Slider

Profiilikuvani 10 vuoden ajalta

keskiviikko 17. toukokuuta 2017

Blogeissa kiertää Mamma Rimpuilee -bloggaajan aloittama #profiilikuvahaaste, johon myös matkabloggaajia on lähtenyt mukaan matka-aiheisilla profiilikuvilla. Ensimmäisenä bongasinkin Lähinnä Kauempana -matkablogin Katin tarttuneen haasteeseen, josta innostuneena selasin omatkin profiilikuvat heti läpi.

Luulin, ettei minulla ole 10 vuoden aikana ollut kovinkaan montaa profiilikuvaa, koska enhän minä jaksa vaihtaa sitä juuri koskaan. Yllättäen 10 vuotta onkin pitkä aika, vaikka se tuntuukin kuluneen kovin nopeaan, ja matkailuaiheisia profiilikuvia löytyi 14. Tähän haasteeseen oli siis tartuttava.

Costa Rica 2007


Tässä ihkaensimmäinen profiilikuvani. Olin juuri palannut puolen vuoden reissulta Costa Ricasta, joten on kovin luonnollista, että profiilikuva on juuri sieltä. Asuimme ystäväni kanssa costaricalaisessa isäntäperheessä ja opiskelimme lähes täysipäiväisesti espanjaa. Hyödynsimme kyllä lähes kaikki viikonloput ja mahdolliset loma-ajat koluten niin Costa Ricaa kuin sen naapurimaitakin. Profiilikuva on muistini mukaan yhdeltä lempirannoistani, Cahuitalta. Costa Ricassa elo oli juuri niin leppoisaa ja huoletonta, kuin kuva antaa ymmärtää!



Kuuba 2009


Täytyy myöntää, että minulla ei ole muistikuvaa siitä, miltä rannalta kuva olisi otettu. Vietimme Kuubassa kahden ystäväni kanssa kolme viikkoa, ja kiersimme useita eri paikkoja. Kuva on todennäköisesti joko Varaderosta tai Trinidadista. Muilla rannoilla en muista käyneemme.

Tuohon aikaan en kirjoittanut blogia, joten sieltäkään en voi tarkistaa faktoja. Päällimmäinen syy blogin perustamiseen olikin nimenomaan se, että matkoista jäisi jonkinlainen muistijälki.



Galapagossaaret 2010


Voi niin ihanat Galapagossaaret. Tuohon matkaan liittyy paljon ihania muistoja, mutta yksi parhaista ovat nämä merileijonat. Niiden kanssa oli mieletöntä oleilla rannalla, snorklata ja ennen kaikkea kuunnella niiden olkotusta (en tiedä, millä muullakaan sanalla kuvailisin niiden ääntelyä) auringon jo laskettua, kun vietimme iltaa laivan kannella, kirkkaan tähtitaivaan alla. Ainoa ääni, minkä kuulimme, oli juurikin nämä ihanat merileijonat.



Perun Amazon 2010


Galapagossaarten reissun yhteydessä vietimme muutaman päivän myös Perun Amazonilla. Galapagossaarien ja Amazonin välissä kävimme vielä vaeltamassa Inca Trailin. Amazonilla on näemmä ollut jo mukavaa rentoutua veneen kyydissä ja nauttia tropiikin lämmöstä.



Miami 2011


Täydellinen ajoitus. Kävimme ensimmäisellä Karibian risteilyllä ja siinä samassa vietimme muutaman yön myös Miami Beachillä. Juuri tuolloin Miamissa järjestettiin Absolut Wild Tea -lanseerausbileet, joihin saimme työni puolesta kutsut. Siellä mekin astelimme punaista mattoa pitkin ja siemailimme trendikkäitä Absolut Wild Tea -drinksuja.



Levi 2011


Reissu tuli eteen täysin yllättäen päivän varoitusajalla, mutta enhän minä ole koskaan ennenkään reissuista kieltäytynyt ;) Ja kenelle ei kelpaisi työnantajan maksama matka Leville, Vinkkarin After Ski ja Jamesonin irkkuviski?



Verzennay, Champagne 2011 


G.H. Mumm -samppanjatalon Grand Cru -viiniviljelmät, takana Verzennayn kylä Champagnessa. Tuo oli toinen naisten kesken vietetty viinimatka.



St Maarten 2012


Toinen Karibian risteilymme pysähtyi St. Maartenilla ja täytyihän sitä käydä poseeraamassa kuuluisalla Maho Beachillä laskeutuvien lentokoneiden alla.



Yyteri 2012


Ensimmäinen purjelautakokeiluni oli todella onnistunut. Innostuin lajista muuten, mutta rasittavaa siinä oli se, että välineet piti kantaa rannalle itse, heh :D Lienekö se syynä siihen, että tuon jälkeen en ole purjelautaan koskenut. Taidankin ottaa tämän kesän tavoitteeksi lähteä uudelleen vesille purjeen kera.



Seychellit 2013


Seychelleillä kiertelimme maailman kauneimpia rantoja, mutta näemmä kaikkein kiinnostavin on ollut saarten erikoisuus Coco de Mer -kookospalmut. No. Onhan ne hienoja luonnon ihmeitä.



Karstula 2013


Olen minä reissannut myös kotimaan maalaismaisemissa. Isäni kotitilalla Karstulassa kelpaa!



Mount Koya, Japani 2014


Hetkeni kääpiönä Japanissa. (Ihan niin kuin todellisuudessa olisin jotenkin erityisen pitkä :D )



Castello de Albolan viinitila, Toscana 2014


Vein mieheni häälahjaksi pitkälle viikonloppulomalle Toscanaan, Castello de Albolan viinitilalle. Illallisseurueessamme sattui olemaan ei-niin-paljon-viineistä-pitäviä (lucky us), joten me saimme nauttia mieheni kanssa koko pöytäseurueelle varatut viinit. Lasissani kuvassa on Il Solatio -punaviiniä, jonka kanssa saimme hipsiä dinnerin päätteeksi viinitilan puutarhaan. Yksi parhaista viineistä, mitä olen koskaan maistanut!



Thaimaa 2016


Tämä ei ole koskaan ollut profiilikuvanani, vaan kansikuvana, mutta kuva on niin kaunis, että siihen on hyvä lopettaa tämä sarja.





Pysy matkassa mukana:

12 kommenttia:

  1. Ihania profiilikuvia ja mahtavaa, että tartuit haasteeseen matkateemalla. Mua niin naurattaa nuo Seychellien pyllypähkinät. :D Mun suosikki on silti Galapagossaarten kuva. Ihana olkottelija sun kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tämä oli kiva haaste. Loistavaa, että keksit ottaa haasteen vastaan matkanäkökulmasta. Minulle ei tullut mieleenkään, vaikka näin näitä muissa blogeissa :D
      Galapagossaarten olkottelija oli ihana <3

      Poista
  2. Kiva haaste. Pakko oli lukea, kun itselläkin vastaava rustattu. Mielenkiintoisissa maissa olet käynyt ja erityisesti shampanjatilavierailu kelpaisi minullekin ja Galapakossaaret!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä minäkin tätä postausta kirjoittaessani pohdin, että onpa tullut käytyä hienoissa paikoissa! Täytyykin käydä lukemassa myös sinun postauksesi aiheesta. Nämä on kivoja luettavia!

      Poista
  3. Ihania kohteita jotka on varmasti olleet näkemisen arvoisia.
    Kiva tuo Miamin kuva (ja tyyli) sekä viimeinen auringonlaskukuva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kohteet on todella olleet näkemisen arvoisia. Ihanaa myös itse ihastella kuvia näin jälkikäteen :)

      Poista
  4. Viimeinen kuva on kyllä tosi hieno, sopisi ihan vaikka kirjan kanneksi

    VastaaPoista
  5. Kivoja paikkoja ja kuvia, mutta tuo viimeinen kansikuva jotenkin kosketti sielua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minäkin pidän tosi paljon tuosta viimeisestä kuvasta!

      Poista
  6. Vitsi, mitä kuvia! Kahdesta asiasta on pakko olla pikkuisen kateellinen: 1) olet ehtinyt käymään melkein kaikissa unelmakohteissani - erityisesti Amerikassa. 2) Saat työn puolesta maistella viinejä ja muita juomia - ja vieläpä punaisella matolla. Ja erityisen kateellinen olen merileijonasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla oli jossain kohtaa melko tarkka lista, missä ainakin haluan käydä ja aloin koluta niitä paikkoja läpi, kun siihen oli mahdollisuus. Nyt pitäisi rakentaa uusi lista, että taas pääsisi unelmakohteisiin. Vaikka on tämä matkailu hieman tavallisemmissakin kohteissa ihan tosi kivaa :)
      Tuossa olen ihan samaa mieltä, että mulla on ehkä maailman paras työ :)
      Ja merileijona on myös minun yksi kaikkien aikojen suosikeista :)

      Poista

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Vuoden 2024 matkasuunnitelmat ja -unelmat

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan