Slider

Kuvauksellinen Tukholma

perjantai 3. heinäkuuta 2015

Monta kertaa olen tämän kesän aikana ajatellut, että onpa kesäistä. Päällä on kuitenkin tähän asti ollut pitkät housut ja pitkähihainen paita. Ei siis kovin kesäistä kuitenkaan. Viime sunnuntaina puin Tukholman päässä laivassa päälleni shortsit, alle varmuudeksi sukkahousut, ja t-paidan, ja päälle varmuudeksi hupparin. Hoh hoh. Sekä sukkahousut että huppari olivat ihan liikaa. Ja se aurinkorasva unohtui tietysti hyttiin.Viking Linen hyvä puoli on siinä, että sen satama Tukholmassa on aivan Södermalmin kupeessa, kävelymatkan päässä keskustasta. Matkanteko oli tosin kovin hidasta kun halusin pysähtyä vähän väliä ottamaan kuvia. Aurinkoinen sää ja purjehduskisat vaativat kuvien ottamista. Ei ihme että Tukholmassa tämä suora lienee kuvatuimpien kaupunkimaisemien kärkipäässä.

Aurinkoinen päivä houkutteli meidät myös terasseille. Tukholma saa täydet pisteet alkoholittomien oluiden valikoimassa. Kun terassilla kysyi onko heillä alkoholitonta olutta, sain kysymyksen takaisin, mitä niistä saisi olla, sekä pitkän listan vaihtoehtoja eri merkeiltä. Alko on alkanut ottamaan tästä jo mallia ja mainostaakin laajaa alkoholittomien viinien, oluiden ja siidereiden valikoimaansa. Toivottavasti myös Suomen ravintoloiden hyllyille päätyy useampikin alkoholiton vaihtoehto. Ei aina vain yksi.

Meidän ei siis tarvinnut testata sitä, mitä ravintoloissa sanottaisiin lastenvaunuista. Jostain kun ennakkoon luin, ettei niitä useinkaan saisi ottaa ravintoloihin sisään. Seuraava Tukholman reissumme lienee vasta silloin kun Isla jo osaa istua, jolloin vaunujen vieminen ravintolaan sisälle ei enää ole tarpeellistakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Testissä Amazonin suosituin uimapuku - paras uimapuku ikinä!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan