojakerroin SPF 50. 


MuruMuru - kotimaista luonnonkosmetiikkaa

MuruMuru on siis lähituotettua, kotimaista luonnonkosmetiikkaa, ja koko kosmetiikkasarjan ideana on helliä ihoa. En siis yhtään ihmettele, että iho voi hyvin tämän aurinkorasvan jäljiltä. Tuotteet valmistetaan alusta loppuun Helsingissä, mistä ne kulkeutuvat suoraan jälleenmyyjille. Yritys valmistaa myös useita raaka-aineita itse, ja näin ollen tuotteet ovat entistä laajemmalla skaalalla lähituotteita.

Kaikki MuruMurun tuotteet ovat vegaanisia, eikä niitä valmistettaessa ole käytetty lainkaan eläinkokeita.

Muut MuruMurun kosmetiikkatuotteet

Sain testiin myös muutaman muun MuruMurun tuotteen, ja olen ihan haltioissani. 

MuruMurun C-vitamiini-seerumi on ollut alkukesäni pelastus. Ihoni pitäisi näyttää kiireisen ajanjakson jälkeen väsyneemmältä, mutta aamuin-illoin laittamani superseerumi on saanut sen näyttämään yhtä hyvältä kuin seesteisemmän elämän keskellä. Seerumi kosteuttaa, sen hyaluronihappo täyteläistää ja kolmantena seerumin prebiootit tukee ihon suojakerrosta. 

MuruMurun Daily Dessert -puhdistusvaahto on myös sellainen, minkä varmasti otan jatkuvaan käyttöön. Vaahto on miellyttävän pehmeän tuntuista iholla, ja puhdistaa hyvin meikit. 

MuruMuru Natural SPF 15 BB-voiteen olen ottanut kesäkäyttöön normaalikäytössäni olevan hieman tätä peittävämmän CC-voiteen sijaiseksi. Olen levittänyt MuruMurun aurinkovoiteen tämän alle, sillä aurinkosuojaa tässä on vain SPF 15, mutta muuta ei tämän päälle ihoni kaipaa. Tässä CC-voiteessa ei ole varsinaisesti tiettyä sävyä, vaan se mukautuu ihon omaan sävyyn ja tekee ihon sävystä tasaisen, mutta kuitenkin raikkaan. En nimittäin ole yhtään meikkaaja, jonka oma iho ei saisi näkyä meikin alta, vaan luonnollisuus on parasta!  

Sain testiin myös ihanan puhdistavan kuorintavoiteen, mutta sitä en vielä ehtinyt testaamaan. Syytä olisi, joten ehkä se on agendalla vielä tänään ennen juhannusmenoja.

Ja hei voitte varmasti uskoa, miten kauniilta kylppärini näyttää, kun nämä tuotteet on altaan vierellä rivissä!

Onko MuruMuru -tuotteet sinulle tuttuja?

Pysy matkassa mukana:

1 kommentti:

  1. Itsellä ei aurinkovoiteita tule käytettyä, kun olen aika ei-palavaa sorttia. Mutta niille jotka aurinkovoiteita käyttävät, tämä kuulostaa kyllä oikein hyvltä.

    VastaaPoista

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Testissä Amazonin suosituin uimapuku - paras uimapuku ikinä!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan