Slider

Ei meidän pitänyt minnekään lähteä, mutta jos nyt tämän kerran

sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

Yhteistyössä Apollomatkat

Olemme tunnetusti nopeita matkaliikkeissämme. Olemme poimineet äkkilähdön jos toisenkin, milloin satasen lennoilla Dubaihin, milloin kymppien lennoilla Kreikan saaristoon. Edellisenä päivänä kun varaa, on hinta taatusti valmismatkoissa alhaalla - jos uskaltaa ottaa sen riskin, että matkoja on ylipäätään jäljellä.

Kuva: apollomatkat.fi


Tällä kertaa emme jättäneet päätöstä päivän varaan, vaan varasimme matkan jopa viikkoa ennen lähtöä. Edistystä, eikö totta?


Minä haikailin pääsääntöisesti Thaimaan tai Vietnamin tropiikkiin, mutta äkkilähtöjen lähtöpäivät eivät osuneet niissä kohdilleen. Varmaan moni muukin oli laskenut pääsiäispyhien vaikutuksen tarvittavaiin lomapäiviin, ja suurin osa lähdöistä oli jo loppuunmyytyjä. Hintakin oli tietysti korkeampi, ja sitä korkammaksi se olisi muodostunut, mitä enemmän vapaapäiviä olisi pitänyt kuluttaa.

Minne aurinkoon lähdemme?


Mutta ei hätää. Vaikka kaukomaiden tropiikkiin ei meille ollut lippuja jäljellä, me pääsemme kuin pääsemmekin aurinkoon. Kohteeksi valikoitui Fuerteventura.

Vielä viikko sitten en tiennyt saaresta yhtään mitään. Kanariansaarista olen käynyt aiemmin vain Teneriffalla ja Gran Canarialla. Nyt tiedän Fuerteventurastakin jo jotain. Tiedän, että se on suosittu urheilulomakohde. Ystäväni on ollut siellä lapsena futisleirillä ja hänen vanhempansa pari kertaa sporttihotellissa. Saari tarjoaa myös erinomaiset mahdollisuudet surffaajille, surffaa sitten perinteisesti, purjeen tai leijan kanssa. Minä aloitin haaveilun pyöräretkestä, mutta Anna kertoi heidän kokemuksiensa perusteella, ettei se ole huonokuntoisten teiden ja vuoriston kylmän ilman vuoksi paras vaihtoehto - jollei sitten lähde matkaan sähköpyörällä. Laitan siis pyröräilyn jäähylle ainakin toistaiseksi.

Kuva: apollomatkat.fi

Kuva: apollomatkat.fi


Toisaalta hotellillamme, Club Drago Parkilla, pitäisi olla joogaa ja muita ohjattuja tunteja, jotka toisaalta riittänevät tulevan viikon urheiluosuudeksi. Toivunhan vielä jo pari viikkoa kestäneestä superflunssasta, ja poskiontelontulehduksen antibioottikuurikin kestää loman puoliväliin asti. Ja ehkä jokailtaisesta lasten diskosta täytyy ottaa myös itse täydet tehot irti ;)

Kuva: apollomatkat.fi


Apollomatkojen kanssa ihkauuden lentoyhtiön kyydillä


Lähdemme matkaan jo hyväksi havaitun Apollomatkojen matkalle. Apollomatkat tarjosivat meille alennuksen matkasta blogiyhteistyönä. Lennämme Fuerteventuralle vasta viime vuonna Suomessa liikennöinnin aloittaneella, Apollomatkojen omalla lentoyhtiöllä, Novairilla. Koneet pitäisi olla uudenkarheita ja toki täysin uusi tuttavuus lentoyhtiönä kiinnostaa muutenkin.

Myös se on meille uutta, että emme aiemmin ole olleet kokonaista viikkoa all inclusive -hotellissa. Nyt tulemme olemaan, sillä se kuului hotellin hintaan automaattisesti. Useimmiten haluamme koluta kohteiden ravintolatarjonnan, mutta voi olla, että tällä kertaa mukavuudenhalu vie voiton. Ja ainahan suunnitelmista voi hieman poiketa.

Kuva: apollomatkat.fi


Emmeköhän me tällä suunnittelemattomuudella saa taas hyvän loman aikaiseksi - eikös valmismatkoille lähdetäkin juuri niiden helppouden vuoksi. Itse tarvitsee vain painaa varaa-nappia, pakata tavarat ja lähteä matkaan. Niin me ainakin teemme!

Ainahan on matkanjärjestäjän sivut, mistä voi pikaisesti katsoa vaikka paikan päällä, mitä kohteesta löytyy :)

Pysy mukana matkassa:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan