Slider

Luksusmajoitus Orlandossa @Magic Village Resort

keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Yhteistyössä: Magic Village

Ehdin jo hehkuttaa ennen matkaamme upeasta luksusresortistamme Orlandossa. Nyt olemme matkamme matkanneet ja majoittuneet uudessa, upeassa Magic Village Resortissa. Huoneistomme oli mieletön ja täytti täysin odotuksemme, vaikka ennakkoajatukset hipoivatkin pilviä.Pidämme hyvätasoisista majoituksista. Varsinkin lasten kanssa on ihanaa, että kaikki on ehjää ja puhdasta. Myös ylimääräinen tila on ihanaa silloin, kun majoitusta tulee käytettyä muuhunkin kuin nukkumiseen. Tarvitsemmeko yli 200 neliötä ympärillemme? No emme todella tarvitse, mutta täytyy sanoa, että oli se silti aika ihanaa! Ei kai lomalla asioiden tulekaan olla tarpeeseen vaan puhtaasti mukavuuden tai ihan vaan huvin vuoksi.

Magic Villagessa meitä majoittui kaksi perhettä ja jokainen meistä aikuisista alkoi haaveilla huoneistoamme omaksi kodikseen. Nyt kun huoneiston joku vain toisi Lauttasaareen ja antaisi sen myisi sen tietysti kohtuuhintaan. Ei ehkä kaikkein realistisin haave, mutta haaveiluhan on ilmaista ;)

Millainen huoneisto sitten oli?


Meillä oli siis neljän makuuhuoneen huoneisto, reilut 200 neliötä (jos en vielä maininnut;), johon mahtuu majoittumaan maksimissaan kahdeksan henkilöä. Meitä oli neljä aikuista ja kolme lasta. Molemmille perheille olisi ollut kaksi makuuhuonetta, mutta koska meidän 2,5-vuotias ei nuku vielä tavallisessa sängyssä, jäi meiltä yksi makuuhuone kokonaan käyttämättä. Jokaisen makuuhuoneen yhteydessä on oma kylpyhuone ja myös vaatehuone, wau! Vessojen määrän tiesin – niitä oli vielä yksi yhteinen keittiön yhteydessä – mutta jokaisen oma vaatehuone oli kyllä minulle luksuksen luksusta.Sänkyjä täytyy vielä erikseen kehua, sillä ne olivat ihan superhyvät, samoin kuin peitot ja tyynytkin. Peitto, vaikkakin niitä oli vain yksi per parisänky, oli niin iso, että meidän nukkujien väliin ei jäänyt sitä raivostuttavaa ilmatilaa, jonka vuoksi yleisesti vihaan parisänkyjen yhteisiä peittoja. Täällä peittoon pystyi kääriytymään molemmat, eikä se silti loppunut kesken.

Yksi miinuspuoli makuuhuoneista kuitenkin löytyi: hotellilta saamamme pinnasängyn mukana ei tullut ollenkaan petivaatteita. Tämä ei tosin ollut hotellin vika, vaan myös Royal Caribbeanin Oasis of the Seas -laivalla kävi samoin. Siellä meille selitettiin, etteivät he saa antaa petivaatteita pinnasängyn mukana, koska lapsella on riski tukehtua petivaatteisiin. Niinpä niin – only in America. Onneksi meillä oli se yksi ylimääräinen makuuhuone, niin saimme myös pinnasänkyyn lakanat. Pyyhkeestä teimme peiton.

Huoneistomme ainoa luksus ei ollut makuuhuoneet varusteineen, vaan heti ovesta sisään astuttaessa eteen aukeni ihana avokeittiö saarekkeineen. Astiat olivat kaapeissa ihanan järjestelmällisesti (sopii minun luonteelleni täydellisesti) ja myös täällä kaikki oli ehjää ja puhdasta. Ruokapöytä olisi saanut olla isompi, jolloin kaikki olisimme mahtuneet mukavammin pöydän ääreen. Baarijakkarat saarekkeen vierellä kompensoivat kyllä osaltaan, vaikkei ne meitä saman pöydän ääreen saaneetkaan.Keittiö jatkui olohuoneen jälkeen vielä ulkonakin, missä meillä oli terassi ja iso grilli. Lapset halusivat tietysti grillata hodareita, eikä meillä aikuisillakaan ollut mitään sitä vastaan. Joskin aikuisille grillattiin pihvit, kanaa ja parsaa. Kokkia ei sentään hintaan kuulunut, mutta senkin olisi voinut tietysti tilata jo ennakkoon. Kuten olisi voinut tilata myös jääkaapin täyteen ruokaa, kuten ennen matkaamme saamassani sähköpostissa kerrottiin. Aika kätevää vaikkapa iltasaapumisen yhteydessä!Sisätilojen ja terassin lisäksi meillä oli vielä kaksi parveketta. Toisin sanoen vain yhdessä makuuhuoneessa ei ollut lainkaan terassia tai parveketta. Ja jottei huoneet loppuisi liian nopeaan kesken, oli meillä vielä kodinhoitohuone jättimäisten pyykinpesukoneen ja kuivausrummun kera. Pesuaineet tulivat tietysti talon puolesta.

Allasalue, ravintola, leikkitilat. Millainen oli resort-alue?


Magic Villagen alue on täysin aidattu ja sisään pääsee ajamaan porteista joko huoneiston avainkortilla tai soittamalla ovipuhelimella respaan. Itse alue on kovin kodinomainen – tai siis ei meidän kodin, heh – mutta koska rakennukset ovat rivitaloja ja jokaisen edessä parkkipaikkoja ja autoja, niin ei alueesta ainakaan hotelli tullut mieleen vaan miellyttävä rauhallinen asuinympäristö. Myös ulkona kaikki oli niin kauniisti laitettu, lukuun ottamatta yhtä osiota, mikä oli vielä työn alla. Ja vasta valmistumassa olevat rakennukset näyttävät valmistumassa olevilta rakennuksilta. Siihen ei auta muu kuin aika.
Allasalue oli kompakti ja kaunis, mutta vesi oli jäätävän kylmää. Lapsia tämä ei haitannut ja he hyppelivät altaaseen innoissaan. Porealtaan vesi oli minulle sopivampi vaihtoehto. Jaksoin vain ihmetellä, miten lapset pystyivät hyppimään lämpimästä altaasta kylmään altaaseen noin vain innoissaan. Huh. Pääallas loiveni kuitenkin sopivasti sekä meidän 2,5-vuotiaan leikkeihin, että siihen nähden, että tällainen vilukissakin pystyi kahlata uimataidottoman lapsen kanssa altaassa.

Magic Villagen päärakennuksesta löytyi mielettömän hienosti sisustettu Villaggio-ravintola. Ravintolasta lisää myöhemmin, mutta täytyy jo tässä ihastella, miten taidokkaasti koko hotelli huoneita, aulaa ja ravintolaa myöden oli sisustettu.

Päärakennuksen pieni sisäleikkihuone oli täydellinen meidän 2,5-vuotiaalle, muttei enää seurueemme 4-, eikä ainakaan 6-vuotiaalle. Toisaalta sisäleikkihuoneen olemassaolo ylipäätään sääepävarmassa Orlandossa on kätevä lisä. Vähintään sinne voisi tehdä retken, jollei muuta tekemistä olisi.
Päärakennuksesta pitäisi löytyä myös pleikkari-huone, mutta koska me yövyimme resortissa vain kaksi yötä, emme ehtineet käydä edes vilkaisemassa, miltä se olisi näyttänyt.Myös sijainniltaan Magic Village on kätevä. Lähellä ovat Disneyn puistot, kaupat ja outletit. Lentokentältä emme ajaneet suoraan Magic Villageen, mutta matkassa kestänee ruuhkista riippuen puolisen tuntia. Ilman omaa autoa ei täällä, kuten ei muuallakaan Orlandossa selviäisi.

Tällainen ihana tervehdys odotti meitä huoneistossa :)


Me saimme Magic Villagen huoneiston käyttöömme mediahinnalla, mutta jos huoneistossa majoittuisi esimerkiksi neljä pariskuntaa, olisi normaali hinta jo erittäin kilpailukykyinen, jopa edullinen Orlandon hintatasoon nähden. Maksoimme nimittäin edellisestä yöstä yli sata euroa ja en tiedä kehtaanko edes kirjoittaa, mitä sillä summalla saimme. Ehkä paljastan senkin vielä myöhemmin, mutta en vielä. Nyt on vain ja ainoastaan luksuksen aika.

Miltä resort näyttää? Sopisiko tämä sinun matkasi tukikohteeksi?

PS. Kurkkaa blogin Facebook-sivulta myös video, jossa kävelen huoneistomme läpi.

Pysy mukana matkassa:

4 kommenttia:

 1. Mä varaan usein liian ison huoneiston. Jotenkin tulee huono omatunto, kun on pariskunnalle 2-3 makuuhuonetta ja kaksi vessaa + kylpyhuone. Toisaalta, jos se ei näy hinnassa, niin ei kai siitä mitään haittaakaan ole … :D Mutta siis silti, kun omassa kämpässä on 80 neliötä ja sitten hengailee jossain 150 neliön lukaalissa jossa on terassit ja parvekkeet vielä lisäksi, niin rupeaahan se naurattamaan. ”Hu-huu kulta. Missä siivessä sinä olet?"

  Tuli muuten mieleen noista pinnasängyistä. Meilläkään ei kerran Dubaissa ollut lapselle laitettuna lainkaan petivaatteita. Jostain ihmeellisestä syystä, sinällään erittäin laadukas hotelli ei pystynyt niitä toimittamaan viikon aikana. Tehtiin sitten ylimääräisistä peitoista ja pyyhkeistä petivaatteet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin tässä viime aikoina olen alkanut nauttimaan lomalla tilasta ympärillä. Mutta kyllähän se vähän ihmetyttää, kun lomahuoneistossa on useamman kertaisesti neliöitä kuin kotona :D :D :D

   Nuo pinnasängyt oli kyllä ensin ihan mysteeri, mutta jenkki-ajattelumallin mukaisesti tuo oli kyllä ihan ymmärrettävää toimintaa, vaikkakaan ei kovin miellyttävää.

   Poista
 2. Kyllä mä tuolla saisin mainiosti ajan kulumaan kivalla porukalla! Kylmä allas tosin ei houkuttele tätäkään vilukissaa, mutta muutenhan tuo näyttää oikein asialliselta paikalta. Välillä on kiva olla huoneistossa hotellin sijaan, kun voi tehdä itsekin osan aterioista, eikä tarvitse aina lähteä ravintolaan (vaikka se toki on myös erittäin kivaa niin lomalla kuin kotonakin).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huoneisto oli kyllä Karibian risteilyn kylkeen oikeinkin kätevä vaihtoehto. Viikon kun (ylen)syö kaikki ateriat ravintolassa, niin omat kokkailut maistui toisen viikon :D

   Tuossa tosiaan oli se hyvä puoli, että koko porukka oltiin saman katon alla, eikä kaikki hajaantuneet päivän päätteeksi omiin huoneisiinsa.

   Poista

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Testissä Amazonin suosituin uimapuku - paras uimapuku ikinä!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan