Slider

Aktiiviloma muuttui rennonletkeään all inclusive -lomaan

lauantai 31. maaliskuuta 2018

Yhteistyössä: Apollomatkat

Aina kaikki ei mene niin kuin suunnittelee ja haaveilee. Me aloimme pohtia pääsiäisen etelänlomailusta muutama viikko ennen pääsiäistä. Katselimme Apollomatkojen Fuerteventuran Apollo Sports -matkoja. Olisimme surffirannalla Apollo Sports -hotellissa, aamulla joogaisimme tai lenkkeilisimme hiekkarannalla. Iltapäivällä voisimme vuorotella surffauksen ja pyöräilyn välillä. Sellaista ihanaa aktiivista lomailua. Apollo Sports -konsepti kuulostaa kuin minulle tehdyltä täydelliseltä, aktiiviselta rentoutumislomalta.Mutta.


Ensin sairastui lapsi. Reilu viikko 39 asteen kuumetta. Kun hän vihdoin oli paranemaan päin ja matkasuunnitelmat nostivat uudelleen päätään, minä sairastuin. Sama tauti. Matkan potentiaaliseen ajankohtaan oli jäljellä enää pari viikkoa. Kun hieman toivuin, oli tehtävä päätös. Päätimme lähteä, mutta Apollo Sports -hotellit oli jo myyty loppuun. Piti tehdä uusi päätös. Lähtisimmekö kuitenkin?

Päätimme taas kerran lähteä. Jäljellä oli Fuerteventuran Costa Calmalla kolme plus -tähden all inclusive Club Hotel Drago Park. Ei sporttihotelli, mutta tuossa vaiheessa ajattelin saarelta löytyvän riittävästi aktiviteetteja ilman sporttihotelliakin. Ja onneksi näin. En nimittäin ilmeisesti malttanut sairastaa tautia loppuun, vaan sain flunssan jälkitautina vielä poskiontelontulehduksen. Oli todellakin parempi ottaa hieman rauhallisemmin, eikä edes haaveilla täysin aktiivisesta lomasta.Matkaan oli kuitenkin vielä aikaa melkein se viikko. Toiveikkaana pakkasin lenkkarit ja joogavermeet mukaan. Kyllähän minä viikossa parantuisin. En parantunut. Matkalla oli tyydyttävä rötköttämään altaalla, kävelemään hiekkarannalla, lukemaan kirjaa. Olemaan. Jollekin voi kuulostaa täydelliseltä lomalta, mutta terve minä olisi kaivanut ne aktiviteetit hotellin ulkopuolelta - Fuerteventuralla tämäkään ei olisi ollut ongelma. Koko saari näyttää olevan ihanan aktiivinen!Tähän hetkeen loma ei kuitenkaan tuntunut siltä, että aika olisi mennyt hukkaan löhöämällä. Kun kroppa ei anna treenata, osaa mieli näköjään levätä ihan vain lepäämällä, eikä kroppa huuda aktiivisuutta. Onneksi siis emme ole Apollo Sports -hotellissa. Allasjumppien ja zumbien väliinjääminen ei haittaa minua, mutta jos tarjolla olisi ollut oikean sporttihotellin ammattilaisten vetämiä treenejä, voisi mieli olla toinen ja harmitus täysin toisella tasolla.Ihka ensimmäinen kokonaisen viikon kestänyt all inclusive -loma tuli kuin tulikin täysin oikeaan aikaan ja paikkaan. Ja näköjään tällainen aurinkoinen löhöloma onnistuu myös aktiivisella Fuerteventuralla. Nyt keskityn olemiseen vielä parin päivän ajan - kuka tietää, milloin seuraavaksi maltan vain ja ainoastaan olla.

Pysy matkassa mukana:

8 kommenttia:

 1. Ikävä kuulla, että sairastuminen muutti matkasuunnitelmia, mutta onneksi VAIN muutti. Mukavaa loppureissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinpä! On tämä flunssailu täällä auringossa kuitenkin aika paljon mukavampaa kuin kotona lumisateessa :)

   Poista
 2. Sairastuminen ennen matkaa on todella kurjaa, sitä aina itsekin pelkään.

  Onneksi pääsitte kuitenkin lähtemään ja saatte nauttia leppoisasta olosta ja elosta - sitäkin tarvitaan - Ihanaa loman jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onneksi tosiaan päästiin lähtemään. Olisi niin kurjaa tuottaa pienelle neidille pettymys, joka niin innolla odotti uima-altaita ja lastenkerhoja.

   Poista
 3. Onneksi loma toteutui, vaikka ei ihan suunnitelmien mukaisesti. Ymmärrän kyllä harmituksen, mutta ehkä joku toinen kerta sitten aktiivisemmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuleehan näitä lomia. Ja toisaalta tähän hetkeen oli todella virkistävää ihan vain olla. Jos vaikka kerran kolmeen vuoteen tekisi näin :D

   Poista
 4. Onneksi loma toteutui taudeista huolimatta! Sairastuminen ennen lomaa tai loman aikana, on ehkä se kurjin asia, varsinkin, jos joutuu peruuttamaan loman. Itse lomailen fiiliksen mukaan. Joskus löhöloma on paikallaan, varsinkin, jos on töissä raatanut pitkää päivää, joskus taas aktiiviloma on paikallaan. Itse lomailen tuntojen mukaan. Tosin löhöloma minulle on sitä, että aamulla voi lähteä lenkille ja sitten osallistua paikallisiin . Välillä taas nauttia auringosta. No viimeaikoina meidän lomat ovat olleet kaupunkien paikkojen vaihtamista ja remppaamista uudessa paikassa päivät pitkät....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se, kun minäkin pidän löhölomana sitä, että pääsee aamulla lenkille ja muutenkin olemaan aktiivisena :) Mutta kipeänä ei auta. Vieläkin yskin sen verran, että voi mennä vielä viikko jos toinenkin ilman urheilua. Oli se lepo kuitenkin täällä auringossa ja lämmössä mukavampaa kuin kotioloissa.

   Poista

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan